2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok şükür canım gözün aydın tek önerim bana söylenen olucak aglasada sizlasada sık sık memeyi ağzına vereceksin ve biberini elinden geldigince vericeksin versende zorlanarak içecek şekilde vericeksin inşallah memeye alışır

Günaydın , kızlar doğuma yakın şiddetli baş ağrısı yaşayan var mı
Günaydın canım.şiddetli başağrım hiç olmamıştı çok şükür ama metabolizmam aşırı hızlanmıştı.çok afedersin günde 6-7 kez bile büyük abdeste çıktığım oluyordu.idrar zaten 10 dakikaya bir banyonun abonesi olmuştum

Evet canım büyük abdest benimde artttı ama sancıları çok anlamıyorum ben sanki kasılma oluyor bazen

evet bende de çok erken olmasına rağmen son günlerde büyük tuvalete çıkma sıklığım çok artmıştı.

Evet canım büyük abdest benimde artttı ama sancıları çok anlamıyorum ben sanki kasılma oluyor bazen
Bende de uyurken sancı oluyordu.sağa sola dönüş esnasında inletiyordu beni onun haricinde sancım olmuyordu.oğluşum hareket ederken canımı acıtıyordu okadar

Kızlae bir de kim olduğunu hatırlamıyorum şu anda ama sütünün azaldığını söyleyen biri vardı sanırım.
Benim de ilk iki gün sağdığımda vardı ama ikinci günün son saatlerinde hiç gelmedi sütüm.kuzenime sordum o da 4. Çocuğa hamile.bana iki tarif verdi sütün şaha kalkacak dedi.çok işe yaradı öyle söyleyim.iki tarifi de yazıyorum arkadaşlar.faydam olursa ne mutlu bana.
1)rezene çayı
Bir tatlı kaşığı rezene
Bir tutam ıhlamur
Yarım tatlı kaşığı çekilmemiş kimyon
Bunları demleyip günde 1-2 kez için.(rezeneyi de aktardan aldım)
2)
Kuru kayısı,kuru dut,kuru incir,bir adet kırmızı elma,isteğe bağlı şeker,çubuk tarçın(5dk sonra çıkarın ki acımasın)
Bunları komposto haline getirin ve günde 1-2 kase içerken üzerine ceviz,fındık,badem de ekleyebilirsiniz(ama hepsinin kavrulmamış olanlarından).
Ben kompostoyu şekersiz yaptım.kuru meyvelerin şekerleri zaten yeterince var diye.ama isteğe bağlı siz koymak isterseniz koyabilirsiniz.
Şimdiden afiyet olsun ,bol bol süt olsun inşAllahh

Merhaba kızlar ben 15 gün önce çatlatma iğnesi oldum
Dün akşamda kan verdim sonuç 7.40 çıktı sizce gebelik oluşur mu nasıl değer
Buda sabahki testim

Eklentiler

• 586595BD-E5A2-4500-BF4C-51A18ADD16ED.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 52
Sis olmasi cok normal kuzum dikisler var icten sonucta. Sisikliginin inmeside biraz zaman alabilir ama beyaz tenli oldugun icin sanslisin pek iz kalmaz
Bide krem verdi canım iz için bakalım onuda sürünce belki hafifler bi parmak inse yeter bende yüksek bel giyemem üstte kalır yoksa yada senin ki gibi kilodun bitiminde kalsa iyi

Bide krem verdi canım iz için bakalım onuda sürünce belki hafifler bi parmak inse yeter bende yüksek bel giyemem üstte kalır yoksa yada senin ki gibi kilodun bitiminde kalsa iyi
Hangi kremi verdi bana jel vermis dermatix diye. Sen takilma simdi bunlara. Bak ben 13gun oldu korse takamadim daha gobegim kalacak kimbilir. Hepsine deger yeterki oglum saglikli olsun

Bal mıııı sakın canım 1yaşına kadar bal yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…