2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canlar sizce hangisi daha koyu 1.resim mi ikinci mi

Eklentiler

• 6D812255-63A7-4CB3-A353-94D5D2547C20.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 5512A725-16AB-4CBE-98AC-94465624E0A6.webp
    70 KB · Görüntüleme: 36
Geçecek canim bugunlerde geçecek... metanetli olmaya calis ciktiginda bebeginin yaninda güçlü annesine ihtiyaci olacak.Tez zamanda kavusacaksinuz insALLAH

Alttan tutuyorum öyle yürüyorum bende. Gaz çıktıkça inecek dediler şimdi vurunca içi boş ses çıkarıyor

Merhaba kizlar biz oglusumla kavustuk bugun 6 gunluk oldu minigim darisi basiniza insallah. 9 gun erken geldi Uraz bey :) 38+5 te suyum geldi, yatisim yapıldı 1 gun bekledik normal dogum icin ama oglum kanala girmedi ve sezaryen dogum oldu. Suan yanimda uyuyor ve bu duygunun tarifi yok.. Allahim dileyen istryen herkese nasip etsin insallah

4 kilodan fazla doğdu canım benim. henüz çıkış yapmadığım için ilaç durumunu da bilmiyorum şu an o yüzden
Hayırlı olsun canım. Sen de doğum yapmışsın. Artık sıklıkla giremiyorum bebişi izlemekten:) sütün gelse de sık sık emzir, üç saatte bir doktorum az da olsa mama verdirdi ona rağmen yüzünde hafif sarılık oldu. Senin de iriydi yakıtı fazla istiyor bu modeller demişti çocuk doktoru. :)) 5 cıktı değeri ama yine de tedirgin oluyor insan. Artık çoğaldı bıraktık mamayı iki üç gündür. Başlarda çok önemli ilk üç gün özellikle. Alışmıyor biberona canını da sıkma hemen. Baktın göğsünü almıyor iki üç damla mama damlat:) çok şükür kılo kaybetmedik almaya bile başladı benm tosun. Kolay gelsin

bizde de doktor mamaya başlattı 3 saatte bi. sütüm bayağı azaldı ebeler hemşireler hastane ortamına bağladı kesilmesini evde gelir dediler bakalım ne olacak. mamanın yanına da her saat başı yarım saat emzirmemi istediler zaten.

Kızlarr merhaba. Doğum yapan tüm arkadaşlarımın bebişleri hayırlı olsun, sağlıkla büyüsünler
Ay az önce tartıldım 9 kg gitmiş benden. Şmdi üç bucuk kg fazla var kilo almadan süt yapan şeyler neler, vişne suyu içiyorum gercekten etkili. Bol su tabi, bildiğiniz başka ne var? Şu an yetıyor ama bebek büyüdükçe yetmeyebilir. Kilo da almak istemiyorum, hakikaten acıktırıyor emzirmek.:/

evde toparlanırsın benim hastanede azalmıştı sütüm. evde banyo yapıp, dinlenince düzeldi. Bir de sezaryandan sonra bir düzensizlik olabiliyormuş. biz hala hem meme, hem mama ilerliyoruz bizimki erken geldiği ve pek minik olduğu için.

bana da ebeler sütümün aslında olduğunu ama kızım hepsini çektiği için aralarda sıkıp baksam da ondan olmadığını söylediler. mamayla doyuyor allaha şükür. evime gitmeyi canla bekliyorum vallahi. ne zaman banyo yapabildin?

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…