2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Eğer bebeğe probiyotik damla vermediyse kesinlikle başlaman tavsiye ederim. Bağırsak gelişimine de yardımcı olur.

bizimkisi damlalıklı serum. birazcık bastırarak burnuna sıktık hemen ters çevirdik sırtına vurduk. sonra ne var ne yoksa hemen çıktı zaten biraz hapşırdı hatta. hemen çevirmedik biraz yüzüstü tuttuk.

şu modeli kullanıyorum

Gaz damlası ya da şurubu kullanıyor musun canım? Bir de birçok vitamini barındıran bir damla var doktorunuz ondan vermedi mi?Ben şu anda gaz ve barsaklar için fotodakileri kullanıyorum.

Gaz damlası ya da şurubu kullanıyor musun canım? Bir de birçok vitamini barındıran bir damla var doktorunuz ondan vermedi mi?Ben şu anda gaz ve barsaklar için fotodakileri kullanıyorum.Eki Görüntüle 2704805
Nurse haveys i kullaniyordum dr sab simplex ile biogaia damlayi birlikte kullanin dedi.4 gundur gunde 4 kez 10 damla simplex ve bir kez bir damla biogaia kullaniyorum.kiraz cekirdegi isitip karnina koyuyorum.gunde bir kez elma yagi ayaklarina ve karnina suruyorum.masaj ve bisiklet hareketleri fln da yapiyoruz.denemedigim baska birsey kaldi mi acaba?yinede cok rahatladigimiz soylenemez.Nurse haveys zaten bir kac vitamin iceriyor bildigim kadariyla ama multivitamin vermedi dr yada probiyotik birseyler ?biogaia sindirim duzenleyici ama probiyetik sinifindan mi bilemiyorum

Hmmm bayaa birşey denenmiş.bana nurse harveysten önce biogiayı ve fotodaki multivitamini vermişti ama bebeğim çatlayacaktı nerdeyse.bidahaki gittiğimde biogiayı kes nurse harveyse başla demişti.ama ben tavsiye üzerine nurse harveysin damlasına başlamıştım o da benim çocukta pek işe yaramamıştı.ilk gün rahatlatmıştı sonra çocuk yine krize giriyordu.çok şükür o günleri atlattık.tabii nurse harveyse devam ediyorum günde 4 kez veriyorum.

Çok üzüldüm canım benim yaa Allah sabrını versin tez zamanda duzelsin çok kötü bişey bizimki dün gece saat 1 den bu yana aksiydi gündüz 1 e kadar o bile beni çok yordu çıldırttı tabi yorgun düşüyorsun ondan derin uyumusundur ben genelde tavuk bulgur falan yiyorum evde yada köfte falan

Bizde sab simplex kullaniyoz ama aglama krizleri gecmedi henuz 1 hafta oldu baslayali. Degistirsem mi acaba. Gerci derdi gaz mi onu da anlamadim Uyku sorunu olmaya basladi uyumadigi zamanda agliyor

3-4 güne bir yaptırıyorum .üşütürüm diye korkuyorum daha mı sık yaptırmalıyım acaba?
Ben bugünlerde halen birgün durup birgün yaptırıyorum. Usutmez diye düşünüyorum ama yinede belli olmaz .banyo bebeği çok rahatlatir

Benim eşim hep geceleri biberonla sağdığım sütleri veriyor. Yavaş akışlı biberon kullanıyoruz. Bir sorun olmadı. Sabah da memeyi emiyor.

Gaz damlası ya da şurubu kullanıyor musun canım? Bir de birçok vitamini barındıran bir damla var doktorunuz ondan vermedi mi?Ben şu anda gaz ve barsaklar için fotodakileri kullanıyorum.Eki Görüntüle 2704805
Bu vitamin gaz için mi verildi biz de böyle bir takviye kullanmıyoruz,gerekli mi acaba?

Al benden de o kadar ne yapacağımı neye yeteceğimi şaşırdım bir yandan diğer çocuk.sonra süt azalıyor dinlenmiyoruz ki süt olsun.

Bizde sab simplex kullaniyoz ama aglama krizleri gecmedi henuz 1 hafta oldu baslayali. Degistirsem mi acaba. Gerci derdi gaz mi onu da anlamadim Uyku sorunu olmaya basladi uyumadigi zamanda agliyor
Sürekli ilgi istiyorlar kucakta bile ağlıyorlar dimi bizimkide öyle uyumadigi zaman hep kucakta dolaşmak istiyor alistirmadim daa durmuyor hic

Kızıma emzik vermiştim, 4.5 aydan sonra da sağdığım sütleri vermek için biberon kullandık. Buzlukta 28 poşet süt birikmişti heba olmaması için biberona alıştırdırdm. Hem biberon hem emzik olunca beni 8.5 aylıkken reddetti. Bıraktı, hıcbr sekılde aldıramadım. Aşırı üzüldüğüm için şimdi oğlumda emzik vermedim. Biberona da gece br kez kullandığımız için sıkıntı yok. Biberon değil emzik bıraktırııyor, emmeye doyduğu için. Şimdi alsa bile çevremdeki emzik kullanan bebeklerin çoğu 5 aylık civarı anneyi bıraktı kızlar haberiniz olsun. Uzun uzun emzirmek ıstıyorsanız hem emzik hem biberon bu sonucu doğurabiliyor

Bu arada sizinle paylaşmak istiyorum. Geçen akşam, akşam yemeğinde kelle paça içtim. Bır bucuk çorba kasesi filan. Çok severim, yazarken bile canım çekti :) neyse o gece ve ertesi gün inanılmaz sütüm oldu. Emziriyorum uyuyup uyanınca tamamen dolmus oldu sabaha kadar. Protein daha iyi süt yapıyor zaten keşfetmiştim ama daha iyisini görmedim. Sık sık tüketicem. Daha iyisini görmedim..

Kızlar gogsum çok dolu sis olduğunda 5 daakadan fazla emziremiyorim kızımı emmiyorr acaba çok mu geliyor o sıra ondan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…