2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimkide sol kulagi 3. denemede anca gecti cnm.ilk ikide gecemedi 2. 3. Ayda ayrintili baska bir duyu testi varmis.Onu yaptirmamizi önerdiler.

Tabiki de canım.bu ikisini verdi.Eki Görüntüle 2699892
Bizde bu siralar feci gaz sancilari ile ugrasiyoruz.Gece gunduz rahat yok kizima uyuyamiyo bile yavrum dr baska bir damla verdi almadik.Bizde dogal diye bu damladan aldik.Prospektusunde 20 damla yaziyor ama 17 gunluk bebegime 4 damla veriyoruz hunde iki kere.Size dr 4 defa 1 cay kasigi yazmis .bebeginiz kac gunluktu canim?o kadar mi veriyorsunuz?cay kasigi ile nasil yutuyor?

Kızlar biraz saçma bi sorum var bebekte basur olamaz dimi çocuğum gazını çıkarırken bile çok canı yanıyo napsak geçmeyen bi pişiği var bugünde poposunun içinde basura benzer bişi gördüm ama yeni doğanda olmaz diye biliyorum

Benım yeğenime kabızlık yapmıştı mama ama hangi markayı kullanıyorlardı bilmiyorum canım

Canim benim bebegimde kabiz degil sadece anne sutu vermeme ragmen ikinarak zor yapiyo.Cok gazli aglayarak zor yapiyor.Yani diyecegim o ki mamadan olmayabilir de.

Benim bebeğim 25 günlük.çay kaşığıyla rahatça verebiliyorum.4 damla az gelmiyor mu bebeğe?
Evet ben günde 4 defa bir çay kaşığı veriyorum.dünden beri bebeğim biraz rahatladı şükür gaz sancısı yine oluyor ama dünden öncesi gibi değiliz çok şükür.en azından daha rahat uyumaya başladı

Canim benim bebegimde kabiz degil sadece anne sutu vermeme ragmen ikinarak zor yapiyo.Cok gazli aglayarak zor yapiyor.Yani diyecegim o ki mamadan olmayabilir de.
Anladım canım. Çok zor oluyo ya yapiyo gayet güzel kalası kabızlık yok ama yapana kadar neler cekiyo yavrucaklar

Kızlar yemeklerinizi kim yapıyor?ben 13 gün oldu sezeryan olalı annem gitti iki gün önce,onun yaptığı yemeklerde bitti eşime bugün çorba yap dedim,3 saatte bir çorba anca yapabildi yani insan bu kadar beceriksiz olur.kendim yapsam daha iyiydi en azından aç kalmazdım sonuç tabi birbirimize girdik,dikiş yerlerim acıdı sinirden.rahata alışsın istemiyorum ama böyle de çok aç kaldım,siz de durum ne?malesefki annem erken gitti babam yaşlı olduğu için ı varken herşey yolundaydı tabi annem varken kilo bile aldı şimdi inkar ediyor gitmeseydi diyor sinirlerim bozuldu

Bozma sinirini canım yapsın yapa yapa alışır illa . Öğrensinler eşlerine bakmayı . Benim kayinvalidem yanımda 40 çıkana kadar ama eşim yemekte yapiyo bebekle de ilgileniyo . Rahata alıştırmamak lazım kocaları:):)

bizde annem yapıyor. 40 ımız çıkınca gidecek o da. bakalım ne yapacağız o zaman. bebek uyurken halletmeye çalışacağım. daha şimdiden gözümde büyüyor her şey

Hastaneden çıktığımın 4.günü yemek yaptım canım.6.gün de normal hayatıma döndüm tabii temizlik haricinde.annem ablam ve kardeşimin eşi yemek göndermişti hepsi saolsun onlar üç gün bizi idare etti.sonra kül kedisine döndüm bir hafta da kahvaltıyı kayınvalidemde yaptık.şu anda vileda kovasını doldurup boşaltma haricinde her şeyi ben yapıyorum(bugün 25.günüm) ama kendini kimseyle kıyaslama bence.çünkü iyileşme hızı Kişiden kişiye değişiklik gösterir.sinirlerini de yıpratmamaya bak.Allah korusun sütün etkilenir canım

Canım 5günden sonra ben yaptım yemeğimi temizliktede 3.günden itibaren yaptım alışırsın sende illa yada eşini alıştır

Benimse sezeryan 17 gün oldu 9.günden beri işler bana bakıyor canım hatta şuan taşınmak zorundayım eşim dün mutfak dolabındaki eşyaları masaya indirdi bende koliledim bugün

Ben kendim yaptım ama annemden buzluğa atmalık köfte, kavrulmuş kıyma vs. İstemiştim. Onları pişirdim. Benim eşimde hiç anlsmaz.
bizde annem yapıyor. 40 ımız çıkınca gidecek o da. bakalım ne yapacağız o zaman. bebek uyurken halletmeye çalışacağım. daha şimdiden gözümde büyüyor her şey
Buzluğa atmalık birşeyler yaptır annene. Biraz daha idare eder.

Benimse sezeryan 17 gün oldu 9.günden beri işler bana bakıyor canım hatta şuan taşınmak zorundayım eşim dün mutfak dolabındaki eşyaları masaya indirdi bende koliledim bugün
İyi bari tek ben değilmişim.valla annem gidince sudan çıkmış balığa döndüm.hiç bir işten anlamadığı gibi üste çıkıyor bir de.

Ben kendim yaptım ama annemden buzluğa atmalık köfte, kavrulmuş kıyma vs. İstemiştim. Onları pişirdim. Benim eşimde hiç anlsmaz.

Buzluğa atmalık birşeyler yaptır annene. Biraz daha idare eder.
Yaptı annem sağolsun ama yine de yardım edecek biri lazım.

Ya simdi yazacaktim vallahi nasil denk geldi paylasimin. Bizde aptamil kullaniyoruz. Yari anne sutu yari mama seklinde. Ve 2 gun kaka yapmadi oglum. En son dun sabah yapti ve sonrasinda yine yapmadi. Sabah dr kontrolumuz var, aptamil mi yapiyo acaba

Çok ağır ama saatlerce kim beklicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…