2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Saolun kızlar allah razı olsun sarılık çok fazla şuan onu gidermeye çalışıyoruz ve afedersiniz bugün 2.gün ama hala lavaboya çıkamadım ne önerirsiniz bana
Canm çok geçmiş olsun.rabbim analı babalı büyütsun. Canm şekerli yiyecekler tuket özellikle pekmezli.benim bebisde de biraz var gibi sarılık. Bende şimdi hapısa yaptım pekmezden.umarim düzelir.birde ben 4.gun çıkmıştım lavoboya. Gazın çıktıysa bişey olmaz. Lavabo için bol bol incir ye kurusu yaşı farketmez.rahat edersin. Bol sıvı tuket canm.

benim kızım da öyle oldu. daha yeni yeni başladı kilo almaya yemesi arttıkça. doktor mama cc sini arttırmalısın dedi mi?
Ccsi degilde sayisini arttirdi. 8kez mama mutlaka dedi. Her emzirmeden yarim saat sonra 45cc mama veriyorum. Sadece mam vereceksem o öğünde 60ccyi alabiliyor. Eger yine almazsa testler isticekmis bitakim

Merhaba kızlar bebeklerine mama verenler acaba hangi mamayı veriyorsunuz ? Ben kızıma aptamil veriyorum ama sanki çok gazlı acaba mamadan mı kaynaklı diye düşünüyorum Sizde böyle sorunu olan varmı
Aptamilin gaz yaptığını duymuştum. Ben hipp veriyorum. Birde tavsiye üzerine smilac almıştım. Elimde kalmasın diye dönüşümlü veriyorum. bizim şu an bi sıkıntımız yok. 20 günlük bebeğim bu arada.

Ccsi degilde sayisini arttirdi. 8kez mama mutlaka dedi. Her emzirmeden yarim saat sonra 45cc mama veriyorum. Sadece mam vereceksem o öğünde 60ccyi alabiliyor. Eger yine almazsa testler isticekmis bitakim
inşallah alır. mama öğünü arttığı için kesin alır bence.

emzik ve biberonun markası ne acaba
Emzik bibs kaucuk olanlardan almıştım biberon genelde mama için aventin cam olanını kullanıyorum lansinoh pompa nin biberonunu kullanıyorum. Birde difrax diye bi marka var onun çok yavas akışlı kolik biberonu var ama o tr de yok sanırım. Açıkçası hangisi en son sterilize edilmişse onu veriyorum. Hiç birini çevirmedi. Ama emziği ve biberonlari doğduğu günden itibaren verdim. Memeyle beraber. Ve yemek saatlerini kaydedip öncesinde sunmuyorum bebeğe. Çok emme ihtiyacı varsa emzikle oyaliyorum . 3400 doğdu kızım hastaneden çıkarken 3150 ydi. Kendi imkânlarınla tarttigimda şu an 4200 çıkıyor. Eksiği fazlası vardır bilmem. Yanı kilo alımıyla ilgili de bir sorun olduğunu sanmıyorum.

maşallah çok güzel kilo almış gerçekten

kıdemli annelere sorum var. gaz sancılarımız erken başladı. damla arayışındayım. nurse harvey's mi, sab simplex mi yoksa biogaia mı? yahut başka bir damla mı tavsiye edersiniz?

Günaydın kızlar size de sorayım dün ilk kez çatı kontrolüm vardı. Doktor o sırada senin 3 cm açıklığında var dedi tabi ben şok oldum o zamana kadar hiç hiç ağrı sancı çekmemiştim doktorum bu bebek 2 güne de doğabilir 1 haftaya da ama daha fazla beklemez dedi kafam çok karıştı 3 cm açıklıkla haftalarca bekleyenlerde varmış galiba
Bide benim kız kardeşimde 2 ay önce doğum yaptı kontrole gidiyor bi bakıyorlar 7 cm açıklık Barcelona o zamana kadar oda bişey hissetmemiş acaba bizde bu genetik olabilir mi çünkü annemde 4 çocuğunu da dikişsiz çok rahat doğurmuş bide tecrübelerinize ve duyumlarınıza göre 3 cm açıklıkla doğumum fazla beklemez mi sizce ?

kıdemli annelere sorum var. gaz sancılarımız erken başladı. damla arayışındayım. nurse harvey's mi, sab simplex mi yoksa biogaia mı? yahut başka bir damla mı tavsiye edersiniz?
Canim benim bildigim her ilac her bebekte ayni rtkiyi gostermiyor. Biz ilk biogaia kullandik o ise yaramadi sonra nurse harveys colex mi ne var surup seklinde. Onu kullandik o baya rahatlatmisti bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…