- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.901
Selam kızlar doğurdum geldimdün dr kontrolüm vardı 40 haftamız bitmişti dr artık yatış yapalım dogumhaneye suni sanci verelim dedi sabah 9.30 da vajinal suni sanci verdiler fitil gibi bişeydi onu yerleştirdiler rahim ağzının açılması için akşam 9.30a kadar çektim o sanciyi ama 1 cm bile açıklık olmadı birden doktor hemşire basima geldi alttaki sancıyı çektiler oksijen maskesi takip ağrı kesici serum verdiler vee dakikalar içinde ameliyat masasına alindim sancidan dolayı bebek strese girmis ve kalp atımı çok çok yavaşlamıştı spinal yaptılar sezeryani rahattı çok şükür tek hatırladığım bebeğin sesini duyana kadar ağlamış olmam sonra zaten yüzünü gösterince son ağlama patlamasini yapıp artık niyeyse aglayamadim uyuşukluk iyice çöktüğü için galiba sonrası benim için çok zordu ameliyattan yarim saat sonra geri doğum sancılarım başladı suninin etkisi hala devam ediyordu gece 3e kadar kıvrandım sonra ayağa kalkmaya izin verilince daha iyi oldum şuan iyiyim çok şükür ama gazım çıkmadı hala bebeğin durumu iyi sadece bizde uyuşmazlık vardı bebeğin kanında uyuşmazlık değeri yüksek çıkmış 8.30ta tekrar tahlil yapıp ona gore dr yatış verecekmiş bebeğime Inşallah gerek kalmaz yatışa oğlum iyi olur sizlere de çok teşekkürler 9 ay boyunca iyi yoldaş olduk her tecrübemizi sıkıntımızı derdimizi anlattık elimizden geldiği kadar yardımcı olduk birbirimize Rabbim bebislerimizi saglikli huzurlu buyutmemizi nasip etsin inşallah
Gozun aydin canim ben hala dogurmadim yarin kontrol var baski cogaldi ama nezaman gelir bilemem hurma , yuruyus yapiyorum simdilik bisey yokSelam kızlar doğurdum geldimdün dr kontrolüm vardı 40 haftamız bitmişti dr artık yatış yapalım dogumhaneye suni sanci verelim dedi sabah 9.30 da vajinal suni sanci verdiler fitil gibi bişeydi onu yerleştirdiler rahim ağzının açılması için akşam 9.30a kadar çektim o sanciyi ama 1 cm bile açıklık olmadı birden doktor hemşire basima geldi alttaki sancıyı çektiler oksijen maskesi takip ağrı kesici serum verdiler vee dakikalar içinde ameliyat masasına alindim sancidan dolayı bebek strese girmis ve kalp atımı çok çok yavaşlamıştı spinal yaptılar sezeryani rahattı çok şükür tek hatırladığım bebeğin sesini duyana kadar ağlamış olmam sonra zaten yüzünü gösterince son ağlama patlamasini yapıp artık niyeyse aglayamadim uyuşukluk iyice çöktüğü için galiba sonrası benim için çok zordu ameliyattan yarim saat sonra geri doğum sancılarım başladı suninin etkisi hala devam ediyordu gece 3e kadar kıvrandım sonra ayağa kalkmaya izin verilince daha iyi oldum şuan iyiyim çok şükür ama gazım çıkmadı hala bebeğin durumu iyi sadece bizde uyuşmazlık vardı bebeğin kanında uyuşmazlık değeri yüksek çıkmış 8.30ta tekrar tahlil yapıp ona gore dr yatış verecekmiş bebeğime Inşallah gerek kalmaz yatışa oğlum iyi olur sizlere de çok teşekkürler 9 ay boyunca iyi yoldaş olduk her tecrübemizi sıkıntımızı derdimizi anlattık elimizden geldiği kadar yardımcı olduk birbirimize Rabbim bebislerimizi saglikli huzurlu buyutmemizi nasip etsin inşallah
Canım ben doğum yaptığım gün doğumdan iki saat önce ye kadar sancım 12lerde çıkıyordu her kontrolde nst yi doktorum iki kez isterdi doğumda gördüğüm en yüksek sancı 80olmuştu sende bnm gibi hemncecik doğurursun inşallah bende diodum bu sancılarla kırkı görürüm dieŞafak kaç?son 1 bugün nst var ama sancım çıkmayacaktır yüksek lisansı kazandım bari gelmeden ona kayıt yaptıralım dedik
Bnmde baskım çoktu canım sanırım baskı artınca açılma hızlanıyor çok sancı çekmeden doğum oluyor inşallah kolayca doğum olurGozun aydin canim ben hala dogurmadim yarin kontrol var baski cogaldi ama nezaman gelir bilemem hurma , yuruyus yapiyorum simdilik bisey yok
