- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.861
işitme testinden geçtik çok şükür. dönüşte sağlık ocağında topuk kanı verdik çok ağladı. her seferinde zorlanıyorum kan verirken bebeğim için çok zor dayanmak
boyumuz uzamış ve kilo almışız. en çok bunlara sevindim. 15. gününde başlamak üzere d vitamini verdi sağlık ocağı. devit-3. bana da kan ilacı verdi ordaki ebe vegaferon. kullanıp kullanmamakta kararsızım çünkü hastanede değerlerim iyiydi ve kan sulandırıcı hariç bir şey vermedi doktorum taburcu ederken. bu ilaçları kullanan var mı?
Sabah ac karnina icmeyi dene kahvaltidan 1 2 saat once falan bi de bol su. Demir ilaci onemli benceBana doğumdan sonra taburcu olurken doktorum gynoferon vermişti ama hiç içmedim kabız yapar diye, korkumu atamıyorum ne yapayımsağlık ocağı da bebişe monovit verdi ona başladık günde 3 damla, kullanıyorum yani
Sen nasilsin peki, dogurdun mu
Sen nasilsin peki, dogurdun mu
Insallh cok tesekkur ederimAllah yardımcın olsun canım herşey yoluna girer insallah
Amin amin insallh canm benim Allah razı olsunCanım Rabbim şifa versin. İnşallah tez zamanda iyileşirsin. Sen içini ferah tut kötü düşünme. Ameliyatsız bir şekilde atlatırsın inşallah
Hic bir fikrim yok canm insallh gecip.gittinderimGecmis olsn neden böyle bir şey gelisti ki rabbim.sifa versin
Benim ilk bebegimde olmustu..cok canim skilmisti senin gibi ama hic bisey cikmadi..Kızlar sağlık ocağından aradılar bugün beni pko değeri sınırda çıktı tekrar alicaz topuk kanını diyor internette hoş olmayan yazılar var ve moralim çok bozuldu agalyip durdum yarın tekrar alinacak yanlış alabiliyorlar falan deniliyor böyle biseye denk gelen yaşayan var mi
biz dün 2. topuk kanını verdik. ebe bana eğer bi sorun çıkarsa 3. yü verebileceğimizi sonucu beklememiz gerektiğini söyledi.Kızlar sağlık ocağından aradılar bugün beni pko değeri sınırda çıktı tekrar alicaz topuk kanını diyor internette hoş olmayan yazılar var ve moralim çok bozuldu agalyip durdum yarın tekrar alinacak yanlış alabiliyorlar falan deniliyor böyle biseye denk gelen yaşayan var mi
Benim ilk bebegimde olmustu..cok canim skilmisti senin gibi ama hic bisey cikmadi..
biz dün 2. topuk kanını verdik. ebe bana eğer bi sorun çıkarsa 3. yü verebileceğimizi sonucu beklememiz gerektiğini söyledi.
ama kanında sorun çıksa bile tedaviyle düzelmeyen bebek henüz duymadım ben.
sorma bebeğimin sarılık değeri yükselince saatlerce hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. taburcu olacağımız gün işitme testinden kaldı dediklerinde ağlamıştım aynı şekilde. eve geldik kapı gıcırtısına ağladım desem abartmış olmam yine. önceden doğsun gözümün önünde olsun diyodum şimdi büyüsün de derdini anlatsın o yaşa gelsin istiyorum. annelik çok zormuş.Tedavisi olsun olmasın insan gerçekten ufacık şeyden huylanip dertleniyormus anne olunca ve lohusalık benim duygularını alt üst etti inşallah sağ salim buyuturuz
Ayy canım valla oylee uyuyor gözüm onda neden uyanmadı sarılığı yükselecek uyansın diye bekliyorum uyanık kalsa buyumucek doymadı ondan uyumuyor diyorum sürekli kulağımda sesi hem zor hemde çok güzel annelik dustumu canım sarılığı tamamen işitme testi ne olacak peki biz daha göremedik sariliktan dolayisorma bebeğimin sarılık değeri yükselince saatlerce hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. taburcu olacağımız gün işitme testinden kaldı dediklerinde ağlamıştım aynı şekilde. eve geldik kapı gıcırtısına ağladım desem abartmış olmam yine. önceden doğsun gözümün önünde olsun diyodum şimdi büyüsün de derdini anlatsın o yaşa gelsin istiyorum. annelik çok zormuş.
