- 12 Mart 2017
- 553
- 382
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.781
Geçirdiğime nasıl emin olacağım ki cnm ?bildiğim kadarıyla testi artık ateş fln olmadıkça herkese yapmiyorlar.bir ay once negatiftim.grip asisimi olsak napsak derken yakalandik bile:/şimdi varsa atlatabilirsem ne âlâ...Kronik rahatsizliklarimda var.Yani ALLAH korusun öyle kolay atlatilmiyo bazen cnm bu hastalık.milyonlarca insan öldü. "Bize gelmez, bize birsey olmaz, ölmeyiz ya !"sanıyordu muhtemelen o ölenlerin çoğu ...kafası rahatlar yüzündende toplumda yayilip gitmedi mi zaten!hafife alınacak bi tarafı yok BENCE covitinGeçirip atlatıyosundur belkı ne guzel rahatlarsın canım. Valla bız de bazen eşimle dıyoruz Geçirip bitseydi de kurtulsaydık dıye:)
MAŞALLAH cnm yavrunaKızlar benım bebış uc gundur gece bır kez uyanıyo artık. Sabah dört ya da beşte o kadar. Bugun dokuzda uyandı dun sekızde uyannmıstı sabah. Gece de en gec 11de uyuyor. Dün sağlık ocagına götürdüm 6650 olmuş tam 51 günlüğüz. 50.günde bişiler oluyo benim bebelere. Uyandrsam mı bilemedim ama bır yandan da vicdan yapıyorum
Ne deligi vardi kalbindeYaa kızlar ben kızıma grip bulasacak diye bu kadar korkarken geçen gün gittiğimiz hastanede Dr kalbindeki delik kapandımi diye kontrol ederken kızımı susturmak için latex eldivenli parmağını bize söylemeden emsin diye ağzına sokuverdi.Biz daha ne olduğunu anlamadan birsey diyemeden olan oldu.Acaba eldiveni yeni mi giymişti:/birsey bulaşır mı ki ?sizede muayenede öyle yapan Dr oldumu hiç? Bizim çocuk Dr uda öyle yapmıştı emme reflexine bakarken:/kalp Dr uda yaptı .salgın zamanı normal mi sizce?
Erkeklerin çoğu öyle istediğin kadar uyar anlamaz ki bebek bakmakta okadar iyi değiller olan olmuş sinirlerini harap etme akışına bırak artık sevindim covid olmamanaYok cnm ALLAH korusun covit değilim sanırım. Covit olursam ben kurtaramam iyileşemem diye düşünüyorum zaten bu bağışıklıklabelki sogukalginligi belki nezle bilemiyorum. Sogukalginligi olsa eşimden bulaşmazdi herhalde grip...tabi umarım sadece hafif bir grip olsun.bebeğime mecburen dokunuyorum kimsem yok ki ! sanirim kucakta alisti.benim kokumu sesimi duymazsa surekli agliyor.ne esim ne emzik susturamiyor.kızıma bulasak bu gidisle cok korkuyorum.zaten emmiyor bi de hasta olursa iyice beslenemeyiz.eşim evde izindeydi bu hafta ama gece iki kere mama vermek zor geldi beyfendiye:/ halbuki ben hasta halimde uykusuz yorgun hem ona hem kızıma bakmaya çalıştım geçen hafta.hem uyardigim seylere dikkat etmeyip hastaligi bize bulastirdi hemde simdi ne halin varsa gor gibi takiliyor.Bilmiyor bakmasını da güvenip bırakSam uyusam azıcık ama bakımla ilgili konularda uyarı ve anlatimlarimida dinlemiyor ki ne çocuğu doğru tutuyor ne biberonu :/offf offfff
Çocuğa geçmiş mi peki çocuk nasıl oomus öyle bişey olsa ilaç kullanmam elimden geldiğince ama bebeği nasıl etkiliyor onu merak ediyorum birine veremem ben kızımı yaa Allah mecbur kilmasinCanım bnm ektim geçirdi 3aylıktı bebeği ilaç kullanmadığı için emzir Bi sıkıntı yok demişler eğer ağır geçirip ilaç kullancsksan 5gün yasak oluyor emzirme
