2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kiyamam cok gecmiş olsun, merhem filan vermedı mi? Konakla isilik karışımı gibi sankı

İbadete engel ozaman namaz kilicaktim kuran okuyayım desim dün vazgcetim söylemen iyi oldu canim leke tarzında olunca adet gibi sandım 10 günden uzarsa normal hayata devam edebilirsiniz denir ya onun gibi sandim
Bence bunu özellikle sormak lazım yanlış eksik bilgi olmasin kizlarrr

Canm benimmm masallah. Canm artmış sanki zeytinyağı ndan sık sık banyo yaptır bakım ,iyi gelir belki

Kızlar geceleri ne giydiriyorsunuz minnaklara havalar serinledi kolları ortemiyorum yüzünü kapatıyor nefessiz kalır diye korkuyorum tulum vs alan varsa onerdiginiz yer varsa bakayım bende

Bende öyle yapayım ozmn canım dışarıda pedi kullanayım ne koyabilirim diye düşünüyordum
Bende ped almıştım ama sadece 2 defa taktım sonra kendi kendime bebeğin ağız mendillerinden koymak geldi birkaç tanesini kendime ayırdım çok akmıyor ama yinede koyuyorum bende tavsiye ederim canım daha sağlıklı hem

Etkinlik olarak ne yapıyorsun canım

Geri çekilme ile korunduğumu düşünürken eşimin planlı bebek istemiyle şuan oğlumu emzirirken yazıyorum

Bizde 2890 doğduk 2740a düşmüştü 4.gün ve 1 ay sonra 4 kilo oldu fazla büyümesi ne gibi bir sorun oluyor ki

Kızlar geceleri ne giydiriyorsunuz minnaklara havalar serinledi kolları ortemiyorum yüzünü kapatıyor nefessiz kalır diye korkuyorum tulum vs alan varsa onerdiginiz yer varsa bakayım bende
orta kalın pijamalarını ya da alt üst sweat tarzdaki kıyafetlerini giydiriyorum. yatağının üstünde bi tane kalın battaniyesi serili bebeğin üstüne de penye battaniye atıyorum o kadar. bikaç gündür kombiyi açtık zaten serinledi diye.

Etkinlik olarak ne yapıyorsun canım
kontrast renklerdeki basit resimli kartlar gösteriyorum. gösterirken hem türkçe hem ingilizce birkaç defa tekrar ediyorum. aynı şekilde kısa kısa türkçe ingilizce ninniler dinletiyorum. zaten çabuk yorulup uykusu geliyor kısa sürüyor o yüzden etkinlikler.

Ninni diyince bizim kız şarkı dinliyor baya baya ya ev taşıdık ya eşya yerleştirirken uyanık diye bizim yatağa koydum bunu kendim dinlemek için müzik açmıştım baktım müziği dinliyor şarkı bitince geri ağlamaya başlıyor birde , eşim evde yoksa ve o an uyanık ve mızmız ediyorsa tuvalete gidecek zaman filan müzik açıp gidip yapıp hemen geliyorum bende yoksa ben gelene kadar kendini hırpalıyor yavrum beyaz gürültü filanda hikaye hiç tınlamıyor onları ağlamaya devam , hareketli müzik olursa dinliyor anca

artık yavaş yavaş adepte oluyorlar dünyaya gayet normal bence. benimki gülmeye başladı onunla konuştukça

artık yavaş yavaş adepte oluyorlar dünyaya gayet normal bence. benimki gülmeye başladı onunla konuştukça
Bizimki daha refleks olarak gülüyor tepki olarak değil inşAllah yakında bizimkide konuştukça güler ama dediğin gibi adapte oldular baya canım , birde yüz üstü yatırmayı öneriyorlar günde 5 dk dahi olsa bizimki imkanı yok yüzüstü durmuyor çığlık atıyor öyle koydugumuz an inatlaısyor hareket edemiyorum kalkamıyorum diye

Kizlar bebegim emzik aldı biraz once. bi iki kere denemiştim kabul etmemişti. Uykuya dalar gibi oldu hatta. 3 hafta oldu bugün doğalı. Büyük kizimda var diye memede uyumaya alismasin diye emzik düşünmüştüm. Cunku buyugu de cok zor uyuyo gece 2den once uyumuyo cok zor oluyo benim için ikisi. Simdi yeni bebeğim de memeye alıştı. Emzikle rahat edersin dediler. Simdi alinca emzigi kendimi cok kötü hissettim onu kandiriyomusum gibi. Benden baska biseyi emiyo diye. Bi de erken mi acaba sizce? Ya da memeyi birakma oluyomus sanırım erkenden emzik emenlerde. Ilk kızımda kullanmamistim. Siz ne dusunuyosunuz emzik konusunda? Cok etkilendim su ancok üzüldüm yalanci emzikle kandirarak uyuycak ya acsa anlamazsam diye

ayy ben 5 dk kendim cesaret edemiyorum yüzüstü yatırmaya. başını tartmaya başladı mı seninki?

sanırım 30 günlük olduktan sonra emzik kullandım ben. uykuya dalarken rahat ediyorum yalan yok. derinleşince uykusu çekiyorum yavaşça ağzından yorulmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…