- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.721
Gece için alayım diyorum serin oluyor geceleri cunkuBir kat ince uzun kollu. Kalın penye battaniye örtüyorum. Tulum ıcın erken degıl mı?
Bugün bende düşündüm şu dönemde arkadaşlarımla bile konuşasım yok ama buraya girip okuyup yazınca mutlu oluyorum iyiki varsınız ciddenKızlar gün içinde en çok ugradigim site bu sizlerle konuşmak çok hoşuma gidiyor arkadaşlarımla konusmak gibi iyi ki varsınız diyesim geldiyeri geliyor birbirimizin derdine üzülüyoruz yeri geliyor gülüyor ozelimizi paylaşıyoruz birbirimizi hiç tanımadan samimi olduk resmen
Aman isilik olmasın canım, acı verır o bebişe. Bulunduğun yerı bilmiyorum amaGece için alayım diyorum serin oluyor geceleri cunku
Sıcak burası ama doğalgaz daha gelmedi bizim oturduğumuz binaya ondan korkuyorum açıkçası ama doğru çok sıcak olur o simdiAman isilik olmasın canım, acı verır o bebişe. Bulunduğun yerı bilmiyorum ama
Geçen eşimde almış emzik kızlarım verdi ben aldım felan aynı senin gibi hissettim kendimi.yalanci 3mzik adı üstünde kandırıyor Muş gibiKizlar bebegim emzik aldı biraz once. bi iki kere denemiştim kabul etmemişti. Uykuya dalar gibi oldu hatta. 3 hafta oldu bugün doğalı. Büyük kizimda var diye memede uyumaya alismasin diye emzik düşünmüştüm. Cunku buyugu de cok zor uyuyo gece 2den once uyumuyo cok zor oluyo benim için ikisi. Simdi yeni bebeğim de memeye alıştı. Emzikle rahat edersin dediler. Simdi alinca emzigi kendimi cok kötü hissettim onu kandiriyomusum gibi. Benden baska biseyi emiyo diye. Bi de erken mi acaba sizce? Ya da memeyi birakma oluyomus sanırım erkenden emzik emenlerde. Ilk kızımda kullanmamistim. Siz ne dusunuyosunuz emzik konusunda? Cok etkilendim su ancok üzüldüm yalanci emzikle kandirarak uyuycak ya acsa anlamazsam diye
ayyyynen öyle. oturduğum yerde kıpırdanıyorum yok anlıyor aynı şey olmadığınıBu kızların evi gezme sevdasıyla napıcaz biz. Oturunca kızıyor hamfendi gezecekmişiz.
Ben onu çok diyorum zora düşünce yapamıyorum bakamıyorum bu sorumluluk ağır geliyor diye ama iyiykende iyi ki doğurdum diyorum ve genelde zor zamanlar gecicek büyücek anne diyecek diyip güzel günleri düşünüyorum canım sabret gecicek bunlarBugün kırkım çıktı ama depresyon peşimi bırakmıyo. Çocuğu ne emzirirek ne de mamayla doyuramıyorum. Bi an oluyo ruhum çekiliyo sanki kendimi tükenmiş, işe yaramaz buluyorum. Evimde annem var bide ona bırakıp çocuğu odama kaçtım bu rahatlıkta bile bu haldeysem gidince napcam acaba ben. Galiba annelik bana göre değilmiş, iyi bi anne değilim ben.
Hangi doktor canım ?devlette yaptırıyorum şehir hastanesinde. şansımıza hep aynı doktora denk geliyoruz memnunum.
Bu gunlerin gececegini dusun rahatlat kendini seni cok iyi anliyorum bak annen yaninda bende kimse yok evde iki cocuk hangisine yetisiyim hangi isi yapayim sasirdim yapayanlizim simdide sag gogsumde agri var ateste var ama dinlenmek nerde sadece Allahim mastit olmasin diye dua ediyorum sadece kizima esime hissettirmeden agliyorum bazenBugün kırkım çıktı ama depresyon peşimi bırakmıyo. Çocuğu ne emzirirek ne de mamayla doyuramıyorum. Bi an oluyo ruhum çekiliyo sanki kendimi tükenmiş, işe yaramaz buluyorum. Evimde annem var bide ona bırakıp çocuğu odama kaçtım bu rahatlıkta bile bu haldeysem gidince napcam acaba ben. Galiba annelik bana göre değilmiş, iyi bi anne değilim ben.
