- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.341
Allah yardımcın olsun canım tez zamanda sana bir çare göstersin inşAllahhBebek doğdu doğalı eşim eve gelmiyor işten geldiği an kahveye arkadaşlarının yanına gidiyor ve üstelik kaynanam gil hergun bizde ben onun ailesine katlanırken yanimda bile durmuyor geçen gün artık bu kadar çok gitme dedim ise geri dönmem lazım işte sıkıntı olmuş dedi sonra öğrendim ki bana yalan söyleyip yine kahveye gitmiş bana karşı her lafı yalan zaten artık ne ona ne annesine sabır edecek tahammülüm kalmadı
Hangi kremi verdi canım?Doktora gittim canım.Cildi hassasmış.şampuanını değiştirdi doktor bir de kremler verdi kullan geçmezse yine gel dedi.üstünü de fazla örtme dedi
Ah eski kafa kadınlar ah..Saol canım aramızı bozan zaten kv erkektir çıkar sana sormaz diyor daha da deliriyorum
Çok geçmiş olsun canımDoktora gittim canım.Cildi hassasmış.şampuanını değiştirdi doktor bir de kremler verdi kullan geçmezse yine gel dedi.üstünü de fazla örtme dedi
Noldu canımSelam kızlar oğlum 26 günlük ben baba evine geldim kafam çok karışık sütüme yansıyacak diye korkuyorumbilmiyorum çok kötüyüm sizden dua istiyorum sadece feraha kavuşmak için yavrum için
Hangi şampuanı kullanıyordun cnm hangisini önerdi ben gündüz tek müsline sarıyorum geceleri serinledi artık die Bi penye battaniye örtüyorumDoktora gittim canım.Cildi hassasmış.şampuanını değiştirdi doktor bir de kremler verdi kullan geçmezse yine gel dedi.üstünü de fazla örtme dedi
Dalin kullanıyordum sebamed şampuan önerdi.ben de penye battaniye örtüyordum da dün gece sadece müslün örttüm üstüne.sürekli de burnunun sıcaklığına baktım.burnu üşümemişti.bizim buralar daha hala sıcak.Hangi şampuanı kullanıyordun cnm hangisini önerdi ben gündüz tek müsline sarıyorum geceleri serinledi artık die Bi penye battaniye örtüyorum
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Sağol canım aklımda olsun bakalım bizim doktor ne dicekEki Görüntüle 2706552
Bu üçünü verdi canım
Ay zaten canım burnumda kv de de gelmiş bence şunu yapma bence şöyle yap bence böyle yaphaspinAllah ya sabr dedim.dün gece fitil verdim bebeğime bir de ağrı kesici şurup ki bunları doktor vermişti çok zor durumda kalırsan kullan demişti.artık dün akşam çaresiz kaldım.ne yapsam çocuk susmuyor.birgün öncesinden beri ne uyudu ne sustu.gelmiş diyor ki bence bu akşam verme fitil.valla anne dedim insan öyle çaresiz kalıyor ki dedim.bak dün akşam yemek yiyemedim,2 gecedir uyku yok bugün sabah kahvaltımı da yapamadım ve halaaa çocuk huysuz görüyorsun bir damla uyumadı.bundan daha çaresiz bir durum var mı? Doğrı söylüyorsun diyo ay hayır yani kendi doğurduğuma ne verip ne vermeyeceğimi senden mi öğrenecem?
