- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.701
Inşallah canım teşekkür ederimBazı adamlar çok geç herşeyi algılayıp kendini topluyor insallah kocanda kendini bu sürede çok iyi toplar etrafındaki güzelliğin farkında olur
Normalde sorun olmuyor ama benim oğlumda topuk kaninda tiroid yüksek cıktı diye sorun oluyor bi tanıdığım var onda da yüksekti çocuk 2 yasinda 50 kiloBizde 2890 doğduk 2740a düşmüştü 4.gün ve 1 ay sonra 4 kilo oldu fazla büyümesi ne gibi bir sorun oluyor ki
Ben 1 haftadan sonra verdim sikinti yasamadim acikcasi cunku bazen tok olsa bile refleks olarak emmek istiyor memeyi verdiğimde sut gelince kabul etmiyor ama emzikle sakinleşiyorKizlar bebegim emzik aldı biraz once. bi iki kere denemiştim kabul etmemişti. Uykuya dalar gibi oldu hatta. 3 hafta oldu bugün doğalı. Büyük kizimda var diye memede uyumaya alismasin diye emzik düşünmüştüm. Cunku buyugu de cok zor uyuyo gece 2den once uyumuyo cok zor oluyo benim için ikisi. Simdi yeni bebeğim de memeye alıştı. Emzikle rahat edersin dediler. Simdi alinca emzigi kendimi cok kötü hissettim onu kandiriyomusum gibi. Benden baska biseyi emiyo diye. Bi de erken mi acaba sizce? Ya da memeyi birakma oluyomus sanırım erkenden emzik emenlerde. Ilk kızımda kullanmamistim. Siz ne dusunuyosunuz emzik konusunda? Cok etkilendim su ancok üzüldüm yalanci emzikle kandirarak uyuycak ya acsa anlamazsam diye
Uğraşıyor ama pek beceremiyor daha canım o yüzden dahada çırpınıyor uyurken zaten imkanı yok o şekilde yatırmam ama yanımda 2 dk napacak diye yatırıyorum kaldırmam bir oluyor zatenayy ben 5 dk kendim cesaret edemiyorum yüzüstü yatırmaya. başını tartmaya başladı mı seninki?
İnşAllah tedavi edilir canım bizim topuk kanına dönüş yapılmadı ama bende tiroid var anneden kız çocuğuna geçermiş demişti bir tanıdığım ha 15 yaşında ha 55 yaşında ama elbet bir gün çıkarmış annede varsa, o yüzden bizim kızında kaçışı yok tiroidden, inşAllah çok geç vakitlerde iyice yaşlanınca filan tanışır tanısacaksada ,bende 15 yaşındaydım hayatıma girdiğinde bu tiroid illetiInşallah canım teşekkür ederim
Normalde sorun olmuyor ama benim oğlumda topuk kaninda tiroid yüksek cıktı diye sorun oluyor bi tanıdığım var onda da yüksekti çocuk 2 yasinda 50 kilo
allahım ben çok gülüyorum başlarını tartamayınca yaptıkları hallereUğraşıyor ama pek beceremiyor daha canım o yüzden dahada çırpınıyor uyurken zaten imkanı yok o şekilde yatırmam ama yanımda 2 dk napacak diye yatırıyorum kaldırmam bir oluyor zaten
Eşim hiç birşey demiyor , gelsinler evinin dağınık olması çok normal biz çocuklu aileyiz diyo ama kayınvalidem bi saat önce arayıp ikramlık ne yaptın diye soruyoİlk doğumum aklıma geldi.. O kadar saftım kı eşim doğum izni dahil tüm iznini dışarlarda geçirdi kayınvalıdemin çevresı dolayısıyla . Gelenler kadın olunca adamcağız çıktı evden. Ben de ona düşmüştüm eşim yanımda olsun yeter dıe. Sezaryenli halimle 5. Günden itibaren misafır agırladım. Hatırladıkca geriliyorum. İkincide gardımı almıstım kırkı cıkmadan misafir kabul etmicem die pandemi oldu işime geldi. İnsan akıllanıyor zamanla. Eşin de şimdi kızabilir reddettiğinde ama ıkıncı cocukta anlar durumu, bazen geç algılayabiliyorlar vaziyeti
Çok güldüm yaa bizimki o hatayı yapmaz sezeryan çünkü sıkıntı büyük olur gerçi biz daha yakinlascaz mi o bile mechulGeri çekilme ile korunduğumu düşünürken eşimin planlı bebek istemiyle şuan oğlumu emzirirken yazıyorum
Ben de eşime güvenemedim. Aradan kaçar bir sperm sonra 2. Çocuk gelir.Aynen korunma bilmezlermis gerçektensüt korurmus şimdi öyle bir riski göze alamayiz bizde eşimle hiç korunmadik desem yeridir şimdi nasıl koruncam bilmiyorum geri çekilme diyor eşim kendine güveniyor da o yöntemi eskiler hep güvenli buluyor uzmanlarde bulmuyor sizler hangi yöntemi denizceksiniz yol gösterin hanımlar
Nasıl hazirliyorsun canım nasıl agirlayabiliyorsun ben çocuğumla biri geldi mi eve hiç rahat değilim kaynanam dahi tek gelse bile sinir oluyorum seni böyle mecbur birkatiklarinaEşim hiç birşey demiyor , gelsinler evinin dağınık olması çok normal biz çocuklu aileyiz diyo ama kayınvalidem bi saat önce arayıp ikramlık ne yaptın diye soruyoo öyle sorunca kendimi yapmak zorunda hissediyorum . Ama misafirin çayı bitmiş yok biraz daha alır mısınız vs lafını etmiyorum , oğlum ağladı mi alıp odaya gidiyorum. Hiç bişey minik kuzularımızdan değerli değil , varsın ben kötü ev sahibi olayım , belki bi sonrakinde düşünür gelmezler .
