2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Lütfen bu testin anlamı ne oluyor yazarmısını konus actın kimse oralı olmadı tek carem buraya yazmak oldu doktorlar kafa karıstırıyor ne dkleri belli degil basına gelpte bu durumu yasayan varmı yardımcı olursanız cok sevirim uyku uyuyamıyorum

Eklentiler

• IMG_0497.webp
    17 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_0498.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 104
Canım ben anlamıyorum belki burda anlayan vardır ama tc ve isim soyisim gözüküyor sil onları istersen eğer sen silemiyorsan yoneticilerden yardım iste

Buna emin değilim ama benim suyum geldiginde çok geldi acilmam olmayinca o su azlığı sebebiyle suni deneyemeyiz demiş doktor işe yaramaz demiş ama tam bilmiyorum
15 gündür 1 cm açıklık var artmıyor da canım benim 30dan beri kasılmam sancım var o kadar kasılmaya ve kaç gün gelen kanlı nişana rağmen nasıl doğurmuyorum bir fikrim yok , yarın tekrar gideceğim doktora eğer zorlanırsın sıkıntı olur derse sezeryan için gün alayım diyorum

Kızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben

Eklentiler

• 8B4B5770-32C3-45D0-B747-116E3E340AD6.webp
    87,9 KB · Görüntüleme: 98
Canim drun vardir bir bildigi. Evet ayri kalmak zor ama sariligin 9 olmasi bile iyi degilmis. Bizim 16dan 9a dusunce gerci bayram etmistik ama eger beslenmeye daha yeni alisiyosa sariligin ansizin yukselmesi an meselesi oluyor, bizzat yasiyorum cunku

Sana sorucam sorucam unutuyorum
Esra hanımım son söylediği usg kilosuyla bebeğin doğum kg arasında çok fark varmıydı cihazı ne kadar yanılıyo merak ediyorum.
Baya vardi canim, dogum gununde 2800e yakin dedi 2470 cikti. Ama asagi yukari hep 300gram oynar. Kizimda 200 gram fazla cikmisti

Canim drun vardir bir bildigi. Evet ayri kalmak zor ama sariligin 9 olmasi bile iyi degilmis. Bizim 16dan 9a dusunce gerci bayram etmistik ama eger beslenmeye daha yeni alisiyosa sariligin ansizin yukselmesi an meselesi oluyor, bizzat yasiyorum cunku
Hmmmmm tamam canım çok teşekkür ederim

Ben Benimde öyleydi sancialr kasılmalar doğuma alalım diyordu sancıya bakıp açılma uygun değildi sonra suyum gelince 12 saat beklendi 2 cm üzerine çıkmadı malesef suni etki etmez ve bebek susuz kalıyordu artik uygun görmüyorum diyip sezeryana aldılar o yüzden kendini hazırla kuzum herseye

Kızlar dün gece uyumadan süt içeyim öyle yatayım dedim gittim 1 bardak soğuk süt içtim. Sen misin soğuk sütü içen, acayip gaz yaptı hep karnım ağrıdı benden de sütle bebeğe gaz geçti çocuk sabaha kadar katıla katıla ağladı off çok kötüydü siz siz olun soğuk süt içmeyin gaz yapıcı hiç bir şeyi tüketmeyin yani

Yaa benim doktorum da kesinlikle spinal.oneriuorum dedi ozellikle bu korona dönemi diye. cok iyi, biraz medyatik bi doktor ama basagrisi flan diyince ben hic sahit olmadim dedi nerde uzayda mi yasiyo anlaodm cok korkuyorum spinal agrisindan genel istiyorum ama pandemi var napicagim bilmiyorum

En büyük korkularımdan biri bas ağrısı. Doktorum 100 kisiden 2 kisidw olur korkma dedi. Birde bol su içince cok hafif bas agrisiyla atlattığını soyleyenler var ne dersiniz?

Pandemiyle anestezi şekli ne alaka anlayamadım ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…