2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bugün bende düşündüm şu dönemde arkadaşlarımla bile konuşasım yok ama buraya girip okuyup yazınca mutlu oluyorum iyiki varsınız cidden

Geçen eşimde almış emzik kızlarım verdi ben aldım felan aynı senin gibi hissettim kendimi.yalanci 3mzik adı üstünde kandırıyor Muş gibiben de vermekten vazgeçtim egerki kolik huysuz olsaydı verirdim. 5 aydan sonra memeyi bırakabiliyorlar mis birde ağız yapısında değişiklik olabiliyor.kaynimin oğlu vardı çok huysuz kolik bebekti. büyüdüğünde emziği çok zor biraktirdilar. Üst dudağı baya yukarı değişik bir şey oldu. Ama hepsi öyle olacak değil tabiki. Huysuz bir bebeğim olsa emzik verirdim dayanamazdim .
Şimdilik iyi maşallah bebisim arada mız mizlansada o kadar sorun olmuyor. Aslında memede uyuyan bebek daha rahat oluyor kanımca. İki kızımda memede uyuya kalırdı .sallanmayi sevmediker uğraştım ama olmadı. Emzik de vermedim.

Son düzenleme:
Bugün kırkım çıktı ama depresyon peşimi bırakmıyo. Çocuğu ne emzirirek ne de mamayla doyuramıyorum. Bi an oluyo ruhum çekiliyo sanki kendimi tükenmiş, işe yaramaz buluyorum. Evimde annem var bide ona bırakıp çocuğu odama kaçtım bu rahatlıkta bile bu haldeysem gidince napcam acaba ben. Galiba annelik bana göre değilmiş, iyi bi anne değilim ben.

Ben onu çok diyorum zora düşünce yapamıyorum bakamıyorum bu sorumluluk ağır geliyor diye ama iyiykende iyi ki doğurdum diyorum ve genelde zor zamanlar gecicek büyücek anne diyecek diyip güzel günleri düşünüyorum canım sabret gecicek bunlar

Kızlar bugün kızım ağlamıyor ama mizmizlaniyor memede uyuyor yada dallardan uyuyor fakat bırakınca hemen uyanıyor stres yaptım ağrısı olsa aglar kivranirdi dimi tilki uykusu gibi uyuyor 10 dk 15 dkka

Bu gunlerin gececegini dusun rahatlat kendini seni cok iyi anliyorum bak annen yaninda bende kimse yok evde iki cocuk hangisine yetisiyim hangi isi yapayim sasirdim yapayanlizim simdide sag gogsumde agri var ateste var ama dinlenmek nerde sadece Allahim mastit olmasin diye dua ediyorum sadece kizima esime hissettirmeden agliyorum bazen gececek ins bu gunler.

Canm geçici bunlar. Emzirmekle beraber vücudumuzda baya vitamin değerleri düşüyor. Vitamin ilaçlarını almayı ihmal etme. Ben vitamin ilacını almayı unutuyorum aklıma düştükçe içiyorum. Bana da esim yardımcı oluyor evde olduğu sürece . O olduğu zamanlar hiç bir şey yapasim gelmiyor bebeği alıp uyuyorum bir şekilde.

Canım en fazla dört ay kendine bı hedef koy önce ıkı aylık olana kadar, sonra üç aylık sonra dört. Her ay geçtikçe kolaylaştığını göreceksin. Şu an ona en cok haz veren emmek doyamadığından değildir bence. Mesela çok gazı varsa, kolık veya huysuzsa sen verebilrsn emzik, depresyona girme. Bebeğinin sana ihtiyacı var minicik bir melek o. Sen de güzel annesisin. Bebek sahıbı olmak ıcın ne tedavıler ne çabalar gösteren, kolıkliğine bile razı olacak arkadaşlarım var. Elbette sen iyi bir annesin. Birazcık sabır. Belki rahatlasan bebeğine de yansıyacak bu:/

Sen çok güzel bir annesin canım, eğer evladıma yetemeyeceğim diye kaygılanıyorsan sen şimdiden harika bir annesin. Kucağındaki meleğin, senden daha fazla kimseye ihtiyacı yok. Bu dünyada tek tanıdığı, güvendiği ve sığındığı liman sensin. Annen bebeğinle ilgilenirken bir duş al, su ruha şifadır, istersen duşta ağla rahatlarsın. İnancın ne ölçüde bilmiyorum ama bolbol da dua et. Bana bunlar hep iyi geldi, Hepimiz bir eksik bir fazla aynı ruh halindeyiz. Bu zamana kadar büyümeyen bir bebek gördün mü hiç.. büyüycekler, her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz . Sen kendi iç güdüne güven, eğer mama veriyorsan belki tadını beğenmiyordur başka markalar dene. Ben slingte çok rahat uyuduğu gözlemledim . Slingle dışarı çıkar bebeğini, uykusuzlukta huysuzluk yapabilir. Bir uyusun, temiz hava alsın bak nasıl karnını doyurur. Kötüye odaklanmayacağız

Hayır sadece zeytinyağı sür yıka dedi. Bugün daha da kötü oldu.
Zeytinyağı nemlendrmez ki kakao, badem, hindistan yağı nemlendirir dıe bılıyorum. Hatta burada bı topikte çatlamamak için zeytinyağı süren bı hamıle bayanın cıldı pul pul dökülmüştü, kaşıntı yapmıştı. İyıce kurutmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…