Bu kızların evi gezme sevdasıyla napıcaz biz. Oturunca kızıyor hamfendi gezecekmişiz.allahım çıldırıcam aynı benimki. uyanıkken ana kucağına koyup ufak ufak etkinlik yaptırıyorum. önce türkçe sonra ingilizce konuşuyorum uykusu geliyo zaten 10 dk sonra.
ama baba işten gelince anasını bile tanımıyo kızımkucağında yüzüstü gezecek tüm evi
Takip ettiğim kadın doğum doktoru var doğumdan 4 ay sonra öneriyor açıkçası oda güvenli değil ablam ve bı yakınım daha hamile kalmıştı spiral varkenBen de eşime güvenemedim. Aradan kaçar bir sperm sonra 2. Çocuk gelir.
Aile planlaması merkezinde spiral taktırdım. Çok canım yanmadı ama takılırken kanama başladı hala az az kanıyor. İlçendeki aile planması merkezinden, sağlık ocağı hemşireden bilgi alabilirsin.
Normal galiba benimde öyle bir arkadaşla konuşmamız var hatta oda öyle olmuş benim baya oldu kesileli 37. Günümde tekrar başladı annem adet olmuşsun dur diyor oda öyle olurmuş sonra uzun süre olmazmiaDaha önce konuşuldu ama benim bugün kırkım çıktı fakat kanamam az az lekelenme şeklinde devam ediyo normal mi bilen var mı
Biz önlem alalım da artık doğacağı varsa her türlü doğar.Takip ettiğim kadın doğum doktoru var doğumdan 4 ay sonra öneriyor açıkçası oda güvenli değil ablam ve bı yakınım daha hamile kalmıştı spiral varken
Bende bendeallahım ben çok gülüyorum başlarını tartamayınca yaptıkları hallere
Aynı sen gibiyim emzik tutunca kendimi kötü hissediyorum kandiriyormus başından saviyormus gibi ama bizde yoruluyorum canım emzik bazen kurtarıcı ben 30 dan sonra bı kaç kez versin arada tutuyor genelde dışarida tutuyorKizlar bebegim emzik aldı biraz once. bi iki kere denemiştim kabul etmemişti. Uykuya dalar gibi oldu hatta. 3 hafta oldu bugün doğalı. Büyük kizimda var diye memede uyumaya alismasin diye emzik düşünmüştüm. Cunku buyugu de cok zor uyuyo gece 2den once uyumuyo cok zor oluyo benim için ikisi. Simdi yeni bebeğim de memeye alıştı. Emzikle rahat edersin dediler. Simdi alinca emzigi kendimi cok kötü hissettim onu kandiriyomusum gibi. Benden baska biseyi emiyo diye. Bi de erken mi acaba sizce? Ya da memeyi birakma oluyomus sanırım erkenden emzik emenlerde. Ilk kızımda kullanmamistim. Siz ne dusunuyosunuz emzik konusunda? Cok etkilendim su ancok üzüldüm yalanci emzikle kandirarak uyuycak ya acsa anlamazsam diye
Aynen bende aynı fikirdeyim nasibi olan geliyor ne yaparsan yapBiz önlem alalım da artık doğacağı varsa her türlü doğar.
Bir kat ince uzun kollu. Kalın penye battaniye örtüyorum. Tulum ıcın erken degıl mı?Kızlar geceleri ne giydiriyorsunuz minnaklara havalar serinledi kolları ortemiyorum yüzünü kapatıyor nefessiz kalır diye korkuyorum tulum vs alan varsa onerdiginiz yer varsa bakayım bende
Beni emmeyi bıraktı emzik yuzunden ilk cocugum, canını sıkmak istemem ama canım. Yanı emzık kandırmak zaten yalancı meme diger adı. Bilsem verir mıydım? Asla. Vicdan azabı o kadar buyuktu ki günlerce agladım. Verdikten ıkı ay sonra sinyal verıyo zaten basta meme reddi sonra tamamen almama.. Insallah sızın öyle olmaz.Kizlar bebegim emzik aldı biraz once. bi iki kere denemiştim kabul etmemişti. Uykuya dalar gibi oldu hatta. 3 hafta oldu bugün doğalı. Büyük kizimda var diye memede uyumaya alismasin diye emzik düşünmüştüm. Cunku buyugu de cok zor uyuyo gece 2den once uyumuyo cok zor oluyo benim için ikisi. Simdi yeni bebeğim de memeye alıştı. Emzikle rahat edersin dediler. Simdi alinca emzigi kendimi cok kötü hissettim onu kandiriyomusum gibi. Benden baska biseyi emiyo diye. Bi de erken mi acaba sizce? Ya da memeyi birakma oluyomus sanırım erkenden emzik emenlerde. Ilk kızımda kullanmamistim. Siz ne dusunuyosunuz emzik konusunda? Cok etkilendim su ancok üzüldüm yalanci emzikle kandirarak uyuycak ya acsa anlamazsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?