- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.881
bundan sonrası iyi olsun inşallah kendini strese sokma sakın ❤Evet canım iğne de yaptık hamileyken ama demk yine de olabiliyor
Geçmiş olsun benimde sancıdan dolayı kalp atışları zayıflamış acil sezeryana alınmıştımSelam kızlar doğurdum geldimdün dr kontrolüm vardı 40 haftamız bitmişti dr artık yatış yapalım dogumhaneye suni sanci verelim dedi sabah 9.30 da vajinal suni sanci verdiler fitil gibi bişeydi onu yerleştirdiler rahim ağzının açılması için akşam 9.30a kadar çektim o sanciyi ama 1 cm bile açıklık olmadı birden doktor hemşire basima geldi alttaki sancıyı çektiler oksijen maskesi takip ağrı kesici serum verdiler vee dakikalar içinde ameliyat masasına alindim sancidan dolayı bebek strese girmis ve kalp atımı çok çok yavaşlamıştı spinal yaptılar sezeryani rahattı çok şükür tek hatırladığım bebeğin sesini duyana kadar ağlamış olmam sonra zaten yüzünü gösterince son ağlama patlamasini yapıp artık niyeyse aglayamadim uyuşukluk iyice çöktüğü için galiba sonrası benim için çok zordu ameliyattan yarim saat sonra geri doğum sancılarım başladı suninin etkisi hala devam ediyordu gece 3e kadar kıvrandım sonra ayağa kalkmaya izin verilince daha iyi oldum şuan iyiyim çok şükür ama gazım çıkmadı hala bebeğin durumu iyi sadece bizde uyuşmazlık vardı bebeğin kanında uyuşmazlık değeri yüksek çıkmış 8.30ta tekrar tahlil yapıp ona gore dr yatış verecekmiş bebeğime Inşallah gerek kalmaz yatışa oğlum iyi olur sizlere de çok teşekkürler 9 ay boyunca iyi yoldaş olduk her tecrübemizi sıkıntımızı derdimizi anlattık elimizden geldiği kadar yardımcı olduk birbirimize Rabbim bebislerimizi saglikli huzurlu buyutmemizi nasip etsin inşallah
Ay canım çok sevindim ya gözün aydın.Selam kızlar doğurdum geldimdün dr kontrolüm vardı 40 haftamız bitmişti dr artık yatış yapalım dogumhaneye suni sanci verelim dedi sabah 9.30 da vajinal suni sanci verdiler fitil gibi bişeydi onu yerleştirdiler rahim ağzının açılması için akşam 9.30a kadar çektim o sanciyi ama 1 cm bile açıklık olmadı birden doktor hemşire basima geldi alttaki sancıyı çektiler oksijen maskesi takip ağrı kesici serum verdiler vee dakikalar içinde ameliyat masasına alindim sancidan dolayı bebek strese girmis ve kalp atımı çok çok yavaşlamıştı spinal yaptılar sezeryani rahattı çok şükür tek hatırladığım bebeğin sesini duyana kadar ağlamış olmam sonra zaten yüzünü gösterince son ağlama patlamasini yapıp artık niyeyse aglayamadim uyuşukluk iyice çöktüğü için galiba sonrası benim için çok zordu ameliyattan yarim saat sonra geri doğum sancılarım başladı suninin etkisi hala devam ediyordu gece 3e kadar kıvrandım sonra ayağa kalkmaya izin verilince daha iyi oldum şuan iyiyim çok şükür ama gazım çıkmadı hala bebeğin durumu iyi sadece bizde uyuşmazlık vardı bebeğin kanında uyuşmazlık değeri yüksek çıkmış 8.30ta tekrar tahlil yapıp ona gore dr yatış verecekmiş bebeğime Inşallah gerek kalmaz yatışa oğlum iyi olur sizlere de çok teşekkürler 9 ay boyunca iyi yoldaş olduk her tecrübemizi sıkıntımızı derdimizi anlattık elimizden geldiği kadar yardımcı olduk birbirimize Rabbim bebislerimizi saglikli huzurlu buyutmemizi nasip etsin inşallah
Daha dur kuzum, sen cok guclusun. Kolay mi annesin kapi gibi annesi var kizinin arkasinda. Daha hasta olacak edecek Allah korusun ama guclu durmaya calis kuzum. Bunlarin hepsi bir surec, tadini cikara cikara gecirmeye calis. Inan kizimda bende senin gibiydim ama bana boyle anlatan, gececek hepsi bir surec diyen bile olmadi. Keske olsaymista tadini cikarabilseymisim kizimda dasorma bebeğimin sarılık değeri yükselince saatlerce hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. taburcu olacağımız gün işitme testinden kaldı dediklerinde ağlamıştım aynı şekilde. eve geldik kapı gıcırtısına ağladım desem abartmış olmam yine. önceden doğsun gözümün önünde olsun diyodum şimdi büyüsün de derdini anlatsın o yaşa gelsin istiyorum. annelik çok zormuş.
