2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar gogsum çok dolu sis olduğunda 5 daakadan fazla emziremiyorim kızımı emmiyorr acaba çok mu geliyor o sıra ondan mı
gögsün dolu oldugu icin cabuk doyuyordur canim.Cok dolu olunca kizim nefes nefese kaliyo hep genzine kaciyor öksürüyor.hemen kaldirip sirtini patpatliyorum.dogrumu bilmiyorum ama izledigim videolarin birinde hareketin dogru olmadigini daha cok akcigerine kacacagini soylemisler diger videolardada tersini:/ sizde de boyle bir problem varmi?

Sterilizasyon makinası olmayanlar emzik ve biberon temizliğini nasıl yapıyorsunuz acaba?
Once gerek varsa dogal biberon temizleyici deterjanla ve biberon sungeriyle temizliyorum.Bolca duruladiktan sonra temiz bir tencerede 8-10 dk kaynatip pecete ustune agzi hafif acik kalacak sekilde ters cevirip kurutuyorum.tam kurumazsa ve kullanmam gerekiyorsa sac kurutma tutuyorum icine biraz ama dogru bir işlemmi bilmiyorum.

Benimkide nefes nefese kalıyor kaçıyor genzine sırtını döndürüp iki vuruyorum geçiyor peki napmamiz gerekiyor annemlerde hep öyle yapardi alnını yukaricekerdiler bide o ise yaramayinca sırtıni donduruyorum mecbur

Bebeğin gazı için kehribar kolye ya da bileklik kullanan var mı?
Ben kullanıyorum canım kolye aldık ayak Bileğine bağlamadan diliyoruz çorabın içine koyuyoruz 4 aya kadar oype yapın dedi satan kişi faydası var mı desen kızım sakinlesti baya ondan mı bilmem ama gaz sorunuda çok yaşamıyoruz acikcasi

İnternette yorumları okudum da bazılarının çocukları diş bile çıkarmış farketmemişler bile denesem mi acaba ben de.kapıda diş huysuzlukları bizleri bekliyor çünkü

İnternette yorumları okudum da bazılarının çocukları diş bile çıkarmış farketmemişler bile denesem mi acaba ben de.kapıda diş huysuzlukları bizleri bekliyor çünkü
Bizim arkadaşta önerdi o doğduğundan beri kullanıyor diş çıkarırken çocuk hiç rahatsız olmadı açıkçası bence al zararı yok faydası var yaa disleri çıkınca ne çok şeker olucaklar amaa yerimm ben o dişlerini heyecanlandırıyor her gelişme

Dünyanın en güzel şeyi bebekmiş

Nasıl bileğine mi doluyorsunuz,sıkmıyor nu?Biz de aldık ama nasıl kullanacam bilemedim,kendim takıyorum sütten geçsin diye etkisi?

Al benden de o kadar ne yapacağımı neye yeteceğimi şaşırdım bir yandan diğer çocuk.sonra süt azalıyor dinlenmiyoruz ki süt olsun.
Aynen cnm nasil süt olacak dinlenme yok ,uyku yok ,beslenebilmek icin yemek yapmaya zaman yok ,bitmeyen işler...inanirmisin yesil salata fln yemegi ozledim.covit basladi baslayali yetisip oyle ayrintili islere yetisemiyorum .kirk yilda bir yikasam icime sinmiyor yuzde bir bile olsa risk almaya degmez deyip yiyemiyorum.hamilelikte disaridan canimin istedigi hicbirseyi yiyemedim.bebegime gonul rahatligiyla cikip avmde genis genis ihtiyaclarini bakamadim.ne kotu doneme denk geldik yahu!onlem almaktan hergun acaba bulasmadan atlatabilirmiyiz korkusundan yoruldum.simdi hele bebegime bulasak diye babaya abiye tembihlemekten yoruldum.neysee cookk doluyum ...Bebekle kisada olsa disari cikmak cok zor bu zamanda.aşı ,hastane isleri gozumde buyuyor.
senin işin dahada zor iki cocukla RABBIM yardimcin olsun.

Okadar haklısın ki özellikle öyle bir zamana hamillek ve doğum denk geldi ki çok zor geçti herşey babası öper koklarken korkuyor ne yiyeceğiz şaşırıyorum bende ve geçen asi yaptık uyuyordu hadi temek yiyelim öyle gidelim eve dedik başladı ağlamaya Bebek arabasından çıkaramadım küçük diye orda oyalayamadimda korktum o gün ya hep eve mahkum olursak diye bu mecburiyet korkutuyor ne kadar yavrumuzla olmak güzelde olsa psikolojimiz bozuluyor

Kızlar gogsum çok dolu sis olduğunda 5 daakadan fazla emziremiyorim kızımı emmiyorr acaba çok mu geliyor o sıra ondan mı
Olabilir canim. Cok dolu oldugunda emerken oksurme falan oluyo mu? Cok geliyodur korkuyodur belki
Kizimda kullandim ve dis cikarirken hic ateslenme yasamadik.

20 gunluk bebemin uyku duzeni bozuldu 3 4 gundur 10 dk dan fazla uyumuyor surekli uyaniyor ve besiginde sallamak istiyor uzun uzun uyumuyor artik Bu bebisler gunde 16 17 saat uyumasi gerekmiyor mu ? Utanmasam dr a goturcem

Mastit için dra gittim antibiyotik verdi emzirirken kullanabilirsin dedi ama prospektüste emzirirken kullanmak önerilmez yazıyo napayım ben şimdi bian evvel geçsin diye kullanmak istiyorum ama oğluma geçicek diyede korkuyorum

20 gunluk bebemin uyku duzeni bozuldu 3 4 gundur 10 dk dan fazla uyumuyor surekli uyaniyor ve besiginde sallamak istiyor uzun uzun uyumuyor artik Bu bebisler gunde 16 17 saat uyumasi gerekmiyor mu ? Utanmasam dr a goturcem
Benimkide uyumuyo hiç geceleri annem oyalıyo ben uyuyorum sabah 5 gibi anca uyuyo sonra 8de uyanıyo tekrar emiyo sonrası uğraş dur kucakta gezmek ya da emmek istiyo sürekli

Geçiş evreleri oluyor bence benim bebeğimde bazen hiç uyumuyor günlerce o ara zorlayarak düzen oluşturmaya çalıştım yavaş yavaş oturuyor gibi gece gündüz ayrımı yapmasını sağlıyorum belli saatlerde uyutuyorum özellikle o saatler dışında kalan zamanlarda oynuyorum ilgileniyorum onla sanki oda alıştı gibi o düzene ama tabi bazen düzen muzen kalmıyor 3 ayı içinde öyle iniş çıkışları normal sakin olmaya çalış canım inşallah düzelir ağrısı sızısı var mı iyicene gozetle onu izle tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…