2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar bu arada bakliyat ,yogurt fln yiyormusunuz?hergun ne pisirsem derdinden biktim.Gaz yapmasin diye bakliyat yeme kavrulmus cerez yeme,sut urunleri yeme,cikolata ,kahve yok o yok bu yok ne yiyecegiz yahu?Ne pisiriyorsunuz gercekten merak ediyorum???

Süt tazyikli gelince bebiş emmekte zorlanıyor. Hava yutup gaz oluyor. Süt tazyikli ise önden biraz sağıyorum yavaşlayana kadar. Pompaya da ihtiyaç olmuyor. Sonra emziriyorum o memeden. Sağdığın sütü de bebeğe içirebilirsin kaşık olur, şırınga olur, biberon olur.

Sana ya da bebeğe zararı yoksa (alerji vs.) Her şeyden ye ben öyle yapıyorum. Baklagiller gaz yapmadı mesela. Ama alabaş otu diye turp gibi bir sebze gaz yaptı bana. Bebekte sıkıntı olmadı.

Günde bir fincan Türk kahvemi içiyorum mutlaka.bakliyatta yaptım geçen ama bol kimyon attım gerçi o gece baya gaz oldu bebekte ama brokoli yemiyorum mesela çok gaz yapıyormuş süt içmiyorum ama ayran içiyorum.

Ben bakliyat hiç yemedim korkumdan.genelde et,tavuk,balık yiyorum akşamları.kahvaltı da bazen ballı ılık süt içiyorum.özellikle kırmız et yediğimde ertesi güne çok iyi sütüm oluyor.çerez de hep taze kavrulmamış olanlarından yiyorum.badem ve fındık bu ikisi harika süt yapıyo aynı zamanda badem vücuttaki ödemi de atıyor.

Doktor önermişti Sağmayı , dün hastaneye gittik , bugün annemlere sağamıyorum O yüzden sık sık emziriyorum , emerken yorulup uyuyo miniğim , yarım saat sonra tekrar uyanıyor tekrar emzirdim, tüm günü öyle geçirdik ama akşama doğru inanılmaz bir ağlama atağı yaşadık , memeyi almadı , yine mama verdim

Ne güzel insanlarsınız ya , çok teşekkür ederim aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak inanılmaz motive ediyo

Ah arkadaşım bebeğime eşimle yalnız bakıyoruz , buradaki birçok arkadaşı görünce kv den işittikleri vs duyunca iyi ki de böyle yapıyoruz diyorum ama eşim işe gidiyor gece birkaç saat dinlendiriyor sonrası bebeğimle yalnızım , Saatlerce yemek yemediğim , su bile içemediğim oluyor bu ara kolik sancılarımız da başladı , asla uyumuyor uyutmuyor , çok haklısın onu ben de farkettim uykusuzluk zaten az olan sütümü daha da azalttı İnşallah en azından kolik sancılarımız geçerse biraz daha rahatlarım , Sütüm artacak mı bilmiyorum ama sütümün yetmemesine Artık takılmama kararı aldım burda pek çok aynı şeyi yaşayan arkadaşı gördükten sonra .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…