2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Tebrik ederim canım, sağlıklı sıhatli büyütmek nasip olsun inşallah

Gozun aydin canim ben hala dogurmadim yarin kontrol var baski cogaldi ama nezaman gelir bilemem hurma , yuruyus yapiyorum simdilik bisey yok

Şafak kaç? son 1 bugün nst var ama sancım çıkmayacaktır yüksek lisansı kazandım bari gelmeden ona kayıt yaptıralım dedik
Canım ben doğum yaptığım gün doğumdan iki saat önce ye kadar sancım 12lerde çıkıyordu her kontrolde nst yi doktorum iki kez isterdi doğumda gördüğüm en yüksek sancı 80olmuştu sende bnm gibi hemncecik doğurursun inşallah bende diodum bu sancılarla kırkı görürüm die

Gozun aydin canim ben hala dogurmadim yarin kontrol var baski cogaldi ama nezaman gelir bilemem hurma , yuruyus yapiyorum simdilik bisey yok
Bnmde baskım çoktu canım sanırım baskı artınca açılma hızlanıyor çok sancı çekmeden doğum oluyor inşallah kolayca doğum olur

Maşallahh gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah

Herkese merhaba. Benim oglum surekli memede birakmak istemiyor. Memede iki saat duruyor oyle uyuyor yerine koysam uyaniyor hem mama hem meme veriyorum ama mamadan sonra bile meme istiyor duzgun kahvalti bile yapamiyorum. Surekli parmagimi agzina koyup memeyi cikarmakta istemiyorum zarari olur diye. Gumus kapak aldim ama iyilesti tekrar acilar basladi cunku memeyi birakmiyor

Saolun kızlar allah razı olsun sarılık çok fazla şuan onu gidermeye çalışıyoruz ve afedersiniz bugün 2.gün ama hala lavaboya çıkamadım ne önerirsiniz bana
sarılık için gerekirse mama takviyesi almaktan çekinme. yetersiz beslenmeden çıkıyo sarılık. tabii doktoruna danış önce.

kendin için de aç karnına kayısı tüket yoksa meyve suyu da olur. ben öyle rahatladım hemen ilk gün.

benimki de öyle. doyunca kendi çıkıyor memeden bu sefer elleri mememde üstünde uyuyor öyle.

Kızlar Humana’nın emziren anneler için çayı var, ilk defa aldım. Deneyeniniz , faydasını göreniniz oldu mu? Sütünüzde artış gözlemlediniz mi? Günde kaç bardak içmeliyiz? Ardarda çok soru sordum yine

Saolun kızlar allah razı olsun sarılık çok fazla şuan onu gidermeye çalışıyoruz ve afedersiniz bugün 2.gün ama hala lavaboya çıkamadım ne önerirsiniz bana
Canım sarılığın düşmesi için pekmezli su iç bebeğin hemen farkediyor birde dut kurusu 15tane felan 1.5bardak suya kaynat 1dk dutları ye suyunu iç oda baya düşürüyor
Lavabo için merdiven çıkmak yürümek bol sıvı tüketimi demişlerdi hastanede canım

Canım emzik denedin mi?

O konuda bende muzdariptim canım yalancı meme niyetine kullanıyordu kapak el yapımı krem diğer kremler fayda etmedi emzik beni kurtardı ilk zamanlar midesi çok bulanıyordu inat ettim verdim şimdi eliyle kendi itiyor ağzına eliylede tutuyor Bi tatlı oluyoki

Ben diğer iki çocuğumda kullandım canım dereotu dut pekmez su sanki daha çok süt yapıyor yada bu bebeğim de vucudum sütü güzel salgılıyor

Kızlar çok şükür ben de doğurdum.22 eylülde spinal sezeryanla bugün hastaneden çıkacaz.çok şükür bebeğim iyi ama sezeryan sonrası çok ağrılı bir süreç oldu gerçekten,çok şükür baş ağrım olmadı.Depend ve gümüş kapak hayatımı kurtardı.Ancak sütüm az,süt attırması için neler öneriyorsunuz?

Ben sütüm inmeyince aldım canım ondan mı oldu bilmiyorum ama indi yani şuan iyi sütüm ilk gün gelsin diye 3 4 bardak içtim sonra 2 ye düşürdüm şuan 1 bardak içiyorum sende sütün varsa ilk 2 bardakla başla istersen duruma göre azaltır artırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…