Bende lohusayim ama şuan en zor dönemimi yaşıyorum o neden beni düşünmüyor anlamiyorumAllah yardımcın olsun canım sen lohusasın aşırı hassassın eşinde baba olmayı kabullenme sendromunu deyim ona girmiş ki çocuğu kabullenip baba olduğunu anlaması için sizin başbaşa olmanız lazım ailesi sürekli yanınızda olunca bebeği kucağına bile alamayanlar var olmazmış benim ilk çocuğumda eşim yapmıştı babamın yanında alamam die ve ailesine güvenip oda gezerdi bana haber bile vermezdi ben çalışıyor sanırdım arkadaşlarıyla gezermiş ben bunları yıllar sonra öğreniyorum nekadar safmışım ben senin ailene hizmet edeyim die mi evlendin die hala aklıma geldikçe sinirleniyorum sonunda oğlum bir buçuk yaşındayken boşanma sürecine girmiştik ben aşırı yıpranmıştım ama sonra 40gün ayrı kaldık sonrasında çok şükür büyük sıkıntılarımız olmadı ama eşin sürekli yalan söylüyorsa bunu huy etmiştir yapacak birşey yoktur ama benim o süreçten sonra söylemedi sorumluluk ağır gelmiş ozmn aşınca şükür diyim Bi sıkıntı olmadı inşallah sizde sorununuzu çözersiniz ortada ufacık bebek var ama sen daha ii bilirsin eşini Rabbim feraha erdirsin yar ve yardımcın olsun
Annesi bizi bu hale getirdi zaten evimde hzur bırakmadı kadınannesi de geliyomuş görmüyo mu kahveye gittiğini? kahvede virüs kaparım da karıma çocuğuma bulaştırırım diye de mi korkmuyo?
Ne yazıkki beni kaybetmekten korkmuyor adam oğlunuda 3 gündür burdayım beni gectim oglunu bile ozlemediPembis Hayaller eşinle konuşmayı denedin mi yanlış hatırlamıyorsam görüşü usulü evlenmişti hamileyknde seni üzüyordu kv de destekleyip pohpohliyordu onu oda yüz buluyordu yaa açıkçası erkeklerin çoğu yaptığı hatayı fark etmiyor sen desen bile illa bı başkası demeli sen yanlıs yapıyorsun diye seni kaybetmekten korkma bile yaptığını destekleyen annesi var ve ondan hatalı görmüyor kendinden sen çünkü onu büyüten kadın destek oluyor bı konuşmayı dene yakinlarinan birini devreye şok o konuşsun benim eşimle 5. Senemizde evlendik okaarda zaman gevirdik yinede kv onu pohpohluyor ve o yüz bulup çoğu yanlı yada hoşuma gitmeyen huyunu doğru buluyordu kv öldürmedim geliyordu kv de söylüyordum destek çıkma diye de umursayan kim sonra eşimin bı kaç arkadaşına bu durumdan az bahsettim onlar konuştu sonra biraz daha iyi oldu bu konularda sen soyleyince şikayet olarak algılıyor abarttigini düşünüyor istersen devreye birini koy
Saol canim Allah razi olsunAllah yardımcın olsun canım tez zamanda sana bir çare göstersin inşAllahh
aman sakın biraz da ben bakayım sen dinlen derAy zaten canım burnumda kv de de gelmiş bence şunu yapma bence şöyle yap bence böyle yaphaspinAllah ya sabr dedim.dün gece fitil verdim bebeğime bir de ağrı kesici şurup ki bunları doktor vermişti çok zor durumda kalırsan kullan demişti.artık dün akşam çaresiz kaldım.ne yapsam çocuk susmuyor.birgün öncesinden beri ne uyudu ne sustu.gelmiş diyor ki bence bu akşam verme fitil.valla anne dedim insan öyle çaresiz kalıyor ki dedim.bak dün akşam yemek yiyemedim,2 gecedir uyku yok bugün sabah kahvaltımı da yapamadım ve halaaa çocuk huysuz görüyorsun bir damla uyumadı.bundan daha çaresiz bir durum var mı? Doğrı söylüyorsun diyo ay hayır yani kendi doğurduğuma ne verip ne vermeyeceğimi senden mi öğrenecem?
