2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Geçmiş olsun benimde sancıdan dolayı kalp atışları zayıflamış acil sezeryana alınmıştım

Ay canım çok sevindim ya gözün aydın.

Daha dur kuzum, sen cok guclusun. Kolay mi annesin kapi gibi annesi var kizinin arkasinda. Daha hasta olacak edecek Allah korusun ama guclu durmaya calis kuzum. Bunlarin hepsi bir surec, tadini cikara cikara gecirmeye calis. Inan kizimda bende senin gibiydim ama bana boyle anlatan, gececek hepsi bir surec diyen bile olmadi. Keske olsaymista tadini cikarabilseymisim kizimda da

Ah gozun aydin kuzu, bak sonunda sende dogurdun. Simdi iyi dusunme zamani. Iyi dusunelimki oglusunla birlikte eve gidebilin

Esra hanım bebeğin önde gitmesini umursamıyo 39 bitince alıcam dedi.haftaya salı günü inşaallah bu 3.sezeryan diye biraz geç gibime geliyo ama bişiyde kalmadı vardır bi bildiği diyorum
Banada oyle demisti 38+5te aliriz diye tabi taa 25.haftadaydim o zaman ne zaman 31.haftada sancilarim basladi zaman vermek yok dedi durdu sabret az kaldi. Hem biliyorsun anne karninda 1 gun dunyada 1 hafta. O herseyi kontrol etmistir hic merak etme

Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün canım benim

Kızlar idrarda yanma yasıyor musunuz benim normalde enfeksiyon varken bile yanma olmuyordu ama doğumdan sonra idrar yaparken cok yanıyor ya

sorma valla annem en büyük destekçim benim de. şöyle gülecek böyle gözlerine bakacak dedikçe mest oluyorum.

Iyi geceler merhaba bende sizi cok.merak ediyodum artik topikleri dolasiyodum takip ediyodum gozunuz aydin allah anali babali buyutsun cumlenizinkini

Hay maşallah normal Doğum mu ?

maşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…