- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.241
Eğer bebeğe probiyotik damla vermediyse kesinlikle başlaman tavsiye ederim. Bağırsak gelişimine de yardımcı olur.yok cnm bi kere değil gece gündüz bi düzen tuttramayıp colic sancıları gibi sürekli ağlayınca çok yorgun düştüm.hamilelikte 8 ay hiç uyuyamamıştım ya zaten bedenim kaldırmıyo artık emzirirken kopuyorum gece...eşimde beni uyandıramamış bi kaç kez (halbuki hiç derin uyuyamayan bi insanım bu arada)yaklaşık bir haftadır veriyor gece ortasında bir kere sonrasında ben devralıyorum.dr a söyledim ne uykusu uyku bebeğimin ne emmesi iyi diye düzene girene kadar böyle diyorlar başka birşey demiyorlar.kullandığım damlalara rağmen o kadar eziyeti gazı varki yavrumun bi gece acile gittik.karnı patlıyacak gibi aşırı şişti ve yayıldı. çok emmişti o akşam.(vermeyince ağlamasını da durduramıyoruz.ya çook emiyo ya azıcık bi dengeyi tutturamadık.bu yüzden yalancı emzikte vermek zorunda kaldık)(organ buyumesi fln sandık.ultrasonda çokk gazlı dediler.
NE YESEM NE İÇSEM ŞAŞIRDIM.Kİ ZATEN YEMEĞE WC YE BİLE GÖNDERMİYO KIZIM.GAZ YAPMASIN DİYE BAKLİYAT YEMİYORUM.KAVRULMUŞ KURUYEMİŞ YEMİYORUM.İNEK SÜTÜ VE ÜRÜNLERİNİ ÇOK ÇOK AZALTTIM.BOLCA KİMYON HURMATAHİN PEKMEZ ,HİPP ANNE SÜTÜ ARTIRICI ÇAY TÜKETİYORUM.SİZLER NE YİYİP İÇİYORSUNUZ ARKADAŞLAR YA VALLAHİ DELİRİCEM?????VE SON ŞUNU SORAYIM SİZCE KEFİR VE ACTİVİA GİBİ PROBİYOTİKLER GAZ MI YAPAR YOKSA DAHA ÇOK BEBEĞİN DE ANNENİNDE BAĞIRSAKLARINI DÜZENEMİ SOKAR?
bizimkisi damlalıklı serum. birazcık bastırarak burnuna sıktık hemen ters çevirdik sırtına vurduk. sonra ne var ne yoksa hemen çıktı zaten biraz hapşırdı hatta. hemen çevirmedik biraz yüzüstü tuttuk.cnm bu videoyu ve bu drun diğer videolarını bende hep izledim ama kulagına kaçarda orta kulak iltihabı olur diye korkumdan yapamıyorum.iki kere eşimle şırınga ile değilde serum fizyolojik küçük tüplr şeklinde olan ile yaptık arkasından aspiratör ile hafif çektik. umarım kaçmamıştır.biraz biraz kusmaya başladıksen uyguluyormusun bunu hergun?bu arada cvbın için tesekkür ederim :) aventin cam olmayan anticolik( içi kaşıklı)biberonunu almıştım ben seninkide onadan mı acaba?çok ürün çeşidi var ya aventin...kızım tam olarak meme reddi yaptı sayılmaz memeyi deli gibi aranıyo ama memede her yudumda kendini paralaması niye anlıyamıyorum.yutamıyo gibi sanki chicco kullanıyordum işe yarayacaksa en azından colik biberonu deneyeyim.
Gaz damlası ya da şurubu kullanıyor musun canım? Bir de birçok vitamini barındıran bir damla var doktorunuz ondan vermedi mi?Ben şu anda gaz ve barsaklar için fotodakileri kullanıyorum.yok cnm bi kere değil gece gündüz bi düzen tuttramayıp colic sancıları gibi sürekli ağlayınca çok yorgun düştüm.hamilelikte 8 ay hiç uyuyamamıştım ya zaten bedenim kaldırmıyo artık emzirirken kopuyorum gece...eşimde beni uyandıramamış bi kaç kez (halbuki hiç derin uyuyamayan bi insanım bu arada)yaklaşık bir haftadır veriyor gece ortasında bir kere sonrasında ben devralıyorum.dr a söyledim ne uykusu uyku bebeğimin ne emmesi iyi diye düzene girene kadar böyle diyorlar başka birşey demiyorlar.kullandığım damlalara rağmen o kadar eziyeti gazı varki yavrumun bi gece acile gittik.karnı patlıyacak gibi aşırı şişti ve yayıldı. çok emmişti o akşam.(vermeyince ağlamasını da durduramıyoruz.ya çook emiyo ya azıcık bi dengeyi tutturamadık.bu yüzden yalancı emzikte vermek zorunda kaldık)(organ buyumesi fln sandık.ultrasonda çokk gazlı dediler.
