2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar bu arada olanlar ya da olabilecekler için bilgi vereyim, ameliyatta spinal esnasında sırtıma sürdükleri şeye alerjim çıktı. sırtım ve kalçalarımın hemen üstü kaşıntısız yanmasız kızardı kalktı çok hafif. serum yiyorum şu an onun için.

Geçmiş olsun canım benim

ay ben de ondan alayım. her yerim batikon artığı bir de kuru tutmak için ne yapıyosun?
Canim sen taburcu olmadan sana da bant yapistiracaklar onunla alabiliceksin. Kimi hatta 1 gunden sonra cikarttiriyor bandi sprey sıkıyolar o koruyor istedigin gibi dus aliyorsun ama keselenme liflenme diyo mesela

Canim sen taburcu olmadan sana da bant yapistiracaklar onunla alabiliceksin. Kimi hatta 1 gunden sonra cikarttiriyor bandi sprey sıkıyolar o koruyor istedigin gibi dus aliyorsun ama keselenme liflenme diyo mesela
evet hemşire söyledi biraz önce pansuman yaparken. extra ovalama yapma saçından akan temizler onu dedi. kuru tutmamı söyledi. inşallah becerebilirim

mama + yetersiz anne sütüne rağmen kızım bugün 15 toplamda 600 gr a yakın kilo vermiş. kan değerlerinden biri düşük geldiği için taburcumuz iptal oldu maalesef bu gece de burdayız. 40 cc başladığımız mama yolculuğuna 50 cc devam ediyoruz. belki de yarın artırırlar bakalım ne olacak.

Ayy sen böyle anlattın yaa içim gitti bebeği çıkarırken yapılan baskı ne kadar uyusmussamda hissettim seni dusuniyorum valla hayirlisyla gecer
Yaa hiç sorma canım :/ hasta bakıcı kaburgalarlma okadar güçlü çöktü ki artık dayanamayıp bastım çığlığı

Geçmiş olsun canım.benim bebeğim de küvözde ikinci gün sorduğumda 200 gr vermişti.sonra benim sütüm artınca 3.gün sorduğumda 80 gr almıştı.eve gidip duş aldıktan sonra sütün çoğalacak o kısmını bence hiç dert etme Sen duş aldıkça,o da löpür löpür emdikçe sen rahatlayacan o da kilo alacak

ah evime gidip sıcak bi duş ve mesaj yapabilsem göğüslerime eminim ben de artacağına. süt var göğüslerimde kocamanlar ama ucundan zor çıkıyor.

Mama + emme yapıyoruz biZde ama tek memeden diğerinde damar yolu açıldı o tarafta tutamıyorum artık ne geliyosa emiyo ama pek sütüm yok maalesef bir gün fazla yattık inş bugün çıkcaz kanım düşük çıktı kan takviyesi yaptılar bana

kan ilacı veriyolar mı peki? bana kan ilacı veriyolar ufak pembe-bordo bir hap.

benim de bir göğsümden süt gelmeye başladı biraz daha fazla. diğeri tamamen kapalı sanırım. sürekli havluyu sıcak suyla ıslatıp baskı ve masaj yapıyorum ama eve gitmeden düzelmeyecek gibi sanki.

Görünürde süt yok benim de ama emiyor memeyi birini en azından geliyo demek ki bişiler anlamadım. Kan hapım var normalde de bi kaç gün içememiştim burda da vermediler iyice düştü heralde takviye kan verdiler iki poşet. Baya hırpalandım, nur topu gibi gazlar çıkardım ama sanki hala 4 aylık hamileyim

ayyynen benim göğsüm de öyle. emiyor emerken yutkunuyor ağzının kenarında sütü görüyorum ama sadece 1 göğsümde var. o da az işte yetmiyor maalesef.

gaz işi bende hala devam çakıl ocağı gibi çalışıyorum resmen

Brnde ishslim ama bu halde tuvalete gitmek de zor. Neden ishal oluyoruz acaba. Bebeg3 geciyo galiba karni sürekli ötüyor kivraniyor

Bebek dogunca daha cok ihtiyac oluyo yazmaya ama hic vakit yok gibi simdi uyumaya gecicem dahs. Dr sezeryan olanlar icin ilk kontrolu ne zman istedi. Benimki 6 hafta sonra gel dedi. Napicam ben 6 hafta. Ilk dogumumda dr 1 hafta sonra gel dikislerine bakalim demisti. Bide korseyi soranlar oldumu ben unutmuşum sormayi ne zaman takmaya baslicaz. Ben bide dus almaya korkuyorum enfeksiyon olacak diye. dr saolsun kucucuk bbebege upuzun kesmis ya sinir oldum onada. Bantlar fln kalkiyomus su gecirmeyen banttan memnun olanlar markasini yazabilirmi. Son sorum cok terledigim icin yara yeri surekli nemli kaliyor teri emsin diye gazlı bez koyup camasir degistiriyorim sizlerde durum nasil

Korseyi sordum ben 1 hafta sonra filan tak onu dedi önce bi kontrolünü yapalım dedi galiba 1 hafta sonra kontrol. Banyo yapabilir miyim dedim yap dedi o bantları söyledi yarana pansuman yap dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…