2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
eşime sırılsıklam aşığım ama şu an o benim için dünyanın en kıl adamı... öyle söyleyeyim

eşime sırılsıklam aşığım ama şu an o benim için dünyanın en kıl adamı... öyle söyleyeyim
İşte bende öyle özellikle annesi de dahil olunca deliriyorum bugün annesine gitti evinde ne var ne yok parça parça koyup göndermiş sanki evimize alamıyoruz ben bunu esimede kaynanamada söyledim hoşlanmıyorum bu durumdan yine yapıyor şimdi bogasim var ikisini de 3 elma koyunca mutlu mu olucam ben hayır bize özel pazara çıkıp almış olsa yine anlicam dolabından çıkarıp veriyor

iyilik yapıyor kendince.

Canım benim kvde öyleydi hatta bazen yine garip garip saçmalıklarını yapıo.takma bence.çünkü kv modellerinin hepsi aynı.ben hiç farklı olanını duymadım.100 taneden belki biri farklıdır o farklı olan da annelerimiz zaten görme ,duyma,takma.ben artık oralı bile olmuyorum.önceden çok kafaya takar stres olırdım baktım ki kafası hep aynı ben de oralı olmamaya başladım.haa bazen yukarıya çıkıp beynini patlatasım gelmiyo mu tabiki de gelio ama 65 yaşındaki kadının kafasını ben değiştiremeyeceğim için onu kendi haline bıraktım.kendi çapında bir kenarda eğlenmeye çalışıyo garibim

Evlilikten sogutuyorlar bugün sabrım sinaniyor zaten takmıyorum evime geldiğinde yokmus gibi davranıyorum ama kadının umrunda değil ki eşimde okadar annesinin huyuna alismiski umursamıyor buda sinirimi bozuyor ben çekmek zorundayım sanki genç kız bizimki 51 yaşında bıraksan senden benden canlı evlilik sözleşmesi yapicaksin aslında herkes kendi ailesiyle sadece muhattap olucak diye

Bende de var canm sanki ayrı ayrı gibiyiz. Cinsellikte olmayınca yabancilasiyorsun sanki. Ama ben fırsat buldukça yanına gidiyorum. Beni sevsene azcik diyom.sacimi oksa özledim diyom.sariliyom.mesafeyi azaltmaya çalışıyorum. Yarın da kirkimiz çıkıyor çok şükür.

Benim kv 65 yaşında ama 18lik kızlara taş çıkarır maşallah.bir temizlik yapar teras kat+160metrekare evini aynı günde temizler.teras kat da 160metrekare.açıkçası ben yapamam hatta yapmam benim görümcelerimle kaynım da aynı.ama anladım ki kv kendi haline bırakmışlar.çünkü çok meraklı ve hayatlarına aşırı derecede müdahale etmeye çalışıyor.özel hayatları hakknda annelerine hiçbirşey söylemiyorlar.diyelim ki kapıda karşılaştık ve bir yere gidiyoruz hemen nereye diye sorar.eşimde hiiiç öyle der ve nereye gideceğimizi söylemez.bizi üst kattan gördüğünde de eşimi aramaz ,beni arayıp nereye gittiğimizi sorar ve biz gelinceye kadar da yolumuzu gözler sinir olmamak için artık kafamı kaldırıp bakmıyorum bile

Kizlar gogusum şişti ağrı oldu bugün. Ne umduysam ne canm çekti bilemedim. Biraz koltuğun altından emzirdim tersine iyi geldi. Egerki sizlerde de olursa aklınızda olsun.