Ayy masallah hiç vicdan azabı cekm büyüdü emerken daha güçlü emip doyuyor okadar saat ondan uyuyor sakin uyandirma annem 8 çocuk annesi ve 18 tane torun sahibi ona çok güvenirim açıkırsa uyanıyor der eğer uuandirrisan artık başta ki gibi değil öyle alisir uykusu sonra alamadı diye senide rahatsız eder ve düzgün uyumaz ondan ama sarkık veya başka rahatsızlığı gibi belirtisi var mı oda önemli darısı başımıza bizimki daha yeni 2 2.5 saate çıkardı gündüz uykusunu gecede ilk iyutmak bizim için çok zorlu bir saat uğraşıyorum gözlerden uyku akıyor ama uyumamak için direniyorKızlar benım bebış uc gundur gece bır kez uyanıyo artık. Sabah dört ya da beşte o kadar. Bugun dokuzda uyandı dun sekızde uyannmıstı sabah. Gece de en gec 11de uyuyor. Dün sağlık ocagına götürdüm 6650 olmuş tam 51 günlüğüz. 50.günde bişiler oluyo benim bebelere. Uyandrsam mı bilemedim ama bır yandan da vicdan yapıyorum
Ben senın adına sevınecegım inan eger gecırıp atlatırsan.Geçirdiğime nasıl emin olacağım ki cnm ?bildiğim kadarıyla testi artık ateş fln olmadıkça herkese yapmiyorlar.bir ay once negatiftim.grip asisimi olsak napsak derken yakalandik bile:/şimdi varsa atlatabilirsem ne âlâ...Kronik rahatsizliklarimda var.Yani ALLAH korusun öyle kolay atlatilmiyo bazen cnm bu hastalık.milyonlarca insan öldü. "Bize gelmez, bize birsey olmaz, ölmeyiz ya !"sanıyordu muhtemelen o ölenlerin çoğu ...kafası rahatlar yüzündende toplumda yayilip gitmedi mi zaten!hafife alınacak bi tarafı yok BENCE covitinZaten simdi çok daha güçlü bir virüsle karşı karşıyayız
Bundan önce hep en fazla uc saate uyanıyorrdu en az üç kez emziriyordum. Iste emzırmeeyı azaltrsam süt de azalır mı onu bilmiyorum. Gece bır kez mama veriyordu eşim 3 gundur uyanmadıgı ıcn mama vermıyor.MAŞALLAH cnm yavrunakilosu çok iyi ne güzel uyusun işte Gece uyuyor diye emzirmiyormusun?
Yok canım sarılık olmadı hiç ilk dogdugnda yuzü hafif sarardı ben mama takvyesı yaptm sezaryen oldugu için süt gelene kadar. Yanı emzrmezsem süt azalır mı onun derdindeyim. Gece gece de sagmak cok zor geliyor ne yalan söyleyeyimAyy masallah hiç vicdan azabı cekm büyüdü emerken daha güçlü emip doyuyor okadar saat ondan uyuyor sakin uyandirma annem 8 çocuk annesi ve 18 tane torun sahibi ona çok güvenirim açıkırsa uyanıyor der eğer uuandirrisan artık başta ki gibi değil öyle alisir uykusu sonra alamadı diye senide rahatsız eder ve düzgün uyumaz ondan ama sarkık veya başka rahatsızlığı gibi belirtisi var mı oda önemli darısı başımıza bizimki daha yeni 2 2.5 saate çıkardı gündüz uykusunu gecede ilk iyutmak bizim için çok zorlu bir saat uğraşıyorum gözlerden uyku akıyor ama uyumamak için direniyor