Gözün aydın canım benim bebeğin cok nazlı gelmek bilmedi annemi zorlayayim dedi desene çok şükür kavustun Allah sifanizida versin atın üstünüzde ki o sikintilarida hayırlısıyla anneliğin tadını çıkarınca o ağrılar geride kalsınSelam kızlar doğurdum geldimdün dr kontrolüm vardı 40 haftamız bitmişti dr artık yatış yapalım dogumhaneye suni sanci verelim dedi sabah 9.30 da vajinal suni sanci verdiler fitil gibi bişeydi onu yerleştirdiler rahim ağzının açılması için akşam 9.30a kadar çektim o sanciyi ama 1 cm bile açıklık olmadı birden doktor hemşire basima geldi alttaki sancıyı çektiler oksijen maskesi takip ağrı kesici serum verdiler vee dakikalar içinde ameliyat masasına alindim sancidan dolayı bebek strese girmis ve kalp atımı çok çok yavaşlamıştı spinal yaptılar sezeryani rahattı çok şükür tek hatırladığım bebeğin sesini duyana kadar ağlamış olmam sonra zaten yüzünü gösterince son ağlama patlamasini yapıp artık niyeyse aglayamadim uyuşukluk iyice çöktüğü için galiba sonrası benim için çok zordu ameliyattan yarim saat sonra geri doğum sancılarım başladı suninin etkisi hala devam ediyordu gece 3e kadar kıvrandım sonra ayağa kalkmaya izin verilince daha iyi oldum şuan iyiyim çok şükür ama gazım çıkmadı hala bebeğin durumu iyi sadece bizde uyuşmazlık vardı bebeğin kanında uyuşmazlık değeri yüksek çıkmış 8.30ta tekrar tahlil yapıp ona gore dr yatış verecekmiş bebeğime Inşallah gerek kalmaz yatışa oğlum iyi olur sizlere de çok teşekkürler 9 ay boyunca iyi yoldaş olduk her tecrübemizi sıkıntımızı derdimizi anlattık elimizden geldiği kadar yardımcı olduk birbirimize Rabbim bebislerimizi saglikli huzurlu buyutmemizi nasip etsin inşallah
Kendim doğurmuş gibi sevindim. Oğlun da iyi olacak inşallah. Sağlıkla büyüyecek.Selam kızlar doğurdum geldimdün dr kontrolüm vardı 40 haftamız bitmişti dr artık yatış yapalım dogumhaneye suni sanci verelim dedi sabah 9.30 da vajinal suni sanci verdiler fitil gibi bişeydi onu yerleştirdiler rahim ağzının açılması için akşam 9.30a kadar çektim o sanciyi ama 1 cm bile açıklık olmadı birden doktor hemşire basima geldi alttaki sancıyı çektiler oksijen maskesi takip ağrı kesici serum verdiler vee dakikalar içinde ameliyat masasına alindim sancidan dolayı bebek strese girmis ve kalp atımı çok çok yavaşlamıştı spinal yaptılar sezeryani rahattı çok şükür tek hatırladığım bebeğin sesini duyana kadar ağlamış olmam sonra zaten yüzünü gösterince son ağlama patlamasini yapıp artık niyeyse aglayamadim uyuşukluk iyice çöktüğü için galiba sonrası benim için çok zordu ameliyattan yarim saat sonra geri doğum sancılarım başladı suninin etkisi hala devam ediyordu gece 3e kadar kıvrandım sonra ayağa kalkmaya izin verilince daha iyi oldum şuan iyiyim çok şükür ama gazım çıkmadı hala bebeğin durumu iyi sadece bizde uyuşmazlık vardı bebeğin kanında uyuşmazlık değeri yüksek çıkmış 8.30ta tekrar tahlil yapıp ona gore dr yatış verecekmiş bebeğime Inşallah gerek kalmaz yatışa oğlum iyi olur sizlere de çok teşekkürler 9 ay boyunca iyi yoldaş olduk her tecrübemizi sıkıntımızı derdimizi anlattık elimizden geldiği kadar yardımcı olduk birbirimize Rabbim bebislerimizi saglikli huzurlu buyutmemizi nasip etsin inşallah
gözün aydın canım benim bundan sonrası hep umduğunuz gibi geçsin inşallahSelam kızlar doğurdum geldimdün dr kontrolüm vardı 40 haftamız bitmişti dr artık yatış yapalım dogumhaneye suni sanci verelim dedi sabah 9.30 da vajinal suni sanci verdiler fitil gibi bişeydi onu yerleştirdiler rahim ağzının açılması için akşam 9.30a kadar çektim o sanciyi ama 1 cm bile açıklık olmadı birden doktor hemşire basima geldi alttaki sancıyı çektiler oksijen maskesi takip ağrı kesici serum verdiler vee dakikalar içinde ameliyat masasına alindim sancidan dolayı bebek strese girmis ve kalp atımı çok çok yavaşlamıştı spinal yaptılar sezeryani rahattı çok şükür tek hatırladığım bebeğin sesini duyana kadar ağlamış olmam sonra zaten yüzünü gösterince son ağlama patlamasini yapıp artık niyeyse aglayamadim uyuşukluk iyice çöktüğü için galiba sonrası benim için çok zordu ameliyattan yarim saat sonra geri doğum sancılarım başladı suninin etkisi hala devam ediyordu gece 3e kadar kıvrandım sonra ayağa kalkmaya izin verilince daha iyi oldum şuan iyiyim çok şükür ama gazım çıkmadı hala bebeğin durumu iyi sadece bizde uyuşmazlık vardı bebeğin kanında uyuşmazlık değeri yüksek çıkmış 8.30ta tekrar tahlil yapıp ona gore dr yatış verecekmiş bebeğime Inşallah gerek kalmaz yatışa oğlum iyi olur sizlere de çok teşekkürler 9 ay boyunca iyi yoldaş olduk her tecrübemizi sıkıntımızı derdimizi anlattık elimizden geldiği kadar yardımcı olduk birbirimize Rabbim bebislerimizi saglikli huzurlu buyutmemizi nasip etsin inşallah
mamaya başlamıştık biz sütümün yetersizliğinden dolayı. yetmiyor aç kalıyordu. mamayı çoğalttı doktorumuz doydukça sarılığı geçti allaha şükürler olsun. işitme testi içinde taburcu gününden 1 hafta sonraya randevu vermişlerdi iki kulağından da geçti yine çok şükür.Ayy canım valla oylee uyuyor gözüm onda neden uyanmadı sarılığı yükselecek uyansın diye bekliyorum uyanık kalsa buyumucek doymadı ondan uyumuyor diyorum sürekli kulağımda sesi hem zor hemde çok güzel annelik dustumu canım sarılığı tamamen işitme testi ne olacak peki biz daha göremedik sariliktan dolayi
Evet canım iğne de yaptık hamileyken ama demk yine de olabiliyorgözün aydın canım benim bundan sonrası hep umduğunuz gibi geçsin inşallahuyuşmazlık olacağını biliyo muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?