2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
benim gibi doğurmaktan vazgeç süreci hızlandırıyo

benim gibi doğurmaktan vazgeç süreci hızlandırıyo
Zaten az önce kararname ile ilgili duyuru yayınlandı cuma yollanacakmıs diye 39 haftalık olacak benim imzaya gitme vaktime kadar eşim diyor kardeşinle gidin dua edin birşey olmaz, dua ederek doğurmaz misim yani o yüzden onun inadına doğurmak istiyorum doguruversem de görse diye

Pompada olsa emzirmede olsa ilk hafta hassasiyet oluyor. Benim gogus ucum oldugu icin ilk 3-4 gunden sonra zorlanmadim
Sana sorucam sorucam unutuyorum
Esra hanımım son söylediği usg kilosuyla bebeğin doğum kg arasında çok fark varmıydı cihazı ne kadar yanılıyo merak ediyorum.

niye bu kadar beklettiler acaba kararnameyi ya? vallahi doğurmazsan iyidir

ağrı kesici vermedi mi doktor? benim de dikişimin sağ tarafı arada ateş düşmüş gibi yanıyor. kızarma yok koku yok akıntı yok ne oluyo anlamıyorum soracağım az sonra.
Dikisi gördün mü bilmem ama ben pansuman yapılırken baktım iki ucunda ip varri benim oralar özellikle yanıp sızlıyor ve evet parol yazmamış sezeryan sonrası baş ağrısı çektim çok ve migrenimde var dayanamadım hastaneye attım kendimi serum gibi bişey takınca kendime geldim

benim de aynı yerler sızlıyor valla allahtan kısa sürüyor da dayanılıyor. baş ağrısını sorma hiç biri kafama balyozla vuruyor sanki.

benim de aynı yerler sızlıyor valla allahtan kısa sürüyor da dayanılıyor. baş ağrısını sorma hiç biri kafama balyozla vuruyor sanki.
Spinal mi oldunuz ?kahve içtiniz mi sonrasında ben de korkuyorum bazıları hiç yaşanıyor bu tür yan etkileri.Bazıları yaşıyor neye göre acaba,Ben de spinal olacağım hayırlısı bakalım

Kızlar su azlıgında normal doğum sıkıntılı mı oluyor acaba, tanıdıklarım öyle dediler bana suyun azmış normal sıkıntı olur diye

Kızlar su azlıgında normal doğum sıkıntılı mı oluyor acaba, tanıdıklarım öyle dediler bana suyun azmış normal sıkıntı olur diye
Uzman değilim de, eskiden suyla doğurtuyorlarmış. Şimdi önceden patlatıyorlar çoğu zaman galiba. Neden sıkıntı olsun ki bilemedim

Spinal mi oldunuz ?kahve içtiniz mi sonrasında ben de korkuyorum bazıları hiç yaşanıyor bu tür yan etkileri.Bazıları yaşıyor neye göre acaba,Ben de spinal olacağım hayırlısı bakalım
evet spinal oldum. kahve ne yalan söyleyeyim çok tüketmiyorum çünkü unutuyorum bebeğe bakmaktan

ben spinalden çok memnun kaldım vallahi. bağ ağrısı 7/24 olmuyor bende ama olduğunda dediğim gibi balyoz yemişe dönüyorum. dümdüz hafif yüksek bi yastıkla yatmak çok iyi geliyor. hatta anında iyi geliyor

Kizlar aranizda boyun,sirt veya bel fitigi olupta spinsl yada epidural olan bir sıkıntı yasayan varmi???birde migreni olup spinal olan arkadaslar bas agrisi yasadimi???
Korkutmak istemem ama migrenim var ve tren içinden geçti ağrının baş ve boynumu hissetmedim Can acisindan agladigim bile oluyor sabah hasteneye acile gittim küçük bir ağrı kesici serum yaptı iyi geldi 10 dakka önce başladı hafif ağrı yine ve cogalicak diye korkuyorum belki bol kahve icseydin ilk gün böyle olmazdım sen bol kafein al lutfen

Benim bugün 4. Gün ve aynı durumdan muzdaribim doğum agrimi anlamıyorum bile baş boyun ağrısı terleme Allah yardımcımız olsun bunada şükür gecicek hepsi sabredelim

Boynum kitleniyor benim resmen felçli gibi tobe tobe o değilde korkutcaz doğum yapmayanlara kızlar hakkınızı helal edin baş ağrısı için ben bilseydim böyle olacgina su yerine kafein içerdim sadece için bol bol ve sakız çiğneyin iş işten geçince öğrendim yaptım ben

Buna emin değilim ama benim suyum geldiginde çok geldi acilmam olmayinca o su azlığı sebebiyle suni deneyemeyiz demiş doktor işe yaramaz demiş ama tam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…