- 26 Nisan 2019
- 4.609
- 6.883
- 158
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.321
Selam kızlar oğlum 26 günlük ben baba evine geldim kafam çok karışık sütüme yansıyacak diye korkuyorumbilmiyorum çok kötüyüm sizden dua istiyorum sadece feraha kavuşmak için yavrum için
Canım Rabbim feraha erdirsin tüm sıkıntılarını gidersin inşallah cnm daralırsan sıkılırsan birine anlatmak istersen burdayım Rabbim yar ve yardımcın olsun
Saolun allah razı olsun kızlar Rabbim kimseyi darlıkta bırakmasın inşallahRabbim kalbine de, yuvana da inşirah ferahlığı versin cnm, inşallah bir an önce atlatırsınız
Allah yardımcınız olsun sıkıntılarınız feraha açılan kapıdan önceki son kötü halimiz olsun inşallah herşey düzelir canımSelam kızlar oğlum 26 günlük ben baba evine geldim kafam çok karışık sütüme yansıyacak diye korkuyorumbilmiyorum çok kötüyüm sizden dua istiyorum sadece feraha kavuşmak için yavrum için
Aynen canımCanım Rabbim feraha erdirsin tüm sıkıntılarını gidersin inşallah cnm daralırsan sıkılırsan birine anlatmak istersen burdayım Rabbim yar ve yardımcın olsun
Bepanthol baby dediğin pişik kremi mi canım,iyi geldi mi kızarıkllıklara?Bizimki emmek istemiyor 3-4dk emiyor emerse sonrada memeyle kavgaya başlıyor ağlamaya başlıyor katılakatıla ağlıyor ama sabah uyanınca göğsüm yine sert değildi ama güzel emdi yüzüde baya azalmıştı kuruluk devam ediyor bepanthol baby sürdüm yine
Bende düşündüm ama şurubum yoktu evde gece ilk defa yanıma yatırdım ozmn uyudu ama insanda hal bırakmıyorlar
Allah yardımcın olsun canım,dualarımız seninle,anlatmak istersen burdayız,rabbim feraha kavuştursun.Selam kızlar oğlum 26 günlük ben baba evine geldim kafam çok karışık sütüme yansıyacak diye korkuyorumbilmiyorum çok kötüyüm sizden dua istiyorum sadece feraha kavuşmak için yavrum için
Bepanthol baby dediğin pişik kremi mi canım,iyi geldi mi kızarıkllıklara?
Canım isilik de sulanır, bence isilik onlar. Çok kalın giydirme, gece kalın örtme. 4-5 günde geçer bir de her gün yıka bebişi.Onlar bebeklerin büyüyünce isiliğe benzer şeyler çıkardığını söylediler ama bebeğiminkiler sulu ve başları beyaz olduğu için acabaya düştüler.ben de şu virüs ortamında hastaneye gitmeyi hiç tercih etmiyorum ama iki gündür süregelen huysuzluk,ağlama krizleri ve üstüne o isiliğe benzer şeylerin sulanması olunca korktum açıkçasıbi doktora göstermeliyim diye düşünüyorum
Bebek doğdu doğalı eşim eve gelmiyor işten geldiği an kahveye arkadaşlarının yanına gidiyor ve üstelik kaynanam gil hergun bizde ben onun ailesine katlanırken yanimda bile durmuyor geçen gün artık bu kadar çok gitme dedim ise geri dönmem lazım işte sıkıntı olmuş dedi sonra öğrendim ki bana yalan söyleyip yine kahveye gitmiş bana karşı her lafı yalan zaten artık ne ona ne annesine sabır edecek tahammülüm kalmadıAllah yardımcın olsun canım,dualarımız seninle,anlatmak istersen burdayız,rabbim feraha kavuştursun.