Maşallahh gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallahKızlar merhaba :) sizleri hep takip edip bi türlü aranıza katılamamıştım ama genelde her gün girip bakıyordum :) ben dün 12 de doğum yaptım 4100 kg erkek bebek dünyaya getirdim elhamdülillah darısı bekleyenlerin basına içimden geldi yazmak istedim
sarılık için gerekirse mama takviyesi almaktan çekinme. yetersiz beslenmeden çıkıyo sarılık. tabii doktoruna danış önce.Saolun kızlar allah razı olsun sarılık çok fazla şuan onu gidermeye çalışıyoruz ve afedersiniz bugün 2.gün ama hala lavaboya çıkamadım ne önerirsiniz bana
benimki de öyle. doyunca kendi çıkıyor memeden bu sefer elleri mememde üstünde uyuyor öyle.Herkese merhaba. Benim oglum surekli memede birakmak istemiyor. Memede iki saat duruyor oyle uyuyor yerine koysam uyaniyor hem mama hem meme veriyorum ama mamadan sonra bile meme istiyor duzgun kahvalti bile yapamiyorum. Surekli parmagimi agzina koyup memeyi cikarmakta istemiyorum zarari olur diye. Gumus kapak aldim ama iyilesti tekrar acilar basladi cunku memeyi birakmiyor
Aminnn tum kasim annelerine kurbanlik koyun gibi siramizi bekliyoruz kavusmak icinÇok teşekkür ederim canım benim darısı sana olsun inşallah
Canım sarılığın düşmesi için pekmezli su iç bebeğin hemen farkediyor birde dut kurusu 15tane felan 1.5bardak suya kaynat 1dk dutları ye suyunu iç oda baya düşürüyorSaolun kızlar allah razı olsun sarılık çok fazla şuan onu gidermeye çalışıyoruz ve afedersiniz bugün 2.gün ama hala lavaboya çıkamadım ne önerirsiniz bana
Herkese merhaba. Benim oglum surekli memede birakmak istemiyor. Memede iki saat duruyor oyle uyuyor yerine koysam uyaniyor hem mama hem meme veriyorum ama mamadan sonra bile meme istiyor duzgun kahvalti bile yapamiyorum. Surekli parmagimi agzina koyup memeyi cikarmakta istemiyorum zarari olur diye. Gumus kapak aldim ama iyilesti tekrar acilar basladi cunku memeyi birakmiyor
O konuda bende muzdariptim canım yalancı meme niyetine kullanıyordu kapak el yapımı krem diğer kremler fayda etmedi emzik beni kurtardı ilk zamanlar midesi çok bulanıyordu inat ettim verdim şimdi eliyle kendi itiyor ağzına eliylede tutuyor Bi tatlı oluyokiHerkese merhaba. Benim oglum surekli memede birakmak istemiyor. Memede iki saat duruyor oyle uyuyor yerine koysam uyaniyor hem mama hem meme veriyorum ama mamadan sonra bile meme istiyor duzgun kahvalti bile yapamiyorum. Surekli parmagimi agzina koyup memeyi cikarmakta istemiyorum zarari olur diye. Gumus kapak aldim ama iyilesti tekrar acilar basladi cunku memeyi birakmiyor
Ben diğer iki çocuğumda kullandım canım dereotu dut pekmez su sanki daha çok süt yapıyor yada bu bebeğim de vucudum sütü güzel salgılıyorKızlar Humana’nın emziren anneler için çayı var, ilk defa aldım. Deneyeniniz , faydasını göreniniz oldu mu? Sütünüzde artış gözlemlediniz mi? Günde kaç bardak içmeliyiz? Ardarda çok soru sordum yine
Zaman geçmez gibi geliyor insana ama bir bakiyorsun mis kokulu yavrun kucağındaAminnn tum kasim annelerine kurbanlik koyun gibi siramizi bekliyoruz kavusmak icin
Ben sütüm inmeyince aldım canım ondan mı oldu bilmiyorum ama indi yani şuan iyi sütüm ilk gün gelsin diye 3 4 bardak içtim sonra 2 ye düşürdüm şuan 1 bardak içiyorum sende sütün varsa ilk 2 bardakla başla istersen duruma göre azaltır artırırsınKızlar Humana’nın emziren anneler için çayı var, ilk defa aldım. Deneyeniniz , faydasını göreniniz oldu mu? Sütünüzde artış gözlemlediniz mi? Günde kaç bardak içmeliyiz? Ardarda çok soru sordum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?