NE YESEM NE İÇSEM ŞAŞIRDIM.Kİ ZATEN YEMEĞE WC YE BİLE GÖNDERMİYO KIZIM.GAZ YAPMASIN DİYE BAKLİYAT YEMİYORUM.KAVRULMUŞ KURUYEMİŞ YEMİYORUM.İNEK SÜTÜ VE ÜRÜNLERİNİ ÇOK ÇOK AZALTTIM.BOLCA KİMYON HURMATAHİN PEKMEZ ,HİPP ANNE SÜTÜ ARTIRICI ÇAY TÜKETİYORUM.SİZLER NE YİYİP İÇİYORSUNUZ ARKADAŞLAR YA VALLAHİ DELİRİCEM?????VE SON ŞUNU SORAYIM SİZCE KEFİR VE ACTİVİA GİBİ PROBİYOTİKLER GAZ MI YAPAR YOKSA DAHA ÇOK BEBEĞİN DE ANNENİNDE BAĞIRSAKLARINI DÜZENEMİ SOKAR?
Nurse haveys i kullaniyordum dr sab simplex ile biogaia damlayi birlikte kullanin dedi.4 gundur gunde 4 kez 10 damla simplex ve bir kez bir damla biogaia kullaniyorum.kiraz cekirdegi isitip karnina koyuyorum.gunde bir kez elma yagi ayaklarina ve karnina suruyorum.masaj ve bisiklet hareketleri fln da yapiyoruz.denemedigim baska birsey kaldi mi acaba?yinede cok rahatladigimiz soylenemez.Nurse haveys zaten bir kac vitamin iceriyor bildigim kadariyla ama multivitamin vermedi dr yada probiyotik birseyler ?biogaia sindirim duzenleyici ama probiyetik sinifindan mi bilemiyorumGaz damlası ya da şurubu kullanıyor musun canım? Bir de birçok vitamini barındıran bir damla var doktorunuz ondan vermedi mi?Ben şu anda gaz ve barsaklar için fotodakileri kullanıyorum.Eki Görüntüle 2704805
yok cnm bi kere değil gece gündüz bi düzen tuttramayıp colic sancıları gibi sürekli ağlayınca çok yorgun düştüm.hamilelikte 8 ay hiç uyuyamamıştım ya zaten bedenim kaldırmıyo artık emzirirken kopuyorum gece...eşimde beni uyandıramamış bi kaç kez (halbuki hiç derin uyuyamayan bi insanım bu arada)yaklaşık bir haftadır veriyor gece ortasında bir kere sonrasında ben devralıyorum.dr a söyledim ne uykusu uyku bebeğimin ne emmesi iyi diye düzene girene kadar böyle diyorlar başka birşey demiyorlar.kullandığım damlalara rağmen o kadar eziyeti gazı varki yavrumun bi gece acile gittik.karnı patlıyacak gibi aşırı şişti ve yayıldı. çok emmişti o akşam.(vermeyince ağlamasını da durduramıyoruz.ya çook emiyo ya azıcık bi dengeyi tutturamadık.bu yüzden yalancı emzikte vermek zorunda kaldık)(organ buyumesi fln sandık.ultrasonda çokk gazlı dediler.
Aventin elektrikli canimBana süt sağma makinesi önerebilir misiniz
Ben bugünlerde halen birgün durup birgün yaptırıyorum. Usutmez diye düşünüyorum ama yinede belli olmaz .banyo bebeği çok rahatlatir3-4 güne bir yaptırıyorum .üşütürüm diye korkuyorum daha mı sık yaptırmalıyım acaba?
Benim eşim hep geceleri biberonla sağdığım sütleri veriyor. Yavaş akışlı biberon kullanıyoruz. Bir sorun olmadı. Sabah da memeyi emiyor.Hangi biberonu kullaniyorsun cnm? Benimde sutlerim kesilmek uzereydi uykusuz ve yorgunluktan ölmek uzereyken sizmisim esim dinleneyim diye uyandirmamis gece sagdigim sutlerden biberonla vermis.Ama 3 -4 gundur uyanikken asla emmemeye basladi.Kizim memeyle savasiyo adeta .Bir yudum emiyo basliyor cirpinip aglamaya kapkara oluyo aglarken sesi kisiliyo o derece ...kaldirip gazini cikariyorum.gaz cikarirkende emicem diye aranip agliyo .tekrar emzirmeye calisirken yine ayni memeyi agzina alir almaz basiyo cigligi
Halbuki uyurken cok guzel emiyor.Ama ondada bazen uyuya kaliyo cok az emiyo genelde 8. Dk da birakiyo.Uyanmadan emzirecegim diyede bir turlu beslenme saatlerimizi ayarliyamiyoruz.Niye boyle yapmaya basladi acaba ya(
KIZLAR BIBERON YADA EMZIK SEBEBIYLE EMMEYI BIRAKTI MI SIZIN BEBEGINIZDE?
