2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Taze anneler gunaydin...unuttugum arkadaslarim varsa hepinize tekrar gecmis olsunSaglicakla buyutun insALLAH bebelerinizi kuzulari
Benim sezeryan gunum persembe 15:30 .Ama cumartesi o kadar cok ve sık sancim vardiki sanrim dr.umun dedigi gibi durmayacak eski dikislerde yirtiliyor sandim.Ama ilginc birden kesildi o siddetli sancilar .Umarim zamaninda gelir cunku bugun daha henuz 37+5 olduk.ERKEN DEGILMI SIZCE DE ? bizde saglikla atlatiriz İnsALLAH daha anestezi sekli bile belli olmayan bir panik atak hastasi olarak ,ameliyat esnasinda ve sonrasinda bile varis corabi giyecek riskli bir hasta olarak kuzumu goremeyecegim ,kokusunu içime cekemeyecegim diye cok korkuyorum.NOLUR DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN
Bu arada korse işini bende merak ediyorum.önceden alan varmi?yada dr u hemen kullandirmaya baslayan?ekstra varis corabi aldiriyorum bugun esime alinacaksa korsede aldirayim.Ebebekte owli ve babyjem korse iyi oldugu yorumlari okumustum.covit zamani hicbirseyi yikamadan kullanmak icime sinmiyor.hastanede kimbilir herseyden nasil huylanacagim

Ne zmn nst ye girsem sancim yok.eve geliyorum kivraniyorum.cumartesi cok siddetliydi tmm dedim geliyor hatta yemek yesemmi yemesemmi diye ac ac bekliyorum.
Senin tam olarak kac haftalikti ki canim ???kilosu ne kadar ? Bu haftalarda sıkça bi makat bi bas olmasi o kadar kolay olmamali yeri dar artik cunku?oluyorsada cok can yakar yer degistirmesi

Kizlar aranizda boyun,sirt veya bel fitigi olupta spinsl yada epidural olan bir sıkıntı yasayan varmi???birde migreni olup spinal olan arkadaslar bas agrisi yasadimi???

Bugün 38 in son günü yarın 39 hafta oluyorum canım kilosuna acilde 3.200 dediler bana sor o dönmeleri canımdan can gidiyor artik inan bana o kadar zorlaniyorum ki

Bugün 38 in son günü yarın 39 hafta oluyorum canım kilosuna acilde 3.200 dediler bana sor o dönmeleri canımdan can gidiyor artik inan bana o kadar zorlaniyorum ki
Yani 37+7 oluyosun degil mi?Benim ufaklik tam donmuyor sanirim ama asiri derecede sık ritmik hickirik gibi birseyler yapiyor seninki gibi tam donmedigi halde fecii yanim yaniyor.senin nasil acidigini tahmin edebiliyorumozellikle vajina icinde acayip sanci oluyor benim.birde eski dikisimin nedensr sol tarafi yeni kesilmis gibi bir aci var .cok az minik damlalar halinde turnosolde maviler var.drumun dedigi gibi eski dikisimi yirtti acaba diye supheleniyorum

Turnusol neden kullaniyorsun

Hayır canım 38+7 oluyorum şuan bundan önce de mi sezeryan olmuştun

Doğum yapanlar sorum soracak 39+0 sezeryan için erken mi?kaç kilo doğarlar tahminen acaba 39+5 i mi beklesem.

Turnusol neden kullaniyorsun
Amniyon sivisi geliyormu diye uzun zamandir gunluk pedlerin en üst tabakasini makasla keserek kaldiriyorum altina iki tane kirmizi turnusol kagidi yerlestiriyorum ve takip ediyorum cnmerken dogum riskim oldugu icin.hatta dr ilk defa gunluk pede turnusol yerlestiren pratik cozum hasta goruyorum bende hastalara tavsiye edeyim bunu dedi.bende patentimi isterim dedim

Doğum yapanlar sorum soracak 39+0 sezeryan için erken mi?kaç kilo doğarlar tahminen acaba 39+5 i mi beklesem.
Bana verilen sezeryan gunum yani persembe 39+0 oluyorum canim.Bende etken degilmi daha dursun dedim druma?erken almaktan yana hic olmadigini ancak benim kizimin persembeye bile buyuk ihtimal durmayacagini soyledi maalesefbebegim bu gectigimiz cuma yani 37+2 de 3040 gr (arti -eksi 400 gr) idi.

Son düzenleme:
Hangi hastanede dogum yapmistin cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…