2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Selam kızlar oğlum 26 günlük ben baba evine geldim kafam çok karışık sütüme yansıyacak diye korkuyorum bilmiyorum çok kötüyüm sizden dua istiyorum sadece feraha kavuşmak için yavrum için

Rabbim kalbine de, yuvana da inşirah ferahlığı versin cnm, inşallah bir an önce atlatırsınız

Selam kızlar oğlum 26 günlük ben baba evine geldim kafam çok karışık sütüme yansıyacak diye korkuyorum bilmiyorum çok kötüyüm sizden dua istiyorum sadece feraha kavuşmak için yavrum için
Allah yardımcınız olsun sıkıntılarınız feraha açılan kapıdan önceki son kötü halimiz olsun inşallah herşey düzelir canım

Canım Rabbim feraha erdirsin tüm sıkıntılarını gidersin inşallah cnm daralırsan sıkılırsan birine anlatmak istersen burdayım Rabbim yar ve yardımcın olsun
Aynen canım Pembis Hayaller biz buradayız seni dinleriz ben burda anlatıp çok rahatlardim sende istersen anlat dinleriz

Bepanthol baby dediğin pişik kremi mi canım,iyi geldi mi kızarıkllıklara?

Allah yardımcın olsun canım,dualarımız seninle,anlatmak istersen burdayız,rabbim feraha kavuştursun.

Bepanthol baby dediğin pişik kremi mi canım,iyi geldi mi kızarıkllıklara?

Pişik önleyici merhem yazıyor canım üstünde doğduğunda isilik olduğunda bunu kullandım faydasını gördüm birde zeytin yağını ocakta ısıttım iice soğuttun onu da sürdüm yüzü çok kötüydü güldükçe canı acıyordu ağlıyordu azalınca sadece Bepanthol sürdüm

Canım isilik de sulanır, bence isilik onlar. Çok kalın giydirme, gece kalın örtme. 4-5 günde geçer bir de her gün yıka bebişi.

Allah yardımcın olsun canım,dualarımız seninle,anlatmak istersen burdayız,rabbim feraha kavuştursun.
Bebek doğdu doğalı eşim eve gelmiyor işten geldiği an kahveye arkadaşlarının yanına gidiyor ve üstelik kaynanam gil hergun bizde ben onun ailesine katlanırken yanimda bile durmuyor geçen gün artık bu kadar çok gitme dedim ise geri dönmem lazım işte sıkıntı olmuş dedi sonra öğrendim ki bana yalan söyleyip yine kahveye gitmiş bana karşı her lafı yalan zaten artık ne ona ne annesine sabır edecek tahammülüm kalmadı

Allah yardımcın olsun canım en hayırlı olanı nasip etsin hakkında. Ferahlatsın yüreğini inşallah tez zamanda

Erkekler de babalık sendromuna girebiliyor bazen, abimde olmuştu. Bi içine kapanmıştı. Hamileliğin de kolay geçmedi biraz soğukluk girmiş olabilir mi? Kayınvalıdenler kızmıyorlar mı oğullarının bu kadar dışarıda olmasına canım? Dualarım seninle Allahım önce gönlünü ferahlatsın, seni rahatlatsın, sonra inşallah anlasın eşine hatasını

Saol canım aramızı bozan zaten kv erkektir çıkar sana sormaz diyor daha da deliriyorum

Allah yardımcın olsun canım sen lohusasın aşırı hassassın eşinde baba olmayı kabullenme sendromunu deyim ona girmiş ki çocuğu kabullenip baba olduğunu anlaması için sizin başbaşa olmanız lazım ailesi sürekli yanınızda olunca bebeği kucağına bile alamayanlar var olmazmış benim ilk çocuğumda eşim yapmıştı babamın yanında alamam die ve ailesine güvenip oda gezerdi bana haber bile vermezdi ben çalışıyor sanırdım arkadaşlarıyla gezermiş ben bunları yıllar sonra öğreniyorum nekadar safmışım ben senin ailene hizmet edeyim die mi evlendin die hala aklıma geldikçe sinirleniyorum sonunda oğlum bir buçuk yaşındayken boşanma sürecine girmiştik ben aşırı yıpranmıştım ama sonra 40gün ayrı kaldık sonrasında çok şükür büyük sıkıntılarımız olmadı ama eşin sürekli yalan söylüyorsa bunu huy etmiştir yapacak birşey yoktur ama benim o süreçten sonra söylemedi sorumluluk ağır gelmiş ozmn aşınca şükür diyim Bi sıkıntı olmadı inşallah sizde sorununuzu çözersiniz ortada ufacık bebek var ama sen daha ii bilirsin eşini Rabbim feraha erdirsin yar ve yardımcın olsun

neden gittin yardımcı olsunlar diye mi yoksa eşinle mi bişey oldu?
düşünüp kendini strese sokma

annesi de geliyomuş görmüyo mu kahveye gittiğini? kahvede virüs kaparım da karıma çocuğuma bulaştırırım diye de mi korkmuyo?

şu bahsettiğiniz ucu beyazlı pıtır pıtır şeylerden benim kızımda da çıktı kızlar. yanaklarında var sadece. çok dikkatliyiz neden dolayı çıktı anlamadım. cuma günü doktor randevumuz var soracağım.

Pembis Hayaller eşinle konuşmayı denedin mi yanlış hatırlamıyorsam görüşü usulü evlenmişti hamileyknde seni üzüyordu kv de destekleyip pohpohliyordu onu oda yüz buluyordu yaa açıkçası erkeklerin çoğu yaptığı hatayı fark etmiyor sen desen bile illa bı başkası demeli sen yanlıs yapıyorsun diye seni kaybetmekten korkma bile yaptığını destekleyen annesi var ve ondan hatalı görmüyor kendinden sen çünkü onu büyüten kadın destek oluyor bı konuşmayı dene yakinlarinan birini devreye şok o konuşsun benim eşimle 5. Senemizde evlendik okaarda zaman gevirdik yinede kv onu pohpohluyor ve o yüz bulup çoğu yanlı yada hoşuma gitmeyen huyunu doğru buluyordu kv öldürmedim geliyordu kv de söylüyordum destek çıkma diye de umursayan kim sonra eşimin bı kaç arkadaşına bu durumdan az bahsettim onlar konuştu sonra biraz daha iyi oldu bu konularda sen soyleyince şikayet olarak algılıyor abarttigini düşünüyor istersen devreye birini koy

Denicem canım sağol

Canım isilik de sulanır, bence isilik onlar. Çok kalın giydirme, gece kalın örtme. 4-5 günde geçer bir de her gün yıka bebişi.
Doktora gittim canım.Cildi hassasmış.şampuanını değiştirdi doktor bir de kremler verdi kullan geçmezse yine gel dedi.üstünü de fazla örtme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…