2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet benimde öyle 6 aylık gibiyim çok mutsuzum karım jole gibi ağrısıda cabası
bana yürürken hafifçe bastırmamı söylediler öyle mi yürüyorsun sen de? jöleliği büyüklüğü bende de aynı ama hiiiiç takmıyorum kafama. kızım iyi ben iyiyim bundan sonrası zaman. mutlaka küçülüp sıkılaşacaktır karnımız.

hanımlar benim mayalı poğaça doğuştan tok galiba. bir türlü uykudan uyandıramıyorum

bez değiştirdik, kıyafet çıkardık, masaj yaptık, konuştuk, ayak cimcikledik, burun tıkadık ı ıh bir türlü uyanamıyor.

hala hastanedeyiz sarılık durumu olsa söylenirdi diye düşünüyorum kontrolleri çok sık çünkü. teni de normal renginde. ne yapsak uyanır?

Oo kimlerkimler doğurmuş geri donup okucam bi. Sezeryan olanlara dr hangi antibiyotiği verdi. Bi de başka hangi ilaclari. bir civciv annesi kac kilo bebisin. Bana buyuk iri dedikleri 3000 kilo anca dogdu
4 kilodan fazla doğdu canım benim. henüz çıkış yapmadığım için ilaç durumunu da bilmiyorum şu an o yüzden

Canım hemşirelerden yardım iste istersen kan şekeri düşmüşse ondanda uyanmaz oda sarılığı çevirir

Ayyyynılarını yaşadık tıpatıp aynılarını. Gerekiyorsa ağlasın mutlaka uyandır ve emzir, biz bu yüzden hastanede bir gece daha kaldık. Emzirmediğin sürece sarılık yükseliyor aman diyim

Gerekiyorsa ağlat bak sonrası daha çok sıkıntı.
Göğüs ucun yoksa eczaneden silikon göğüs ucu alabilirsin, ben hastaneden beri her emzirmede onu kullanıyorum

Kızlar bir de ilk hafta memede aşırı süt birikmesi yaşayabilirsiniz, ağrı ve gerilme oluyor memede. Ben elektrikli göğüs pompası aldım baby plus ebebekten, rahat ettim. Böyle bir durum yaşarsanız aklınızda bulunsun, ben cihazdan memnunum

Ablam hemşire benim.yiğenlerimi hep ayağının altlarını dürterek uyandırır.2/3 saate bir emmezlerse sarılık olur der hep.haa bir de uyanıncaya kadar o ayaklarının altını dürtme işini devam ettirir çocuğa rahat vermez

göğüs ucum var, sütüm de var ama benimkine yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…