- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.641
Ay canım Allah yardımcın olsunBu evlerden çektiğim çile nedir arkadasevleneli daha 2 sene yeni bitti , 4.evimde oturuyordum( 5 aylık hamileyken taşındım 4.eve bu arada ramazanlıkta yani) atamam yapıldığı için eşimde tayin istedi ama 2 3 aydan önce çıkmıyor tayin diyordu bugün aradılar tayinin çıktı diye , anlayacağınız 5.ev yolları göründü daha 15 günlük bebekle ve sezeryan olduğum halde yardıma gelecek kimsede yok yanıma , halılarıda daha dün sermiştik durup durup keşke sermeseydik diyorum Dualarınıza talibim kızlar rabbim altından kalkabilmem için güç versin
Ben de 5 damlayla başladım ama dün resmen akşam 5ten gece 12ye kadar bebeğim resmen krize girdi.gece 10da 17 damla verdim bana mısın demedi.12den sonra çocuk resmen bayıldı kaldı ama sabah kaldığımız yerden devam ettik.bir an sinirlerim boşaldı artıkgaz için nurse harvey's i ben de kullanıyorum. çok faydası oldu kolayca gaz çıkartabiliyor. ama ben içinde yazdığı gibi 20 damla kullanmıyorum. kızım küçük daha 5 damla damlatıyorum.
Dua ederiz tabi. Sen de ağır kaldırma, dikkatli dikkatli toparlan. Kısmetiyle gelmiş ufaklık. Hemen yapılmış eşinin tayini de.Bu evlerden çektiğim çile nedir arkadasevleneli daha 2 sene yeni bitti , 4.evimde oturuyordum( 5 aylık hamileyken taşındım 4.eve bu arada ramazanlıkta yani) atamam yapıldığı için eşimde tayin istedi ama 2 3 aydan önce çıkmıyor tayin diyordu bugün aradılar tayinin çıktı diye , anlayacağınız 5.ev yolları göründü daha 15 günlük bebekle ve sezeryan olduğum halde yardıma gelecek kimsede yok yanıma , halılarıda daha dün sermiştik durup durup keşke sermeseydik diyorum Dualarınıza talibim kızlar rabbim altından kalkabilmem için güç versin
ne yersek yiyelim her bebekte gaz dönemi oluyo bence. inşallah bu gece rahat uyur. kaka durumu nasıl?Ben de 5 damlayla başladım ama dün resmen akşam 5ten gece 12ye kadar bebeğim resmen krize girdi.gece 10da 17 damla verdim bana mısın demedi.12den sonra çocuk resmen bayıldı kaldı ama sabah kaldığımız yerden devam ettik.bir an sinirlerim boşaldı artıkbaktık ki olacak gibi değil soluğu hastanede aldık.doktor bir de ilerleyen günlerde gaz sancısı daha da artacak demesin mi damlaları değiştirelim bu yazdıklarım çok daha iyisi dedi,beslenmene de dikkat et dedi.bebeğin gaz sancısı artıyorsa ilk annenin beslenmesi gözden geçirilmeli dedi
Teşekkür ederim canımTabiki de canım.bu ikisini verdi.Eki Görüntüle 2699892
Benimkide öyle gece kivrandi durdu devamli sürekli uyandıBen de 5 damlayla başladım ama dün resmen akşam 5ten gece 12ye kadar bebeğim resmen krize girdi.gece 10da 17 damla verdim bana mısın demedi.12den sonra çocuk resmen bayıldı kaldı ama sabah kaldığımız yerden devam ettik.bir an sinirlerim boşaldı artıkbaktık ki olacak gibi değil soluğu hastanede aldık.doktor bir de ilerleyen günlerde gaz sancısı daha da artacak demesin mi damlaları değiştirelim bu yazdıklarım çok daha iyisi dedi,beslenmene de dikkat et dedi.bebeğin gaz sancısı artıyorsa ilk annenin beslenmesi gözden geçirilmeli dedi
Allah yardımcınız olsun canım ben de bır ıkı ay erteledim taşınmayı. En iyi yanı eşinin yanında olması. Hayırlı olsun inşallah.Duadan baska birşey gelmiyor elden canım dua edin yeter bana
MerhabA Guzel anneler herkes bebegini kucagina aldi muhtemelen.benim bebegimin sarılığı uzadi anne sutu sariligi dendi var mi bizim gibi olan.bugun 23 gunluguz
evet gittik dr soyledi butun tahlilleri yaptiktN sonr Anne sutnden kaynakli dedi ama cocugum hala sari,diger cocuklarimda boyle bisey yasamamistim bu boyle olunca stres oldum.2..3 ay surebilir diye yazilar okudukca dahada stres oluyirumYeni Doğan Sarılığı İle Anne Sütü Sarılığı Arasındaki Fark | | SevgiliBebek
Yeni doğan bebeklerde sıklıkla görülen yenidoğan sarılığı bir çok ebeveyni korkutur. Yeni doğan sarılığı korkulduğu gibi ciddi bir hastalıktır. Bebekte ciddi kalıcı sağlık sorunlarına yol açabilir ve daha da kötüsü bebeğin ölümüne dahi yol açabilir. Yeni doğan sarılığının haricinde bir de anne...sevgilibebek.com
bak böyle bir yazı buldum. doktora gittiniz mi?
İnşAllah ca ım.kaka ve çişi iyi durumda çok şükürne yersek yiyelim her bebekte gaz dönemi oluyo bence. inşallah bu gece rahat uyur. kaka durumu nasıl?
BiZde 24 günlüğüz.10gün önce sarılığımız 9.2 ye düşmüştü bugün 9.8e yükselmişti.doktor da erken doğuma bağladı ve zamanla geçeceğini söyledi.çünkü bebeğim doğduğu kilodan daha fazla şu anda.MerhabA Guzel anneler herkes bebegini kucagina aldi muhtemelen.benim bebegimin sarılığı uzadi anne sutu sariligi dendi var mi bizim gibi olan.bugun 23 gunluguz
Bizde de devam ediyor 25 günlüğüzMerhabA Guzel anneler herkes bebegini kucagina aldi muhtemelen.benim bebegimin sarılığı uzadi anne sutu sariligi dendi var mi bizim gibi olan.bugun 23 gunluguz
değeriniz kac acaba foto aldiniz miBizde de devam ediyor 25 günlüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?