2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ya simdi yazacaktim vallahi nasil denk geldi paylasimin. Bizde aptamil kullaniyoruz. Yari anne sutu yari mama seklinde. Ve 2 gun kaka yapmadi oglum. En son dun sabah yapti ve sonrasinda yine yapmadi. Sabah dr kontrolumuz var, aptamil mi yapiyo acaba
Bilmiyorum ki canım bazı yerlerde okudum aptamil çok gaz yapiyomus aptamilin conformil diye bi maması daha var o gaz yapmiyomus hatta sindirim sistemini duzenliyomus diye bi yazı gördüm. Ondan aldık bugün bide onu denicem bakalım faydası olucak mi

Canım 5günden sonra ben yaptım yemeğimi temizliktede 3.günden itibaren yaptım alışırsın sende illa yada eşini alıştır
Valla bravo kızlar,13.günüm ama keşke kendim yapsaymışım daha az sinirlerim bozulurmuş olay tabiki eşimin senin annen benim annem kavgasına getirmesiyle son buldu.annem erken gitmişmiş ki kendi annesi yazlıkta şu an.neyse sinirlerim çok bozuldu sütümün etkilenmemesi olanaksız.Sabahtan beri ağlıyorum çünkü.Allaha havale ...

İyi bari tek ben değilmişim.valla annem gidince sudan çıkmış balığa döndüm.hiç bir işten anlamadığı gibi üste çıkıyor bir de.
Canim hic yapmadiysa daha once yemek, cok bisi bekleme yemek konusund bence. Yada aperstif gecirin menemen yapin, buzlugunda varsa bisiler onu yapin. Firina kanat patates atin vs vs. Benim teyzem 3 gun geliyor haftada ana yemeklerimi yapiyor ama haricinde bende kalkip mesela yanina bulgur pilavi, kizima corbalar yemekler falan yapiyorum. 2 cocukla evet cok zor oluyor ama esim cocuklarla ilgilensin ben yaparim diyorum

Ben kendim yaptım ama annemden buzluğa atmalık köfte, kavrulmuş kıyma vs. İstemiştim. Onları pişirdim. Benim eşimde hiç anlsmaz.

Buzluğa atmalık birşeyler yaptır annene. Biraz daha idare eder.
Biraz bi şeyler yaptı annem sağolsun ama hemen bitti hazıra dağ dayanmıyor.

Denede banada haber et 1-2 gozlemledikten sonra. Bende sorayim dra oda onerecektir muhtemelen

Malesef elinden hiç bir iş gelmiyor.Beğenmeyince de küsüp kızıyor sanki ben değil o lohusa,fırsat buldukça uyuyor zaten bazen doğuranın o olduğunu düşünüyorum

Malesef elinden hiç bir iş gelmiyor.Beğenmeyince de küsüp kızıyor sanki ben değil o lohusa,fırsat buldukça uyuyor zaten bazen doğuranın o olduğunu düşünüyorum
Elinden ne is gelebilir onu bir dusun. Mesela ben emzirdikten sonra mamayi esim yapiyo yedieiyo altini alip gazini cikarip yatiriyor. Ben o arada buyuklede ilgileniyorum, yemek varsa isitip sifra hazirliyorum. Yikancaksa buyugu yikayip esya katlayip asiyorum yada. Sende deneyebilirsin. Biraz ikinizde anlayisli olun, bu bir surec sadece ve gececek

dün, bugün gündüz ve gece boyu kızım ağlama krizlerine girdi resmen. karnı tok, altı temiz, gazını çıkartıyoruz hem alttan hem üstten. bazen mememde susuyo bazen o da kâr etmiyo. derdinin ne olduğunu anlamayınca çaresiz hissediyorum kendimi.

inşallah tez zamanda geçer.

Hastaneden çıktığım gün yemek yaptım evi topladım bende dün camları sildim evi temizledim hamileyken de hep yalnızdım ama çok yıprandım çok kadar çok gözüm ariyorki yardım edeni ailem pandemiden yanımda olamadı

Beyaz gürültüyü dinlet canım belki sakinlestirir

Bayanlar ben uzun süredir sessiz takipçinizdim. Yazmak istedim.Bebeğim 15 günlükken falan böbrek taşı çıktı bende. Tüm böbreğimi iltihap sarmış. Taş tıkamış yolu. İgne vurunmaya başladım emzirmegi kestim. 14 iğne işe yaramadı. 2 gün önce böbrege iltihabı akıtsın diye torba taktılar ameliyat gibi oldu o da. İltihap bitince de haftaya ameliuata alıcaklar beni. Şuam 1 aylık bebeğim. Maalesef hep mama yiyor. Gösümde sakinleşemiyor. Kucagıma alamıyorum. Yatın kalkın sağlıklı oldugunuza şükür edin. En önemlisi sağlıkmış biranda elimden gidince anladım. Moralim sıfır ama dayanmaya çalışıyorum. İsmim özge dualarınızı bekliyorum

İyi bari tek ben değilmişim.valla annem gidince sudan çıkmış balığa döndüm.hiç bir işten anlamadığı gibi üste çıkıyor bir de.
Benim gelemedilerde canım doğumdan 10 gün önce ben gittim 9 gün sonrada geri evime gelmek zorunda kaldım hemde baya uzun bir yolculuktu eşimin iznide bitti ve biz 3 ay sonra beklerken dün tayini çıktı bu hafta ilişkisini kesecek burasıyla ve bir yandan bebekle ilgileniyorum bir yandan yemek bir yandan eşya toplayıp koli yapıyorum ama rabbim sabrını veriyor bir şekilde sende hiç takma kafaya halledebilirsin altından kalkarsın eminim

Rabbim şifa versin

Canım benim 1 ay oldu annem evine gitti 3-4 gündür tek kalıyorum ben düzenini oturttum çok şükür bebek uyurken gündüz 2 saat bende uyuyorum sonraki uyumasinda yemek yapıyorum bir sonraki günde temizlik yapıyorum o sonraki uyuma saatinde çocuk tabi belli olmuyor saatleri ama yemek yaparken biraz fazla yapıyorum hamileyken baklagilleri falan haşlayıp dolaba atmıştım onlar çok rahat oluyor düdüklüde hemen yarım saatte hazır. Ama Allah'tan eşimde yardımcı oluyor bugün pazardi mesela 2 saat içinde bütün evi supurup sildik toz aldık mutfak dolaplarına kadar sildik. Biraz yapı meselesi sonuçta evde sana sürekli bağlı birisi var anlayışlı olup yardimci olması lazim.Sanada tavsiyem pratik şeyler alıp dolabına koyman en kötü ihtimal hazır mantı gibi falan

Aynı olayı yaşadık bebeğim ağladı ıkınırken ben ağladım. Dr ıkınmayı öğreniyor kasları gelişiyor demişti
Masajla ona yardımcı olmaktan başka çaren yok annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…