- 21 Temmuz 2017
- 702
- 722
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.701
2-3 hafta sürdü canım bizde 3. Hafta tabi daha kolay geçtiYa ne kadar zamanda düzelir acaba endişelendim bende sürekli böyle.olunca
Eşinin yemeğe yeteneği yokmuş okuduğum diğer mesajlarda sende mesela çamaşırları serdir yada süpürsün evi hani bizler gibi iş yapmasını bekleme eli yatkın değil alışık değil aslında eşlerimize baktığımızda erkek çocuklarımızı nasıl yetiştirmemiz gerektiğini daha ii anlıyoruz benim eşim sadece pazarları yemek hazırlar oda et ve tavuk türlerini yapabilir sadece onun dışında evde her şey bana bakıyor ama niye yardım etmiyor edecek diye kendimi şartladığımda stres sinir yapıyorum kendime ediyorum ama düzenimi oturtmaya çalışıyorum o eve gelince nasılsın diyip 1saat benle ilgilensin yeter diyorum oda çok yorgun geliyor çocuklarla az oynayıp direk uyuyor Bi pazarları eşime ulaşabiliyorum anlayacağın 6gün tekim ama yapacak hiç bir şeyim yok beklentimi artık bitirdim arada bunalıp saydırıyorum bakıyorum adam gerçekten çok yorgun yapacak birşey yok diyorum devam ediyorum hayataValla bravo kızlar,13.günüm ama keşke kendim yapsaymışım daha az sinirlerim bozulurmuş olay tabiki eşimin senin annen benim annem kavgasına getirmesiyle son buldu.annem erken gitmişmiş ki kendi annesi yazlıkta şu an.neyse sinirlerim çok bozuldu sütümün etkilenmemesi olanaksız.Sabahtan beri ağlıyorum çünkü.Allaha havale ...
Aynısı bende de var pişikten diyorum ama gece daha çok ağlıyor umarım kolik değildirdün, bugün gündüz ve gece boyu kızım ağlama krizlerine girdi resmen. karnı tok, altı temiz, gazını çıkartıyoruz hem alttan hem üstten. bazen mememde susuyo bazen o da kâr etmiyo. derdinin ne olduğunu anlamayınca çaresiz hissediyorum kendimi.
inşallah tez zamanda geçer.
Gaz sancısıdır canım.dün bi ara benimki de öyle oldu.doktor elektrik süpğrgesi ya da fön makinası sesi krizleri keser demişti,elektrikli süpürgeyi açtığımız anda sustu.hayret ettim doğrusu.bebeğinin gaz sancısı pik noktaya ulaşmış olabilir.çünkü doktorun da bize söylediĞine göre altı temiz ve emmiş olmasına rağmen ağlama krizlerine giriyorsa gaz sancısı pik noktasına gelmiştir dedi.dün, bugün gündüz ve gece boyu kızım ağlama krizlerine girdi resmen. karnı tok, altı temiz, gazını çıkartıyoruz hem alttan hem üstten. bazen mememde susuyo bazen o da kâr etmiyo. derdinin ne olduğunu anlamayınca çaresiz hissediyorum kendimi.
inşallah tez zamanda geçer.
gaz çıkarmasında hiç bi sorun yok. hem alttan hem üstten maşallahı var özellikle alttan çıkanlarınGaz sancısıdır canım.dün bi ara benimki de öyle oldu.doktor elektrik süpğrgesi ya da fön makinası sesi krizleri keser demişti,elektrikli süpürgeyi açtığımız anda sustu.hayret ettim doğrusu.bebeğinin gaz sancısı pik noktaya ulaşmış olabilir.çünkü doktorun da bize söylediĞine göre altı temiz ve emmiş olmasına rağmen ağlama krizlerine giriyorsa gaz sancısı pik noktasına gelmiştir dedi.