Canm geçici bunlar. Emzirmekle beraber vücudumuzda baya vitamin değerleri düşüyor. Vitamin ilaçlarını almayı ihmal etme. Ben vitamin ilacını almayı unutuyorum aklıma düştükçe içiyorum. Bana da esim yardımcı oluyor evde olduğu sürece . O olduğu zamanlar hiç bir şey yapasim gelmiyor bebeği alıp uyuyorum bir şekilde.Bugün kırkım çıktı ama depresyon peşimi bırakmıyo. Çocuğu ne emzirirek ne de mamayla doyuramıyorum. Bi an oluyo ruhum çekiliyo sanki kendimi tükenmiş, işe yaramaz buluyorum. Evimde annem var bide ona bırakıp çocuğu odama kaçtım bu rahatlıkta bile bu haldeysem gidince napcam acaba ben. Galiba annelik bana göre değilmiş, iyi bi anne değilim ben.
ışıl çulhaHangi doktor canım ?
Canım en fazla dört ay kendine bı hedef koy önce ıkı aylık olana kadar, sonra üç aylık sonra dört. Her ay geçtikçe kolaylaştığını göreceksin. Şu an ona en cok haz veren emmek doyamadığından değildir bence. Mesela çok gazı varsa, kolık veya huysuzsa sen verebilrsn emzik, depresyona girme. Bebeğinin sana ihtiyacı var minicik bir melek o. Sen de güzel annesisin. Bebek sahıbı olmak ıcın ne tedavıler ne çabalar gösteren, kolıkliğine bile razı olacak arkadaşlarım var. Elbette sen iyi bir annesin. Birazcık sabır. Belki rahatlasan bebeğine de yansıyacak bu:/Bugün kırkım çıktı ama depresyon peşimi bırakmıyo. Çocuğu ne emzirirek ne de mamayla doyuramıyorum. Bi an oluyo ruhum çekiliyo sanki kendimi tükenmiş, işe yaramaz buluyorum. Evimde annem var bide ona bırakıp çocuğu odama kaçtım bu rahatlıkta bile bu haldeysem gidince napcam acaba ben. Galiba annelik bana göre değilmiş, iyi bi anne değilim ben.
Sen çok güzel bir annesin canım, eğer evladıma yetemeyeceğim diye kaygılanıyorsan sen şimdiden harika bir annesin. Kucağındaki meleğin, senden daha fazla kimseye ihtiyacı yok. Bu dünyada tek tanıdığı, güvendiği ve sığındığı liman sensin. Annen bebeğinle ilgilenirken bir duş al, su ruha şifadır, istersen duşta ağla rahatlarsın. İnancın ne ölçüde bilmiyorum ama bolbol da dua et. Bana bunlar hep iyi geldi, Hepimiz bir eksik bir fazla aynı ruh halindeyiz. Bu zamana kadar büyümeyen bir bebek gördün mü hiç.. büyüycekler, her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz . Sen kendi iç güdüne güven, eğer mama veriyorsan belki tadını beğenmiyordur başka markalar dene. Ben slingte çok rahat uyuduğu gözlemledim . Slingle dışarı çıkar bebeğini, uykusuzlukta huysuzluk yapabilir. Bir uyusun, temiz hava alsın bak nasıl karnını doyurur. Kötüye odaklanmayacağızBugün kırkım çıktı ama depresyon peşimi bırakmıyo. Çocuğu ne emzirirek ne de mamayla doyuramıyorum. Bi an oluyo ruhum çekiliyo sanki kendimi tükenmiş, işe yaramaz buluyorum. Evimde annem var bide ona bırakıp çocuğu odama kaçtım bu rahatlıkta bile bu haldeysem gidince napcam acaba ben. Galiba annelik bana göre değilmiş, iyi bi anne değilim ben.
Bugün daha da kötü. Kulak içlerine kadar.bişeymsürmeyw de korkuyorum şuan.Ü
Bizimkinin de alın degil de yüzü böyle . geçer diye bir şey yapmadım ben. Hiç doktora da sormadım ki
Hayır sadece zeytinyağı sür yıka dedi. Bugün daha da kötü oldu.Kiyamam cok gecmiş olsun, merhem filan vermedı mi? Konakla isilik karışımı gibi sankı
Bugün daha da kötü. Kulak içlerine kadar.bişeymsürmeyw de korkuyorum şuan.
Canım bence acile götür, kuzum benim ya. Zeytinyağı daha da kurutabilir. Alerjik olabilir mi? Çoklu protein filan? Dün yedıklerin nelerdi mesela?Bugün daha da kötü. Kulak içlerine kadar.bişeymsürmeyw de korkuyorum şuan.
Zeytinyağı nemlendrmez ki kakao, badem, hindistan yağı nemlendirir dıe bılıyorum. Hatta burada bı topikte çatlamamak için zeytinyağı süren bı hamıle bayanın cıldı pul pul dökülmüştü, kaşıntı yapmıştı. İyıce kurutmasın?Hayır sadece zeytinyağı sür yıka dedi. Bugün daha da kötü oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?