2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canim kafana takma hic, 2.cocugum oldugu halde ilk 1 hafta agridan sislikten duramadim. 1 hafta sonra acildi gogsum. Sana tavsiyem pompa al kizin emdikce kalani sag. Hem gogsun bosalir hem sutun artar

Ne zamandan beri gidiyorsun sakura hastanesi degilmi ?yeni acildi diye biliyorum.ama devlet hastanesi sigortalilara tamamen ucretsiz ama pandemi hastanesi degilmi orasi?dr unun adini ogrenmem mumkunmu?
evet canım sakura. ben kanuniye gidiyordum ama kadın doğum acili gördükten sonra doğumdan vazgeçtim doktorlardan memnun olmama rağmen. iyiki de vazgeçmişim kanuniden. pandemi hastanesi olup olmadığını bilmiyorum ama içeri girip çıkanlar konusunda çok titizler. odamıza doktor, hemşire ve ebelerden başka kimse girip çıkmıyor. refakatçi ve hastalardan sürekli maskeyle kalmalarını istiyorlar. muayeneye gittiğim doktorun ismi can tercandı ama doğumu yaptıranın ismi fatih omurca.

Slm kızlar benim bebek de bir sorun var. Galiba ağzında pamukçuk oluşmuş ne yapabilirim. Ellerimi sürekli yıkıyorum.baslarda göğüsleri mide yıkıyorum sabunlA. Birde benim göğsümde kaşıntı da oluyor su arada acaba mantar mi var ondan mi oldu

Canım öyle olunca yumuşak pamuklu bir mendille karbonatlı suyla ağzının içini siliyorlar bebeklerin hemen geçiriyor

nette denk geldim, karbonatlı ılık suyla ıslatılan tülbentle hafifçe kazımak lazımmış pamukçuğu.

Merhaba hanımlar, 1 eylülde 38 haftalıkken sezeryanla 2. Bebeğimi aldım kucağıma. Spinal anestezi oldum. 1 hafta boyunca aşırı terleme, komple sırt tutulması ve şiddetli baş ağrısı çektim. Yaşayan ölü gibiydim resmen. Artık daha iyiyim. Karnımın acısını ve bel ağrımı inanın daha yeni yeni farkediyorum diğer çektiklerimden dolayı. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Rahatsızlığımdan dolayı bebeği tutamıyordum bile. Zaten 2. Doğum olmasına rağmen 3 4 gün sonra ancak süt bollaşmaya başlıyo. Mama da vermeye başladık hastanede hemşirelerin tavsiyesiyle. Şimdi emzirmem düzene girdi. Ama mama da veriyorum arada. İlkinde çok takılmıştım mama verdiğim için. 40 ından sonra kesmiştim mamayı yavaş yavaş. Bunda hiç takmıyorum artık kafama. Kutu bitene kadar vericem mama inşallah. Sonrasında zaten emzirmede artık tecrübeli olduğım için sorun yaşamam. Meme yeter diye düşünüyorum bakalım.

baş ağrısı ben de yaşadım. anestezi uygulayan doktor, baş ağrısı geçmezse aynı ameliyat masasında yatar gibi dümdüz uzan demişti. faydasını gördüm.

Kontrolüm vardı şimdi çıktım kızlar bebek 3100 gr olmus suyu azalmış dedi eskisi gibi , çatı muayenesi yapıldı uygun dedi ne zamana doğururum dedim sagolsun 2 hafta dedi Açıklığım hala aynı duruyormuş 2 hafta oldu açıklık var denileni Bu gidişle ekime kalırsam şaşırmam hiç doğuracak gibi bir tipim yok çünkü

Ay okadar sinirliyim ki anlatamam kızlar.cumartesi günü biberonla beslenebildikten sınra göğsünüzle de beslenebilirse bebeğiniz taburcu olacak dendi.pazar günü görüş yok diye bebeğimi göremedim.az önce çıktım yanından.bebeğim biberonla da beslenmeye başlamış şimdi de doktoru diyoki sarılığı var ,kalsiyumu biraz düşük,bir iki gün daha kalacak.sarılığı 9muş.9 derece sarılıkla bebek küvözde bırakılır mı?bilen biri yazarsa sevinirim

Benim arkadaşıma dr u karbonatlı suyla çalkala arada ağzını demiş ama dr una da danış tabi canım.

9 düşük değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…