Allah yardımcımız olsun her gün yeni şeyleriyle karşılaşıyoruz bebislerimizin2-3 hafta sürdü canım bizde 3. Hafta tabi daha kolay geçti
Tam oh dedim rahatladık bir hafta sonra da gaz problemi çıktı
Had onu da destekliycez uzunca bir süre dedim
İlk atak günümüzü yaşadık ve bütün gece ağlayıp meme istedi
Umarım bu gecede öyle olmaz
Şuan emziriyorum yerine koyduğumda derin uykuya dalması tek duam
Canim drdan ciktik simdi oda conformil onerdi. Gaz ve kabizlik olan bebekler icin aslinda ama deneyebilirsiniz dedi. O olmazsa sma ve firuzo mu ne adini tam anlayamadim onu deneriz dedi. Conformil alicaz bizdeTabi ki haberdar ederim. Sen de bana doktorun önerilerini söylersin canım:)
Rabbim şifa versin inşallah canım iyileş hemenBayanlar ben uzun süredir sessiz takipçinizdim. Yazmak istedim.Bebeğim 15 günlükken falan böbrek taşı çıktı bende. Tüm böbreğimi iltihap sarmış. Taş tıkamış yolu. İgne vurunmaya başladım emzirmegi kestim. 14 iğne işe yaramadı. 2 gün önce böbrege iltihabı akıtsın diye torba taktılar ameliyat gibi oldu o da. İltihap bitince de haftaya ameliuata alıcaklar beni. Şuam 1 aylık bebeğim. Maalesef hep mama yiyor. Gösümde sakinleşemiyor. Kucagıma alamıyorum. Yatın kalkın sağlıklı oldugunuza şükür edin. En önemlisi sağlıkmış biranda elimden gidince anladım. Moralim sıfır ama dayanmaya çalışıyorum. İsmim özge dualarınızı bekliyorum
maşallah yaAz önce sağlık ocağında kontrolümüz vardı kızlar bir aylık aşımızı olduk. Bzm tonton 5975 olmuş (maaşallah) ☺ doktor sadece bir kez su verebilrsn kılosu cok ıyı dedi. Bzm ev cok sıcak onu söyledim susayınca da ıstiyor olabılır mı diye olablr bır kez ver genelde mama alanlara öneririz sıcak günlerde ama sizde bir şey olmaz dedi. Bı de benm karnım çok ağrıyor kızlar ıkı gündür ameliyat yerim değil bariz midemşn üstü gibi, hani ishal oldum sanıyorum gidiyorum bır sey yok. Tokum da zaten sürekli süt olsun diye. Valla kitleniyprum bazen neden acaba bilemedik.tahlil sonuçlarını bekliyoruz bakalım. :/
bir de aşı sırasında çok ağladı mı? hiç dayanamıyorum kızımın böyle iğneli işlerine yaAz önce sağlık ocağında kontrolümüz vardı kızlar bir aylık aşımızı olduk. Bzm tonton 5975 olmuş (maaşallah) ☺ doktor sadece bir kez su verebilrsn kılosu cok ıyı dedi. Bzm ev cok sıcak onu söyledim susayınca da ıstiyor olabılır mı diye olablr bır kez ver genelde mama alanlara öneririz sıcak günlerde ama sizde bir şey olmaz dedi. Bı de benm karnım çok ağrıyor kızlar ıkı gündür ameliyat yerim değil bariz midemşn üstü gibi, hani ishal oldum sanıyorum gidiyorum bır sey yok. Tokum da zaten sürekli süt olsun diye. Valla kitleniyprum bazen neden acaba bilemedik.tahlil sonuçlarını bekliyoruz bakalım. :/
Ayy maşallah yaa nasıl sevilir şimdi fısır fısırAz önce sağlık ocağında kontrolümüz vardı kızlar bir aylık aşımızı olduk. Bzm tonton 5975 olmuş (maaşallah)doktor sadece bir kez su verebilrsn kılosu cok ıyı dedi. Bzm ev cok sıcak onu söyledim susayınca da ıstiyor olabılır mı diye olablr bır kez ver genelde mama alanlara öneririz sıcak günlerde ama sizde bir şey olmaz dedi. Bı de benm karnım çok ağrıyor kızlar ıkı gündür ameliyat yerim değil bariz midemşn üstü gibi, hani ishal oldum sanıyorum gidiyorum bır sey yok. Tokum da zaten sürekli süt olsun diye. Valla kitleniyprum bazen neden acaba bilemedik. tahlil sonuçlarını bekliyoruz bakalım. :/
Ağlıyorlar canım ben ebe iğneyi çektiği an kucağıma aldım hemen sakinleribir de aşı sırasında çok ağladı mı? hiç dayanamıyorum kızımın böyle iğneli işlerine ya
Evt canım iri doğmuştu. Bi gıkladı hemen sustu canım ağlamadı şükür. Normalde ben bakamam durdum yanında. Topuk kanında babası durmuştu yanında. Ben de dayanamıyorum ağlamasınabir de aşı sırasında çok ağladı mı? hiç dayanamıyorum kızımın böyle iğneli işlerine ya
Dün dışarı çıktık kaç aylık diye sordular ıkı deyiverdim canım:) seviyoruz da kıza ayıp olmasın diye o dısarı cııktgnda mıncıklıyorumAyy maşallah yaa nasıl sevilir şimdi fısır fısır
hiç dayanamıyorum yaAğlıyorlar canım ben ebe iğneyi çektiği an kucağıma aldım hemen sakinleri
bizimkinin de anneannesi durmuştu yanında. o ağladı ben ağladım valla sorana da lohusayım dedimEvt canım iri doğmuştu. Bi gıkladı hemen sustu canım ağlamadı şükür. Normalde ben bakamam durdum yanında. Topuk kanında babası durmuştu yanında. Ben de dayanamıyorum ağlamasına( Bacaktan vurdu hemşire bir tane zaten. İki aylık olan korkutuyor beni :/
1 ayda toplam ne kadar kg almış oldu şimdi seninki? benimki de iri doğmuştu 4.690 gr doğum kilosunu 3 haftalıkken geçmiştiDün dışarı çıktık kaç aylık diye sordular ıkı deyiverdim canım:) seviyoruz da kıza ayıp olmasın diye o dısarı cııktgnda mıncıklıyorum
İyi demişin canımDün dışarı çıktık kaç aylık diye sordular ıkı deyiverdim canım:) seviyoruz da kıza ayıp olmasın diye o dısarı cııktgnda mıncıklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?