Ah gozun aydin kuzu, bak sonunda sende dogurdun. Simdi iyi dusunme zamani. Iyi dusunelimki oglusunla birlikte eve gidebilinSelam kızlar doğurdum geldimdün dr kontrolüm vardı 40 haftamız bitmişti dr artık yatış yapalım dogumhaneye suni sanci verelim dedi sabah 9.30 da vajinal suni sanci verdiler fitil gibi bişeydi onu yerleştirdiler rahim ağzının açılması için akşam 9.30a kadar çektim o sanciyi ama 1 cm bile açıklık olmadı birden doktor hemşire basima geldi alttaki sancıyı çektiler oksijen maskesi takip ağrı kesici serum verdiler vee dakikalar içinde ameliyat masasına alindim sancidan dolayı bebek strese girmis ve kalp atımı çok çok yavaşlamıştı spinal yaptılar sezeryani rahattı çok şükür tek hatırladığım bebeğin sesini duyana kadar ağlamış olmam sonra zaten yüzünü gösterince son ağlama patlamasini yapıp artık niyeyse aglayamadim uyuşukluk iyice çöktüğü için galiba sonrası benim için çok zordu ameliyattan yarim saat sonra geri doğum sancılarım başladı suninin etkisi hala devam ediyordu gece 3e kadar kıvrandım sonra ayağa kalkmaya izin verilince daha iyi oldum şuan iyiyim çok şükür ama gazım çıkmadı hala bebeğin durumu iyi sadece bizde uyuşmazlık vardı bebeğin kanında uyuşmazlık değeri yüksek çıkmış 8.30ta tekrar tahlil yapıp ona gore dr yatış verecekmiş bebeğime Inşallah gerek kalmaz yatışa oğlum iyi olur sizlere de çok teşekkürler 9 ay boyunca iyi yoldaş olduk her tecrübemizi sıkıntımızı derdimizi anlattık elimizden geldiği kadar yardımcı olduk birbirimize Rabbim bebislerimizi saglikli huzurlu buyutmemizi nasip etsin inşallah
Banada oyle demisti 38+5te aliriz diye tabi taa 25.haftadaydim o zamanEsra hanım bebeğin önde gitmesini umursamıyo 39 bitince alıcam dedi.haftaya salı günü inşaallah bu 3.sezeryan diye biraz geç gibime geliyo ama bişiyde kalmadı vardır bi bildiği diyorum
Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün canım benimSelam kızlar doğurdum geldimdün dr kontrolüm vardı 40 haftamız bitmişti dr artık yatış yapalım dogumhaneye suni sanci verelim dedi sabah 9.30 da vajinal suni sanci verdiler fitil gibi bişeydi onu yerleştirdiler rahim ağzının açılması için akşam 9.30a kadar çektim o sanciyi ama 1 cm bile açıklık olmadı birden doktor hemşire basima geldi alttaki sancıyı çektiler oksijen maskesi takip ağrı kesici serum verdiler vee dakikalar içinde ameliyat masasına alindim sancidan dolayı bebek strese girmis ve kalp atımı çok çok yavaşlamıştı spinal yaptılar sezeryani rahattı çok şükür tek hatırladığım bebeğin sesini duyana kadar ağlamış olmam sonra zaten yüzünü gösterince son ağlama patlamasini yapıp artık niyeyse aglayamadim uyuşukluk iyice çöktüğü için galiba sonrası benim için çok zordu ameliyattan yarim saat sonra geri doğum sancılarım başladı suninin etkisi hala devam ediyordu gece 3e kadar kıvrandım sonra ayağa kalkmaya izin verilince daha iyi oldum şuan iyiyim çok şükür ama gazım çıkmadı hala bebeğin durumu iyi sadece bizde uyuşmazlık vardı bebeğin kanında uyuşmazlık değeri yüksek çıkmış 8.30ta tekrar tahlil yapıp ona gore dr yatış verecekmiş bebeğime Inşallah gerek kalmaz yatışa oğlum iyi olur sizlere de çok teşekkürler 9 ay boyunca iyi yoldaş olduk her tecrübemizi sıkıntımızı derdimizi anlattık elimizden geldiği kadar yardımcı olduk birbirimize Rabbim bebislerimizi saglikli huzurlu buyutmemizi nasip etsin inşallah
sorma valla annem en büyük destekçim benim de. şöyle gülecek böyle gözlerine bakacak dedikçe mest oluyorum.Daha dur kuzum, sen cok guclusun. Kolay mi annesin kapi gibi annesi var kizinin arkasinda. Daha hasta olacak edecek Allah korusun ama guclu durmaya calis kuzum. Bunlarin hepsi bir surec, tadini cikara cikara gecirmeye calis. Inan kizimda bende senin gibiydim ama bana boyle anlatan, gececek hepsi bir surec diyen bile olmadi. Keske olsaymista tadini cikarabilseymisim kizimda da
Canın doğumunda sonda takılmış mıydı sana? Sonda uzun süre kaldığında da enfeksiyona sebep olabiliyormuş.Kızlar idrarda yanma yasıyor musunuz benim normalde enfeksiyon varken bile yanma olmuyordu ama doğumdan sonra idrar yaparken cok yanıyor ya
Tabiya hele bak gor 1.5 ay sonra sesini taniyacak sen konustukca gulecek ses cikaracak agulayacak neler neler. Hele ilk anne diyisi bi dusunsenesorma valla annem en büyük destekçim benim de. şöyle gülecek böyle gözlerine bakacak dedikçe mest oluyorum.
