2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
gaz için nurse harvey's i ben de kullanıyorum. çok faydası oldu kolayca gaz çıkartabiliyor. ama ben içinde yazdığı gibi 20 damla kullanmıyorum. kızım küçük daha 5 damla damlatıyorum.

Ay canım Allah yardımcın olsun aynı şehirde olsaydık valla yardıma gelirdim :/

gaz için nurse harvey's i ben de kullanıyorum. çok faydası oldu kolayca gaz çıkartabiliyor. ama ben içinde yazdığı gibi 20 damla kullanmıyorum. kızım küçük daha 5 damla damlatıyorum.
Ben de 5 damlayla başladım ama dün resmen akşam 5ten gece 12ye kadar bebeğim resmen krize girdi.gece 10da 17 damla verdim bana mısın demedi.12den sonra çocuk resmen bayıldı kaldı ama sabah kaldığımız yerden devam ettik.bir an sinirlerim boşaldı artık baktık ki olacak gibi değil soluğu hastanede aldık.doktor bir de ilerleyen günlerde gaz sancısı daha da artacak demesin mi damlaları değiştirelim bu yazdıklarım çok daha iyisi dedi,beslenmene de dikkat et dedi.bebeğin gaz sancısı artıyorsa ilk annenin beslenmesi gözden geçirilmeli dedi

Dua ederiz tabi. Sen de ağır kaldırma, dikkatli dikkatli toparlan. Kısmetiyle gelmiş ufaklık. Hemen yapılmış eşinin tayini de.

ne yersek yiyelim her bebekte gaz dönemi oluyo bence. inşallah bu gece rahat uyur. kaka durumu nasıl?

Benimkide öyle gece kivrandi durdu devamli sürekli uyandı

MerhabA Guzel anneler herkes bebegini kucagina aldi muhtemelen.benim bebegimin sarılığı uzadi anne sutu sariligi dendi var mi bizim gibi olan.bugun 23 gunluguz

MerhabA Guzel anneler herkes bebegini kucagina aldi muhtemelen.benim bebegimin sarılığı uzadi anne sutu sariligi dendi var mi bizim gibi olan.bugun 23 gunluguz

bak böyle bir yazı buldum. doktora gittiniz mi?

evet gittik dr soyledi butun tahlilleri yaptiktN sonr Anne sutnden kaynakli dedi ama cocugum hala sari,diger cocuklarimda boyle bisey yasamamistim bu boyle olunca stres oldum.2..3 ay surebilir diye yazilar okudukca dahada stres oluyirum

BiZde 24 günlüğüz.10gün önce sarılığımız 9.2 ye düşmüştü bugün 9.8e yükselmişti.doktor da erken doğuma bağladı ve zamanla geçeceğini söyledi.çünkü bebeğim doğduğu kilodan daha fazla şu anda.

Kızlar işitme testini geçemeyen var mı biz 3. Ye gidicez salı günü bebeğim durmuyor orda hiç sürekli hareket halinde uyumuyor huysuzpaniyor ölçüm yapamıyorlar var mı böyle bir durumpa karşılaşan sariliktan dolayi ertelediler şimdide yapamıyoruz gözlerini açtı artık

27 ye kadar yükselmişti 5 günlükken 2 gün foto aldı 12 yle taburcu olduk şimdi tekrar 17 olmuş tahlil va yapıldı ama doktor 10 günden sonrası tehlikeli değil demişti pazartesi tekrar gideceğiz. 17 yi görünce tekrar foto alır mı diye düşündüm ama sonuçta 25 günlük oldu henüz doktora gitmedik ben de çok endişeliyim

Günaydın kızlar benim bebiş kabız değil ama kakasini ıkınarak bikac saat uğraşa uğraşa yapiyo . Süt az olduğu için mama takviyesi yapıyoruz. Aptamil kullanıyorum acaba mamadan dolayı mi anlamadım bi türlü siz hangi mamayı kullaniyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…