2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kasik biberon olayini hic tavsiye etmiyorum. Fikir guzel ama ilk kaynatmada yamuldu plastik akitiyor o kadar da para verdik ☹ Ben dayanamayip biberona gecicem galiba ama vicdanim da el vermiyor simdi bile cok acken almiyor memeyi Ya tamamen birakirsa diyorum

Çay kaşığı denedin mı canım benim sütüm gelmeyince çay kaşığı ile verdik 3 gün

Allah yardımcın olsun canım bebeğin şuan emip uyuyor en azından el ayak olsa odaha zor olucaktı ama ameliyatlı olman baya yorar seni Allah yardımcın olsun demekten başka bişi gelmiyor elimizden

bu işte odaklanacağın tek şey eşinin tayini için beklememek olsun bak ne güzel çıkmış tayini vardır bunda bir hayır

imkanınız varsa bir nakliye firmasıyla anlaşın kendini sakın yorma. allah korusun dikişlerine bişey olur.

canım benim hemen kötü düşünme. ben bebeğime memeyi unutmasın diye şırıngayla veriyordum mamasını. ama cc arttıkça hem uzun sürmeye başladı hem de o çok yoruluyordu. sonra hediye gelen biberonu denedim ama ben de meme reddinden korktum. biberonu tuttu maması bitince hemen mememi de verdim istedi.

sonra ne olur ne olmaz diye avent biberon aldım ve hemen kullandım gelir gelmez. çok şükür onu da aldı yine memeye de devam etti. he ilerde bırakır mı memeyi bırakırsa ne yaparım inan bilmiyorum ama önceliğim şu an onun karnının doyması.

bir de aventi gelir gelmez sevdim ucu yumuşacık gerçekten anne göğsü gibi. akış hızı falan da iyi. akıtma da yapmadı kaynattıktan sonra. inşallah böyle devam eder memnuniyetimiz.

Allah yardımcın olsun canım bebeğin şuan emip uyuyor en azından el ayak olsa odaha zor olucaktı ama ameliyatlı olman baya yorar seni Allah yardımcın olsun demekten başka bişi gelmiyor elimizden
Duadan baska birşey gelmiyor elden canım dua edin yeter bana

Sorduk canım şehir içi yapıyorlar genelde şehirler arası zor dedi nakliyeci adam, birde doğuda küçük bir şehirdeyiz zaten büyükşehir imkanları yok malesef , annemin içi gidiyor şuan ama otursa geri kalkmaya mecali yok kadının zaten bana kızıyor komşuya de kızını yardıma yollasın diye diyor ama bende de inat var biri demeden ben teklif etmem karşıdaki insan düşünsün derim yakın arkadaşım var güya, 5 aylık hamileydim geçen defada yardim etmedi taşındıktan sonra aa taşındınız mı ne ara taşındınız dedi , şimdide ağız ucuyla bile demedi yardim ederim diye Tek yardim edecek olan var o da rabbim

Kızlar gaz ilacı n kullaniyorusnuz biogala almıştım bitti galiba gelmiyor 78 TL bu kadar hızlı bitiyorsa çok pahalı ne onerirsiniz
Ben bugün gittim doktora.biogala ve nurse harveys damla kullanıyordum,doktor değiştireceğiz dedi.nurse harveys damla olmayanından,kaşıkla verileninden verdi.bu çok daha iyisi dedi.

Mamadan damlat göğsüne canım. İlk beş gğn bz de mama takviyesi yaptgmız ıcn göğsümü istekle almamaya başlamıştı ben gece gündüz emzirdim hatta göğsümde uyuttum. Hemen geçti. Uzun uzun göğsünde uyut senı yalancı emzik gbı kullansın sık sık emzirmezsen sütün de azalır.

Bizim doktor göz çapaklanması başını üşütürse olur demişti o yüzden ilk bir ay şapkası çıkmayacak dendi bize.

eşinle acele etmeden yavaş yavaş halledin o zaman. sen de ağır kaldırmadan yap mutlaka yarana dikkat et

Evet cok uzun ve yorucu oluyor resmen savas veriyoruz. Bi de su mamaya ne zamana kadar devam edicez onu bi bilemedim gitti. Dr u mamayi verdiginde almamaya baslayinca birakirsin dedi ama sutum hala o kadar yeterli mi bilmiyorum Bi yandan emzirmeye calisiyom bi yandan sagiyom artsin diye bi de malum mama isi

Aslinda almiyor degil cok acken sinirlenip almiyor sakinken sorun yok sanirim acken lop lop gelsin istiyor kasik gibi

Allah yardimci olsun guc versin sana

bizim verdiğimiz mama miktarı 90 cc şu an. ve iki göğsümün toplamı bile 90 değil yani bende mamaya devam şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…