Allah yardımcın olsun canım en hayırlı olanı nasip etsin hakkında. Ferahlatsın yüreğini inşallah tez zamandaSelam kızlar oğlum 26 günlük ben baba evine geldim kafam çok karışık sütüme yansıyacak diye korkuyorumbilmiyorum çok kötüyüm sizden dua istiyorum sadece feraha kavuşmak için yavrum için
Erkekler de babalık sendromuna girebiliyor bazen, abimde olmuştu. Bi içine kapanmıştı. Hamileliğin de kolay geçmedi biraz soğukluk girmiş olabilir mi? Kayınvalıdenler kızmıyorlar mı oğullarının bu kadar dışarıda olmasına canım? Dualarım seninle Allahım önce gönlünü ferahlatsın, seni rahatlatsın, sonra inşallah anlasın eşine hatasınıBebek doğdu doğalı eşim eve gelmiyor işten geldiği an kahveye arkadaşlarının yanına gidiyor ve üstelik kaynanam gil hergun bizde ben onun ailesine katlanırken yanimda bile durmuyor geçen gün artık bu kadar çok gitme dedim ise geri dönmem lazım işte sıkıntı olmuş dedi sonra öğrendim ki bana yalan söyleyip yine kahveye gitmiş bana karşı her lafı yalan zaten artık ne ona ne annesine sabır edecek tahammülüm kalmadı
Saol canım aramızı bozan zaten kv erkektir çıkar sana sormaz diyor daha da deliriyorumErkekler de babalık sendromuna girebiliyor bazen, abimde olmuştu. Bi içine kapanmıştı. Hamileliğin de kolay geçmedi biraz soğukluk girmiş olabilir mi? Kayınvalıdenler kızmıyorlar mı oğullarının bu kadar dışarıda olmasına canım? Dualarım seninle Allahım önce gönlünü ferahlatsın, seni rahatlatsın, sonra inşallah anlasın eşine hatasını
Allah yardımcın olsun canım sen lohusasın aşırı hassassın eşinde baba olmayı kabullenme sendromunu deyim ona girmiş ki çocuğu kabullenip baba olduğunu anlaması için sizin başbaşa olmanız lazım ailesi sürekli yanınızda olunca bebeği kucağına bile alamayanlar var olmazmış benim ilk çocuğumda eşim yapmıştı babamın yanında alamam die ve ailesine güvenip oda gezerdi bana haber bile vermezdi ben çalışıyor sanırdım arkadaşlarıyla gezermiş ben bunları yıllar sonra öğreniyorum nekadar safmışım ben senin ailene hizmet edeyim die mi evlendin die hala aklıma geldikçe sinirleniyorum sonunda oğlum bir buçuk yaşındayken boşanma sürecine girmiştik ben aşırı yıpranmıştım ama sonra 40gün ayrı kaldık sonrasında çok şükür büyük sıkıntılarımız olmadı ama eşin sürekli yalan söylüyorsa bunu huy etmiştir yapacak birşey yoktur ama benim o süreçten sonra söylemedi sorumluluk ağır gelmiş ozmn aşınca şükür diyim Bi sıkıntı olmadı inşallah sizde sorununuzu çözersiniz ortada ufacık bebek var ama sen daha ii bilirsin eşini Rabbim feraha erdirsin yar ve yardımcın olsunBebek doğdu doğalı eşim eve gelmiyor işten geldiği an kahveye arkadaşlarının yanına gidiyor ve üstelik kaynanam gil hergun bizde ben onun ailesine katlanırken yanimda bile durmuyor geçen gün artık bu kadar çok gitme dedim ise geri dönmem lazım işte sıkıntı olmuş dedi sonra öğrendim ki bana yalan söyleyip yine kahveye gitmiş bana karşı her lafı yalan zaten artık ne ona ne annesine sabır edecek tahammülüm kalmadı
Tüküreyim erkekliklerine tövbeeSaol canım aramızı bozan zaten kv erkektir çıkar sana sormaz diyor daha da deliriyorum
neden gittin yardımcı olsunlar diye mi yoksa eşinle mi bişey oldu?Selam kızlar oğlum 26 günlük ben baba evine geldim kafam çok karışık sütüme yansıyacak diye korkuyorumbilmiyorum çok kötüyüm sizden dua istiyorum sadece feraha kavuşmak için yavrum için
annesi de geliyomuş görmüyo mu kahveye gittiğini? kahvede virüs kaparım da karıma çocuğuma bulaştırırım diye de mi korkmuyo?Bebek doğdu doğalı eşim eve gelmiyor işten geldiği an kahveye arkadaşlarının yanına gidiyor ve üstelik kaynanam gil hergun bizde ben onun ailesine katlanırken yanimda bile durmuyor geçen gün artık bu kadar çok gitme dedim ise geri dönmem lazım işte sıkıntı olmuş dedi sonra öğrendim ki bana yalan söyleyip yine kahveye gitmiş bana karşı her lafı yalan zaten artık ne ona ne annesine sabır edecek tahammülüm kalmadı
Denicem canım sağolPişik önleyici merhem yazıyor canım üstünde doğduğunda isilik olduğunda bunu kullandım faydasını gördüm birde zeytin yağını ocakta ısıttım iice soğuttun onu da sürdüm yüzü çok kötüydü güldükçe canı acıyordu ağlıyordu azalınca sadece Bepanthol sürdüm
Doktora gittim canım.Cildi hassasmış.şampuanını değiştirdi doktor bir de kremler verdi kullan geçmezse yine gel dedi.üstünü de fazla örtme dediCanım isilik de sulanır, bence isilik onlar. Çok kalın giydirme, gece kalın örtme. 4-5 günde geçer bir de her gün yıka bebişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?