Canım benim kızda 3gündür 11 gibi uyuyor 4te uyanıyor sonra 3-4saate Bi kalkıyor bizde 55günlüğüz ve emme süresi 10dk bile sürmüyor çene kasları geliştiği için artık kuvvetli çekiyorlar gecede acıkınca uyanırlar sen uyumana bak uyandırrsan huzursuzlanır ve düzeni kaybolur hiç uyumaz bunda sabah zombi gibi olursun gece gündüz kavramını çözmeye başlıyorlar karanlıkta uyuyorlar ışığı açık tutarsan uyanık kalır meselaKızlar benım bebış uc gundur gece bır kez uyanıyo artık. Sabah dört ya da beşte o kadar. Bugun dokuzda uyandı dun sekızde uyannmıstı sabah. Gece de en gec 11de uyuyor. Dün sağlık ocagına götürdüm 6650 olmuş tam 51 günlüğüz. 50.günde bişiler oluyo benim bebelere. Uyandrsam mı bilemedim ama bır yandan da vicdan yapıyorum
Geçmedi sanırım canım bebekte Bi değişiklik olmadı zaten çocuklara test yapmıyorlarÇocuğa geçmiş mi peki çocuk nasıl oomus öyle bişey olsa ilaç kullanmam elimden geldiğince ama bebeği nasıl etkiliyor onu merak ediyorum birine veremem ben kızımı yaa Allah mecbur kilmasin
Canım 52gün sürdü benimki 45-46güne kadar kırmızıyı sonra koyu kahve açık kahve olduRuzgaressedee canım sendede aynı durum vardı galiba lohusa bitincede akıntım vardı ne kadar sürdü bide benim bugün biraz daha yoğun ve kırmızı geldi doktora sormuştun diye sana bı sorayim dedim sali gidicem doktora nasipse
Selam canim gec kalmis olabilirim ancak bakabiliyorum. Mustelanin atopik ciltler icin olan bir yuz kremi var onu kullan demisti bana dr ve baya fayda gormustumKızlar bebeğinde konak olan var mı? Kızımın yüzü çok kötü oldu. Doktor yanaklarına sivilce alnına konak dedi. Zeytinyağı sür yıka dedi ama daha da mı kötü oldu yoksa o şekilde mi iyileşiyor acaba. İlk resim zeytinyağından sonra
Yatayım o zaman valla saat kursam mı dıyodumCanım benim kızda 3gündür 11 gibi uyuyor 4te uyanıyor sonra 3-4saate Bi kalkıyor bizde 55günlüğüz ve emme süresi 10dk bile sürmüyor çene kasları geliştiği için artık kuvvetli çekiyorlar gecede acıkınca uyanırlar sen uyumana bak uyandırrsan huzursuzlanır ve düzeni kaybolur hiç uyumaz bunda sabah zombi gibi olursun gece gündüz kavramını çözmeye başlıyorlar karanlıkta uyuyorlar ışığı açık tutarsan uyanık kalır mesela
Yok canım azalmaz gündüz yeterli verirsen beslenmen iyiyse bebeğin ihtiyacına göre üretilir meme ve büyüdü bebekler artık emdikçe kaynayıp gelicek eğer şu zamana kadar düzenli beslediysen sütun iyiyse korkmaYok canım sarılık olmadı hiç ilk dogdugnda yuzü hafif sarardı ben mama takvyesı yaptm sezaryen oldugu için süt gelene kadar. Yanı emzrmezsem süt azalır mı onun derdindeyim. Gece gece de sagmak cok zor geliyor ne yalan söyleyeyim
Allah razı olsun senden içimi rahatlattin biri çocuğuyla geçirdi oldu dediler dünden beri eşimle darmaduman oldukGeçmedi sanırım canım bebekte Bi değişiklik olmadı zaten çocuklara test yapmıyorlar
Teşekkür ederim Allah sonumuzu hayır eylesin bu hastalığı geçirdin mi tekrar yakalanma riskin var galiba grip gibiMerhaba ben ve eşim aynı anda geçirdik bbebegim 15gunluk di 2tane daha çocuğum var.esimle 2miz aynı anda hasta olduğumuz için çok da izole durumumuz olmadı çocuklar la iç iceydik.onlara bulaşmadi sukur.bebeği emzirmeden elimi yikiyrdum maskem takiliydi.ben hafif atlattigim için ilaç kullanmadım o yüzden emzirmeye devam ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?