Hay ağzını seveyim sen ben cevap verdikçe bunlar dersini alacak

Hayırlısıyla bu zinde çıksa da bu sınırlama çok uzunmuş o mesafenin asla olusmayacagini sanıyordum söylediklerinde olmaz diyordum oluyormuş bende yapıyım öyle ozaman

Eşim bana karşı hala sevgi dolu ama ben nedense artık beni sevmicek gibi hissediyorum. Biz yanyana bile uyumuyoruz artık. Bütün nazım niyazım sinirim ona. Artık aramızda cinsellik olmaz korkuyorum dedim ameliyat kesiği benim psikolojimi bozdu resmen, seni zorlamam beklerim dedi beklerken napcaksın başkasına mı gitceksin dedim, ben çirkinim artık sen başkasını bulursun diyorum... Böyle düşünmem için bi sebebim bile yok ama durum bu işte

Kizlar bugun 15 gunluk oldu kizim bazen uyandirmakta cok zorluk cekiyorum ozellikle geceleri 4 saat uyandiramadigim bile oluyor ac kaliyor cok uzuluyorum bebegi boyle olan varmi

Yarın kırkımız cıkıyo bzm de, göbek hareketlerine başlasam sıkılaşmak için, erken mi ki kızlar? Ya zayıfladım zaten ama göbek eskısı gbı değil toparlamam gerek. Son anda doktor değişikliği olduğu için samimiyetim yok soramıyorum. Var mı başlayan, yoksa çok mu sabırsızım

Bizimkide öyle sadece temizlik değil de gezmesi tozmasi hiç bitmez herşeyin içinde illa olucak herşey ona danisilicak herşeyi yapar bı temizligini yapmaz sevmiyor bence bahane buluyor bana geçen gün işte arkadaşlarin kızları gelip temizlicek ben beceremem asla diyor ayağının birinde rahatsızlık var ondan ama o ayakla resmen ilçeyi baştan sona sürekli gezer görsen iş temizlige gelince yapamıyor nedense bana imada bulundu hiç oralı olmadım gelsinler temozlesinper iyi yaparlar dedim evlendigim ilk zamanlar çok derdi gel temizle diye bahane bulurdum hep işine gelmiyor temizlik neden yapıyım yaa

Benim göğüslerim çok ağrıyor nasıl oluyor öyle emzirme
Ben kucakta ,yatarken birde kucağa ters den emzirince damarlar baya açıldı. Rahatladim. Tersden emzirme su şekilde.soyle anlatayım sağ göğüs emzirilecek diyelim. Bebegin kafasını sağ kolunun altından gecireceksin.bebegin kafası iki göğsün arasına gelmiş oluyor. İnşallah anlayabilmişimdir canm.

Bence başlama derim canm. Korse denedin mi

Güzel anneler,ilk basta bebislerinize saglikli bir yasam diliyorum,hayirli evlat olsunlar insallah
Benim dogumuma
üc hafta kaldi.Hala isim secemedik.(Yurtdisinda yasiyorum ve bu sectigimiz isimlerin hic biri „moda“ ve yaygin degil burda.Sizce hangisi kulaga hos ve güzel geliyor?

Sizden rica etsem,ankete katilirmisiniz? Tesekkür ederim
simdiden♥

Benim kv de temizlik için imada bulunmuş da ben anlamamışım ilk evlendiğimde üni son sınıftaydım hafta sonu evime geliyordum sadece.sömestr tatilinde kv derin bir temizliğe girişti ama öyle böylr değil resmen hunharca ev temizliyor.temizlik bitince yemek yapmıştım götürdüm.kapıyı açtı ben daha birşey demeden temizlik bitti dedi.iki sene sonra annem bana dioki işte o senden beklemiş sen oralı olmayınca sana laf dokundurmuş.valla kusura bakmasın dedim okadar koştırmacam varken benden temizlik bekliyorsa yuh ona dedim.bir kez de temizlik +yemek yaptım.öğleden sonraydı bi an önce yemeğimi ocağa koyma derdindeyken kapımı çalıp gelip bakmıştı ne yapıyorum diye.hmmm dedi bu saate kadar sesin çıkmaylncs gelip bakayım demişti.heralde sanıyordu ki hafta sonu gelip popomu devirip yatıyorum.o olayın üstüne birdaha bana temizlikle ilgili imada bile bulunmadı.valla kendi evime zor yetişiylrum kimse kusura bakmasın.alsın bir yardımcı ayda bir kez temizletsin tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…