2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
sen bi de beni gör. kapı gıcırdasa ağlıyorum bazen mutluluktan bazen sebepsiz bi hüzünden. ağlamak dışında bişey yapmıyorum resmen.

Aynenn üstüne bastın resmen bende öyleyim nasıl başa cikicam becerebilecekmiyim diyorum ve herşeye ağlıyorum başa çıkma metodum yok ama bebeğimin bana bakışını ve bana karşı bağlılığını görüyorum elemim kederim kalmiyor

Canim aslinda daha deneyimliyiz, hepsinin bir surec oldugunu biliyoruz. Ama lohusalik psikolojisi yuzunden duygu dalgalanmalari yasayabiliyoruz. Varsa firsatin kucugu anane babane birak buyugunle 1 saatcik disari cik. Kapinin onunde turlasaniz bile yeter. Biz 2 hafta sonunda da ananeye biraktik oglumu ve tum onlemlerimizi alarak esim ve kizimla disari ciktik 2 saat. Bu oyle iyi geliyorki bana. Aksamlari kizi yatirip oglanda uyurken altin saat yapiyorum. Uykum olsada kendime vakit ayirmak adina tv izliyorum, telefonda geziniyorum bunlar bile iyi geliyor deneyebilirsin. Evet uzun surmuyor bu en fazla 1 saat ama bu surede bile yenileniyorum. Bu arada geceleri bebek icin esin yardimci oluyor mu, ya da buyugunde yardimci mi?

Gecmis olsn neden böyle bir şey gelisti ki rabbim.sifa versin

Çok geçmiş olsun canım.rabbim şifa versin inşallah

Benimde karnım şiş kaldı,ağrılarım var ben artık böyle kaldım diye sürekli ağlıyorum. Eşim yıkıyor benim karnım şiş kaldı çok çirkinim deyip deyip ağlıyorum banyoda her seferinde incek nasıl ay ay büyüdü gün gün küçülcek şimdi de diyor ikna olup rahatlıyorum ama anlık. Göz yaşım hemen ucunda hayatım çok değişti ve nası başedicem bilmiyorum düşüncesindeyim

Aynı hüzün bende de var her gece yatmadan bir posta gizli gizli ağlıyorum gün içinde de gözlerim doluyor ama geceye saklıyorum genelde , tek olsam eminim o an ağlamaya başlarım

MErhaba kızla iyi geceler bugün Doğum yaptım şükür sezeryan oldu sütüm gelmedi humana su içiyorum hemen gelirmi ben mi sıkıntı yaptım
Benimde hemen gelmedi canım 3.gün indi sütüm bende humana aldım , gelmicek diye derde düşmüştüm çok şükür geldi birkaç gün sabret bakalım gelir inşAllah

Lohusa olduğumu bu gece anladım en çok, az önce rüya görüyordum ağlayış sesiyle uyandım bebeğimi görüyordum rüyamda iyikide ağlayıp uyandırdı rüyadan

Canım bu söylediğini bende muhakkak denemek istiyorum. Çünkü üzülmemi tetikleyen bi diğer etkende büyük oğluma yeterince zaman ayıramamaK. Onun bana yansıttığı birşey olmamasına rağmem, ben sanki ona haksızlık oluyormuş gibi hissediyorum.
Eşim yardımcı olmaya çalışıyor. Küçük konusunda çok desteği olamıyor, çünkü genelde beni istiyor. Ama evdeki işler, büyüğün dersleri vs elinden geleni yapıyor
Biliyorum geçecek, sık sık bunu tekrarlıyorum. Geçecek. Umarım kalbimde kabul eder artık ve yaşadığım şeyin güzelliğine odaklanabilirim.
Çok teşekkür ederim samimi cevabın için❣

Ne demek canim benim gecen hafta bi aksam bende oturdum agladim. Kizimda cok deneyimsizdim, hic onu boyle sewemedim, opemedim sanki diye. Emzirmek kizimda zewk vermiyordu mesela, lohusa depresyonu gecirmistim. Ama cewremde 2.anne olan herkese sordum bu duygulari genelde yasiyormus. Bunu duyunca biraz rahatladim, en cokta buyuguyle bisiler yapinca. Dene bak sanada iyi gelecek. Bu arada oglani biraktigimda annem mama veriyor, sende babasina birakip buyugunle tek cikabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…