2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynen öyle canim senle aynı fikirde yok aslında ben yardım derim ama çok soğudum o yüzden içimden gelmiyor görüncen var mı bu arada bende o yok belki olsa bana sarmazdi bu kadar

Kızlar bebek gelişim takip diye bir program var kırmızı amblemli öneririm kullanmanızı ben memnunum

Aynen öyle canim senle aynı fikirde yok aslında ben yardım derim ama çok soğudum o yüzden içimden gelmiyor görüncen var mı bu arada bende o yok belki olsa bana sarmazdi bu kadar
Görümcem iki tane ama biri almanya da diğeri de başka şehirde.doğal olarak kv odak noktası ben ve eltim eltim yine başka yerde oturuyor onu okadar takip edemiyor da biz altlı üstlü olunca gözü her an üstümüzde oluyo

Kırkı çıkmadan bebeğiyle dışarı çıkan var mı

Ben çıktım, sağlık ocağına gitmek için çıktık ilk kez sonra da yürüyüş için
Zaten 3 haftalıkken yürüyüşlere başlanabiliyor, d vitamini için gün ışığı alması gerekiyor. Saatler süren yürüyüşler değil tabi ki, 10 - 15 dakika hava almak gün ışığına çıkarmak yeterli

Kızlar bugün hastaneye gideceğim ama eve uzak bir hastane ve gidip gelmem 3 saati bulacak. Süt sağacağım zaten ama yetmezse diye korkuyorum. Aptamilin içime hazır sıvı bebek sütü var, doğumdan itibaren kullanılabiliyor acaba ondan alsam mı diyorum, sizce ne yapmalıyım?
Doğumdan beri sadece anne sütü emdi bebeğim hiç mama yememişti

Hastanede bebek bakım odası var emzirme önlüğü alabilirsin yanına ben uzun kalıyorum bazen sagdigim süt yetmeyince emziriyorum orda altını değiştiririm istersen öyle yap

ben hastanedeki bebek bakım odalarını kullanıyorum emzirmek. çok temiz ve derli toplu yerler. kimse yoksa normal emziriyorum kapıyı kitleyip. 2 kişilik odaysa müslin kullanıyorum

Ise yaradimi peki..kimyonla rezeneyi ayni andami demliyosun
Benim gaz sorunum çok oluyordu şuan yok bebeğimde öyle çok sıkıntısı olmuyor açıkçası sıcak suya kimyon ve rezene koyup bekletiyorum öyle içiyorum 2 çay kaşığı rezene tohumu bir çay kaşığı kimyon koyuyorum

Hayır zaten o kadar saçı yok benimkinin, sıkıca kurulayıp hemen giydiriyorum beresini
Benim bebeğimin saçı çok açıkçası ama cesaret edemem fon sağlıklı değil havluyla kurulayip veresini takıyorum ben doğrumu yapıyorum bilemedim simdi

BENde fön makinesi kullanmıyorum ama üşütüyor muyum diyede endişelendim sizlere sormak istedim

ben hastanedeki bebek bakım odalarını kullanıyorum emzirmek. çok temiz ve derli toplu yerler. kimse yoksa normal emziriyorum kapıyı kitleyip. 2 kişilik odaysa müslin kullanıyorum

Bebeği anneme bırakıp kendim gidecektim ama vazgeçtim başka hastaneye gidicem ya 3 saat ayrı kalamıycam

Cevabın için sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…