Niye boyle oldu bu bebeker yaaBizimki emmek istemiyor 3-4dk emiyor emerse sonrada memeyle kavgaya başlıyor ağlamaya başlıyor katılakatıla ağlıyor ama sabah uyanınca göğsüm yine sert değildi ama güzel emdi yüzüde baya azalmıştı kuruluk devam ediyor bepanthol baby sürdüm yine
Bende düşündüm ama şurubum yoktu evde gece ilk defa yanıma yatırdım ozmn uyudu ama insanda hal bırakmıyorlar
Babaligada anneliğe nasıl alismamiz zaman aldıysa onunda alıyor aslında biz karnimizdaykende hissettik sonuçta o yüzden biraz daha hızlı oldu ama onların bu sorumluluk duygusu dahaa geç kavrayabiliyorlar biraz da bu açıdan bakalım ama sana bişey sorucam canım evlenmeden öncede böyle sogukmuydu tavırları nasildiBende lohusayim ama şuan en zor dönemimi yaşıyorum o neden beni düşünmüyor anlamiyorum
Annesi bizi bu hale getirdi zaten evimde hzur bırakmadı kadın
Ne yazıkki beni kaybetmekten korkmuyor adam oğlunuda 3 gündür burdayım beni gectim oglunu bile ozlemedi
Saol canim Allah razi olsun
Bir sağ bak sütüne istersen ama benimde pek serlesmiyor eskisi kadar meme terbiyelesiyor yavaş yavaş denilmişti bana bebek nekada r iciyorsa üretim ona göre oluyor ondan yumuşar meme bu iyi bişey mastır olmaz ağrımaz ama okadar ağlaması emmek istememesindede vardır bişey ağzının içine baksanıza beyazlamış var mı yada yara kauçuk olmuş olabilir burnu tıkalı mi ona bakın bide emzirme akademsi diye bir grup var facede emzirme uzmanların yazısını paylaslarini okuyun bı benimkide uzun uzun emerdi artık onu çok yapmıyorNiye boyle oldu bu bebeker yaabenim kizimda uyanikken ememiyor kac gundur hic.bi yudum emip basiyor cigligi.uyanacagina yakin emzirmeye calisiyorum.ondada kisa emiyor daliyor bi daha memeyi tutmuyor.uykusuda derin degil uykuda da cok huzursuz kakasini yapamiyor gaz gaz catliyacak perisan oldu yavrum tabi bende boyle devam ederse gunduz uyanik kaldigi surece hic beslenemeyip ac kalicagiz.nedense memedeki o serlik bendede yok kac gundur acaba sut az ondanmi doymayip agliyolar
Görüşü usulü tanıştım zaten nisanlilikta 6 ay sürdü tanıma firsatim olmadı kiBabaligada anneliğe nasıl alismamiz zaman aldıysa onunda alıyor aslında biz karnimizdaykende hissettik sonuçta o yüzden biraz daha hızlı oldu ama onların bu sorumluluk duygusu dahaa geç kavrayabiliyorlar biraz da bu açıdan bakalım ama sana bişey sorucam canım evlenmeden öncede böyle sogukmuydu tavırları nasildi
Rabbim ferahlık versin canım hakkında en hayırlısı ne ise o olsun. Zaten duygusal bir dönemdesin üstüne dahada stres binmiş şimdi, dualarımda olacaksınBende lohusayim ama şuan en zor dönemimi yaşıyorum o neden beni düşünmüyor anlamiyorum
Annesi bizi bu hale getirdi zaten evimde hzur bırakmadı kadın
Ne yazıkki beni kaybetmekten korkmuyor adam oğlunuda 3 gündür burdayım beni gectim oglunu bile ozlemedi
Saol canim Allah razi olsun
Yok cnm agzinin icine baktik hemen yok birsey.burnunuda duzenli temuzlemeye calisiyorum serum fizyolojik ile.Aslinda tam tersi uyanikken hep memede olmak istiyor.Emmeyi cok seven bir bebek.Ve saeece memede uykuya geciyor baska turlu uyutamiyorum.Aslinda problem belli de nasil cozecegim bilemiyorumBir sağ bak sütüne istersen ama benimde pek serlesmiyor eskisi kadar meme terbiyelesiyor yavaş yavaş denilmişti bana bebek nekada r iciyorsa üretim ona göre oluyor ondan yumuşar meme bu iyi bişey mastır olmaz ağrımaz ama okadar ağlaması emmek istememesindede vardır bişey ağzının içine baksanıza beyazlamış var mı yada yara kauçuk olmuş olabilir burnu tıkalı mi ona bakın bide emzirme akademsi diye bir grup var facede emzirme uzmanların yazısını paylaslarini okuyun bı benimkide uzun uzun emerdi artık onu çok yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?