2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Slm kizlar biraz once kahverengi hafif pembemsi sumuksu bir sivi geldi nisan gibi ama tam degil tecrubelerinize dayanarak nezaman olur dogum sancim yok.

Bugun oglumu dra goturduk, dun sahlik ocaginda tartida 1 haftada 40gram aldigini gorunce. Gercektende 1 haftada sadece 70gramcik almis. Dr cok az dedi. Mamayi dahada arttirdi. Emzirdikten sonra veriyorum mamayi ama memeyi nazli nazli aliyordu zaten iyice birakacak diye odum kopuyo premature dogup cok kilo verdigi icin toparlamamiz cok uzun suruyor, birde sariligimiz agir gecince

Oglumun kakasinda kirmizi noktalar var kizlar olan varmi. Nokta nokta kan. Dr poposundq catlqk olabilir yadq sut alerjisi dedi ama erkenmis bunlar icin baska ne olabilir yaşayan varmi

Emzirme mama devam et. Sarılık değerleri düzelince hızla toparladı benim kızım. Öncesinde hiç kilo almıyordu.

Hayırlı olsun bebisiniz ❤ ve geçmiş Olsun. Bas ağrısı olmamasina sevindim. Bebeğini bol bol emzirmeye bak ve, rezene çayı benim ilk dogumumda cok süt yapmıştı, dereotu, pekmezli su, dut kurusu suyu da öneriyorlar

Emzirme mama devam et. Sarılık değerleri düzelince hızla toparladı benim kızım. Öncesinde hiç kilo almıyordu.
Sarilik geceli 1 hafta oldu ve alamiyoruz ne yazikki. Devam ediyorum zaten ama memeyi birakirsa kotu olacak minnos oldugundan toparlamasi icin

Merhaba anneler, spinal.olanlarda bel ağrısı yasayan var mi? Bi arkadaşım 3 sene oldu her sabah belim yarim saat bi saat agriyo diyo bende yarin doktorla konuşup kararımı soyliycem insallah haftaya 1 ekimde doğum olacak

benim kızım da öyle oldu. daha yeni yeni başladı kilo almaya yemesi arttıkça. doktor mama cc sini arttırmalısın dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…