2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hamilelikten beri vegaferon kullanıyorum. Kanamalı hamilelik geçirdim, doğumdan sonrada kanamalarım oldu biraz daha. Kansızlık yaşamadım, yan etki görmedim.

Geçmiş olsun Allah şifalar versin

Ben 47. Günde adet oldum galiba. Kanama başladı ama loşi gibi değil. Normal kan değil bayağı adet kanı.

Hamilelikten beri vegaferon kullanıyorum. Kanamalı hamilelik geçirdim, doğumdan sonrada kanamalarım oldu biraz daha. Kansızlık yaşamadım, yan etki görmedim.
benim kan değerlerim hep iyiydi ondan herhanhi bir ilaç ya da vitamin kullanmadım hiç. o yüzden kullanma konusunda kararsız kaldım.

kızlar bebeğinde devit-3 kullanan var mı? içeriğinde paraben varmış sanırım. kullanıyorsanız verme yönteminiz nedir?

Canım Rabbim şifa versin. İnşallah tez zamanda iyileşirsin. Sen içini ferah tut kötü düşünme. Ameliyatsız bir şekilde atlatırsın inşallah

kızlar bebeğinde devit-3 kullanan var mı? içeriğinde paraben varmış sanırım. kullanıyorsanız verme yönteminiz nedir?
Ben enjektörün iğne çıkardım onun ile çekip ağzına damlatıyorum. Damlalık da kullanılabilirsın. Mamaya da katabilirsin.

Kızlar sizlerinde içi sıkılıyor mu? Ben sürekli hüzünlü bir haldeyim, gözümde yaş hazır. Hayatım bir daha hiç bir zaman eskisi gibi olamayacak gibi hissediyorum. Yaşadığım uykusuzluğunda, yetersizliğinde geçici olduğunu biliyorum ama bu hissiyatımın önüne geçemiyorum. Üstelik benim ikinci çocuğum, aynı yoldan ikinci kez geçişim ama hiç bir mantıklı düşünce içimdeki ağlama isteğini bastırmıyor. Sizlerde benzer duygulardaysanız nasıl başedebiliyorsunuz? Allahaşkına bana da yardımcı olun, hamileliğimde bu psikolojide değildim

Bende geçen güne kadar öyleydim canım benimde 3.çocuğum yetememek hissi eski düzenin yok olması sürekli sana bağımlı bir bebek ve tek başıma oluşum geçen gün ufak bir cinnet hali diyim sonra ağlayış baya rahatladım eşimde diğer gün çok bunaldınız evde diyip bağ evine gittik baya ii geldi çocuklara özellikle bende toparladım

Ben enjektörün iğne çıkardım onun ile çekip ağzına damlatıyorum. Damlalık da kullanılabilirsın. Mamaya da katabilirsin.
ebe bana 3 damla dedi. üzerine de öyle yazmış. ama damlanın içeriği kafamı karıştırdı. paraben varmış içinde başka bir damla baktın mı alternatif olsun diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…