2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsün

sezaryenden sonra benim sütüm nerdeyse yeni çoğaldı diyebilirim bugün 12. gün. ama 3. gün sütüm geliyordu.

bol su içiyorum. kuruyemiş ve dut pekmezinden fayda gördüm fazlasıyla. bi de rezene çayı. hem gazı önlüyor hem de sütüm ondan sonra da arttı gibi.

Gözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsün canım benim, benimde geç indi sütüm şeker komasına girecektim şekerli şekerli herşeyden yedirdiler , humana aldık, kayısılı meyve suyu içtim ,komposto da içtim , bulgur pilavı , soğan , adanada kaynar derler lohusa şerbeti oluyor bol şekerli ondan içtim

Canim memeyi birakmazken nasil emzik veriyorsun ben her defasinda parmakla memeyi agzindan cekmek istemiyorum oda zararli. İlk oglum uykuya gecince meme bosa cikardi bu oyle degil

Mama dışında aynıyız benim oğlum da günün 24 saatini memede geçirmek istiyor

MaşAllah canım gözün aydın sağlıkla büyütün inşallah

Canim memeyi birakmazken nasil emzik veriyorsun ben her defasinda parmakla memeyi agzindan cekmek istemiyorum oda zararli. İlk oglum uykuya gecince meme bosa cikardi bu oyle degil
Arada boşladım die kontrol ediyordum cnm çenesi yorulunca boşluyordu üstünde yatmaktı amacı bnm kızın onuda emziği kucağımda vererek bulansada verdim şimdi baya rahatladım iki saate uyanıyor emiyor karnı doyunca emziği istiyor hatta

Kizlar dogum yapali 15 gun oldu. 1 hafta fln azalarak geldi kanama. 3 gundur tekrar yogun kanamam oluyor normal mi sizce doktora gitmeliyim
Normal canım biz 25 günlüğü iki gündür baya arttı benimde rengi açılıp azalmıştı şimdi koyulaştı ve arttı 40güne kadar lekelenme olması normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…