2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bugün daha da kötü. Kulak içlerine kadar.bişeymsürmeyw de korkuyorum şuan.
Bugün doktora geldik o sıcaktan olmuş dedi bizimkine. Bu arada doktora gelme sebebimiz uzamış sarılık . Farketmiştik rengini ama kilo da emme de uyanmada bir problem olmayınca evham yapmayalım dedik ama kalça için götürünce doktor sarılık var dedi .o doktor 2 aylık olunca bakalım tahlil dedi biz de bugün başka bir doktora getirdik .tahliller yapıldı.umarım herşey temiz çıkarr

Bana da cok iyi geldi yazdiklariniz hepimiz ayni durumdayiz demek ki oyle boyle 1 aylik oldular bile hep bu gunler geri gelmicek sabret tadini cikar diye diye telkin ediyorum kendimi. Bi de cok huysuz bebegim aglar uyumaz sirf onun sagligi yerinde olsun varsin yaramaz olsun diyorum yeter ki o iyi olsun

benim de eteklerim tutuştu. annemi yarın uğurluyoruz nasipse. bebeğimle tekiz artık bakalım ne yapacağız.

Kızlar sakın süt içmeyin dün bir şey olmaz diye içtim sabaha kadar uyumadı bebiş.Bir de internetten sling söylemiştim koyu yeşil renginde,cart turuncu bir renk geldi napsam iade mi etsem dışarda kullanmak için almıştım çok dikkat çekici bir renk iadeyle de uğraşmak istemiyorum bu süreçte.Napacam bilemedim?

getiren kargo firmasını eve çağırabilirsin canım benim. ya da iade işlemlerinde eve gelen bir hizmetse öyle de yapabilirsin.

Asm nin verdigi D vitaminlerini kullanmak sakincali mi simdi bize monovit d3 vermislerdi. Aylik kontrolde sorcaktim dr una ama baska ne kullaniyorsunuz siz ?

Asm nin verdigi D vitaminlerini kullanmak sakincali mi simdi bize monovit d3 vermislerdi. Aylik kontrolde sorcaktim dr una ama baska ne kullaniyorsunuz siz ?
biz devit-3 kullanıyoruz asm nin verdiği. doktoruna gösterip sordum kullanabilirsiniz değiştirmeye gerek yok demişti.

Ben içiyorum canım hem de en az ıkı bardak, en az bır kase de yogurt yiyorum gün içinde hıcbır sey olmuyor. Üstelik çok da güzel süt yapıyor.

Ben içiyorum canım hem de en az ıkı bardak, en az bır kase de yogurt yiyorum gün içinde hıcbır sey olmuyor. Üstelik çok da güzel süt yapıyor.
Bende yoğurt çokta canım çekiyor sürekli yoğurt yiyesim geliyor pek bı zararını görmedim açıkçası ama demekki bazılarına etki ediyor

Hatunlar merhaba bebişler nasıl büyük kızımın okulu ev bebe derken yazamaz oldum okuyorum sadece valla benim kızçe günde 2 defa mama içiyor Bazende 1 defa 90 ml yapıyorum her seferinde bitiriyor maşaallah öğle bir akşam 1 defa veriyorum en son pazartesi kaka yaptık daha yok biraz huzursuz çok ta değil normal mi bir önce ki kakayıda 4 gün sonra yaptı ne yapayım ne öneriyorsunuz 25 Ağustos doğumluyuz bu arada

Kızlar bugün bebeğim hep emmek istiyor uzun sürede emiyor sıkıntısı da yok aglamiyorda uyanık kaldığında hep meme istiyor memede uyuya kalıyor kusuyor cogunuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…