2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bizim 10 gün oldu hala göbek düşmedi cuma günü dr gitcez ama içime sinmiyor sizde durumlar nedir
bizim 6. günde düştü extra hiçbi şey yapmadık düşmesi için. bakım yaptık sadece ve kuru tuttuk. 25 güne kadar düşmemesi normal diye biliyorum.

Kızlar gaz sancısı için yazmışsınız.dün benim oğlum da çatlamak üzereydi.ablama ne yapabilirim diye sordum gecenin 1:30unda.o da bana bu damlayı önerdi.eşim gitti saolsun nöbetçi eczaneden aldı.7 damla verdim ve vermemle gazını çıkarıp uykuya dalması bir oldu.akşam sekizden beri çıkaramadığım gazını bu damla anında çıkardı.çıkarandan,önerenden Allah binlercekez razı olsun.

Bir de bu damlayı günde iki kez kullanıyormuşuz.sabah 7-10 damla arası,akşam 7-10damla arası.arasında tam 12 saat olmalıymış.mesela sabah 10,akşam 22 gibi..bir de her gün kullanmak gerekiyormuş.ablam iki çocuğunda da 8.ayın sonuna kadar kullanmış

Canım e bebek te kiraz çekirdeği satılıyor ısıtılıp bebeğin karnına koyunca Gazını alıyormuş eltim söylemişti tam kullanımı araştır Bi ama baya faydalıymış
Biz denedik gercekten faydasi oluyor. Firini 100-150derece isitiyorsun az bisey, cekirdekleri 1 dk icindr isitiyorsun sicakligina gore beze sarip bebisin karnina koyabilirsin.

Kızlar sezeryan doğum yaptım da size kanamanizi sorucam benim gün içinde çok az geliyor bitmiş gibi resmen sizin nasıl bu normal midir acaba
Bende de aynı sorun var yarın tam 1 hafta olacak doğum yapalı ama toplasan 10 damla kan gelmedi. Siz sordunuz mu, yarın ben doktora gideceğim. İlk doğumumda 40tan fazla gün kanama yaşadım ilk haftalar çok çok yoğundu. Bunda niye böyle oldu acaba

Sordum normal dedi ama biraz daha arttı bendee

Güzel hamile ve anne olmuş arkadaslarim.bu yolculuğu sizle geçirdim. 10 eylulde suyum geldi sezeryan dogum yaptim 2. Doğumum du.5 gun Sonra cigerlerim su topldi nefes darligi oluştu basta kovideen suphe ettim yaptilar negatif cikti sukur ama baska şeyler cıktı. Cigerlerim su toplamis kalp kapakcigimda sikinti ne olur dualariniz bekliyorum lutfen suan cigerlerimdeki su bosaldi 1. Cocugum 4.5 yasinda 2. Cocugum suan 13 günlük. Dr kalp kapakcigi icin kesin ameliyat dedi diger 2. Doktor gerek gormedi ilacla tedavi olur hormonlar suan ust seviye dedi. Kiminiz hamile kiminiz yeni dogum yapti dualarinizin kabul zamni Ne olur bana da yer ayir insallh ameliyat falan olmadan iyilesirim

Benimde az geliyor günlük ped kullanıyorum yoğun olur demişlerdi bende gece pedi almıştım ama anca günlük pede geliyor doldurmuyor bile

Allah yardımcın olsun canım herşey yoluna girer insallah

Dr kontrolünden çıkıp sormayı her zaman ki gibi unuttum ben vitamin ve kan hapına sizde ben gibi devam ediyo musunun ne kadar daha kullanıcaz bilen var mı

allah tez vakitte şifa versin inşallah

işitme testinden geçtik çok şükür. dönüşte sağlık ocağında topuk kanı verdik çok ağladı. her seferinde zorlanıyorum kan verirken bebeğim için çok zor dayanmak

boyumuz uzamış ve kilo almışız. en çok bunlara sevindim. 15. gününde başlamak üzere d vitamini verdi sağlık ocağı. devit-3. bana da kan ilacı verdi ordaki ebe vegaferon. kullanıp kullanmamakta kararsızım çünkü hastanede değerlerim iyiydi ve kan sulandırıcı hariç bir şey vermedi doktorum taburcu ederken. bu ilaçları kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…