Sezeryan oldum ama takılmadı canım direk altıma bez bağladılar ameliyat biter bitmezCanın doğumunda sonda takılmış mıydı sana? Sonda uzun süre kaldığında da enfeksiyona sebep olabiliyormuş.
Iyi geceler merhaba bende sizi cok.merak ediyodum artik topikleri dolasiyodum takip ediyodum gozunuz aydin allah anali babali buyutsun cumlenizinkiniSelam kızlar doğurdum geldimdün dr kontrolüm vardı 40 haftamız bitmişti dr artık yatış yapalım dogumhaneye suni sanci verelim dedi sabah 9.30 da vajinal suni sanci verdiler fitil gibi bişeydi onu yerleştirdiler rahim ağzının açılması için akşam 9.30a kadar çektim o sanciyi ama 1 cm bile açıklık olmadı birden doktor hemşire basima geldi alttaki sancıyı çektiler oksijen maskesi takip ağrı kesici serum verdiler vee dakikalar içinde ameliyat masasına alindim sancidan dolayı bebek strese girmis ve kalp atımı çok çok yavaşlamıştı spinal yaptılar sezeryani rahattı çok şükür tek hatırladığım bebeğin sesini duyana kadar ağlamış olmam sonra zaten yüzünü gösterince son ağlama patlamasini yapıp artık niyeyse aglayamadim uyuşukluk iyice çöktüğü için galiba sonrası benim için çok zordu ameliyattan yarim saat sonra geri doğum sancılarım başladı suninin etkisi hala devam ediyordu gece 3e kadar kıvrandım sonra ayağa kalkmaya izin verilince daha iyi oldum şuan iyiyim çok şükür ama gazım çıkmadı hala bebeğin durumu iyi sadece bizde uyuşmazlık vardı bebeğin kanında uyuşmazlık değeri yüksek çıkmış 8.30ta tekrar tahlil yapıp ona gore dr yatış verecekmiş bebeğime Inşallah gerek kalmaz yatışa oğlum iyi olur sizlere de çok teşekkürler 9 ay boyunca iyi yoldaş olduk her tecrübemizi sıkıntımızı derdimizi anlattık elimizden geldiği kadar yardımcı olduk birbirimize Rabbim bebislerimizi saglikli huzurlu buyutmemizi nasip etsin inşallah
ahhh iple çekiyorum o günleriTabiya hele bak gor 1.5 ay sonra sesini taniyacak sen konustukca gulecek ses cikaracak agulayacak neler neler. Hele ilk anne diyisi bi dusunsene
Hay maşallah normal Doğum mu ?Kızlar merhaba :) sizleri hep takip edip bi türlü aranıza katılamamıştım ama genelde her gün girip bakıyordum :) ben dün 12 de doğum yaptım 4100 kg erkek bebek dünyaya getirdim elhamdülillah darısı bekleyenlerin basına içimden geldi yazmak istedim
Çok teşekkür ederim canım benim darısı sana olsun inşallahIyi geceler merhaba bende sizi cok.merak ediyodum artik topikleri dolasiyodum takip ediyodum gozunuz aydin allah anali babali buyutsun cumlenizinkini
maşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar merhaba :) sizleri hep takip edip bi türlü aranıza katılamamıştım ama genelde her gün girip bakıyordum :) ben dün 12 de doğum yaptım 4100 kg erkek bebek dünyaya getirdim elhamdülillah darısı bekleyenlerin basına içimden geldi yazmak istedim
yok spinal sezeryanHay maşallah normal Doğum mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?