Bu vitamin gaz için mi verildi biz de böyle bir takviye kullanmıyoruz,gerekli mi acaba?Gaz damlası ya da şurubu kullanıyor musun canım? Bir de birçok vitamini barındıran bir damla var doktorunuz ondan vermedi mi?Ben şu anda gaz ve barsaklar için fotodakileri kullanıyorum.Eki Görüntüle 2704805
Al benden de o kadar ne yapacağımı neye yeteceğimi şaşırdım bir yandan diğer çocuk.sonra süt azalıyor dinlenmiyoruz ki süt olsun.bende 3 günde bir yaptırıyorum .havalarda çok dengesiz gidiyor bi sıcak bi soğuk üşütür burnu tıkanır diye korkuyorum bende...ya gerçekten depresyona girmekten korkuyorum artık.covit önlemleriylemi uğraşalım.içimize sine sine sebze meyve yeşilik mi alıp ağlamaların arasında iyice yıkayalım da güzelce beslenmek için güzel yemekler hazırlayalım ki bağışıklığımızıda uykusuzluk,hastalıklar ve covitten koruyalım ki bebeğimize iyi bakabilelim.rutin ev işlerine mi yetişelim kişisel bakımımıza mı yoksa az uyuduğunda fişi çekip herşeyi boşverip uyuyalım mı bilemiyorum
Yok cnm gaz için değil.d vitamini o.içinde başka vitaminler de var.gaz için nurse harveys verdi doktor.Bu vitamin gaz için mi verildi biz de böyle bir takviye kullanmıyoruz,gerekli mi acaba?
Sürekli ilgi istiyorlar kucakta bile ağlıyorlar dimi bizimkide öyle uyumadigi zaman hep kucakta dolaşmak istiyor alistirmadim daa durmuyor hicBizde sab simplex kullaniyoz ama aglama krizleri gecmedi henuz 1 hafta oldu baslayali. Degistirsem mi acaba. Gerci derdi gaz mi onu da anlamadimUyku sorunu olmaya basladi uyumadigi zamanda agliyor
Benim bebeğimde uzayan sarılık varMerhaba herkese. Bebeğin de uzayan sarılık olan var mı?
Kızıma emzik vermiştim, 4.5 aydan sonra da sağdığım sütleri vermek için biberon kullandık. Buzlukta 28 poşet süt birikmişti heba olmaması için biberona alıştırdırdm. Hem biberon hem emzik olunca beni 8.5 aylıkken reddetti. Bıraktı, hıcbr sekılde aldıramadım. Aşırı üzüldüğüm için şimdi oğlumda emzik vermedim. Biberona da gece br kez kullandığımız için sıkıntı yok. Biberon değil emzik bıraktırııyor, emmeye doyduğu için. Şimdi alsa bile çevremdeki emzik kullanan bebeklerin çoğu 5 aylık civarı anneyi bıraktı kızlar haberiniz olsun. Uzun uzun emzirmek ıstıyorsanız hem emzik hem biberon bu sonucu doğurabiliyorHangi biberonu kullaniyorsun cnm? Benimde sutlerim kesilmek uzereydi uykusuz ve yorgunluktan ölmek uzereyken sizmisim esim dinleneyim diye uyandirmamis gece sagdigim sutlerden biberonla vermis.Ama 3 -4 gundur uyanikken asla emmemeye basladi.Kizim memeyle savasiyo adeta .Bir yudum emiyo basliyor cirpinip aglamaya kapkara oluyo aglarken sesi kisiliyo o derece ...kaldirip gazini cikariyorum.gaz cikarirkende emicem diye aranip agliyo .tekrar emzirmeye calisirken yine ayni memeyi agzina alir almaz basiyo cigligi
Halbuki uyurken cok guzel emiyor.Ama ondada bazen uyuya kaliyo cok az emiyo genelde 8. Dk da birakiyo.Uyanmadan emzirecegim diyede bir turlu beslenme saatlerimizi ayarliyamiyoruz.Niye boyle yapmaya basladi acaba ya(
KIZLAR BIBERON YADA EMZIK SEBEBIYLE EMMEYI BIRAKTI MI SIZIN BEBEGINIZDE?
Size dr mi verdi cnm?hangi probiyotik?Eğer bebeğe probiyotik damla vermediyse kesinlikle başlaman tavsiye ederim. Bağırsak gelişimine de yardımcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?