2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Islak mendille siliyorum ben kuzu bide ic badisiyle tutuyorum sadece

kızlar merhaba, hepinizi tek tek okuyorum, bebeğimi kucağına alanlara hayırlı olsun bekleyenlere de sabır diliyorum
ben 40+1 oldum bugun , doktor ilk çocuk için 10 gün geç gelebilir normal dedi.
Ne sancı ne su ne nişan hiç bir şey yok.
merdiven inip çıkıyorum, yürüyüş yapıyorum, ananans hurma mango ne varsa yiyorum..fakat tık yok.Arada karnım top gibi kasılıyor ve kasıklarıma iğneler batıyor ama kısa süreli.Bazen de belime bir ağrı giriyor ama o da kısa süreli.
bebeğin indiğini hissediyorum aşağı çünkü midem rahatladı artık ekşime yok.ultrasonda kafası da aşağıdaydı ,36. haftada dönmüştü aşağı hala öyle.
ama bizim kızın hiç doğası yok gibi.
var mı benim gibi olan ? normal doğum istediğim için bekliyorum

Eve gider gitmez. Dikişe su geçirmez bant yapıştırdım. Ama duş aldım. Dikişleri ıslatmadan.

Aynen çok yumsak karnim ve altta kalmış gider inşallah eve geldim bu arada ağrı kesicinin etkisi gitti dikişin ağrıyor kizlar
Ay Allah sabır versin canım.çok zor o ağrı süreci.ben dayanamayıp parol içmiştim.kadın doğumcum hamilelik ve emzirme döneminde sadece parolu öneriyorum demişti.benim sezeryan bir sene önceki miyom ameliyatı sonrası oluşan yapışıklık sonucunda aşırı zor olmuştu.bebek rahmime yapışmıştı.2 hemşire ve bir hasta bakıcı karnıma kaburgalarıma çöktüler de bebeği o şekilde çıkarabildiler onun için hem karnımın etlerinin,hem kaburgamın hem de dikişlerimin ağrısı bana ağır geldiğinden günde bir kez mecburen parol içtim.ama iki gündür içmiyorum ağrılara dayanmaya çalışıyorum

Aynen çok yumsak karnim ve altta kalmış gider inşallah eve geldim bu arada ağrı kesicinin etkisi gitti dikişin ağrıyor kizlar
ağrı kesici vermedi mi doktor? benim de dikişimin sağ tarafı arada ateş düşmüş gibi yanıyor. kızarma yok koku yok akıntı yok ne oluyo anlamıyorum soracağım az sonra.

cinsel ilişki?

Ayy sen böyle anlattın yaa içim gitti bebeği çıkarırken yapılan baskı ne kadar uyusmussamda hissettim seni dusuniyorum valla hayirlisyla gecer

Of kızlar moralim bozuk gerçekten acile gittim sancılarım var di diye bebek geri baş geliş olmuş sezeryan gününü iptal ederiz eğer böyle olursa dediler ama ne açıklık var ne nstde sanci inanın artık ne yapacagimi bilmiyorum suni sanci istedim ona da yok dediler dr bakti ikiz bebek kadar suyu var nasıl oluyor anlamıyorum dedi suyu fazla diye bi makat oluyor bi baş oluyor napsam bilemedim

keşke bekletmeseler daha fazla da alsalar artık ☹

Birde artık bebek büyük her dönüşü bana inanılmaz sanci yapıyor rabbim bir an önce feraha çıkarsın inşallah beni ve burdaki bütün hamileleri
inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun sen içini ferah tut. çok ilgililer her şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…