2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar merhaba bebeğimde kakaya seyrek çıkma geceleri hırıltılı uyku ve gaz sancıları var süt alerjisi olabilir mi kakasında mukus görmüyorum

Alerji konusunda birşey yazmak istiyorum benim ortanca aşırı huysuz sadece memede susan bı bebekti öyle ki ilk ay mamasiz sadece anne sütüyle 1800gr almıştı.surekli mizmizdi belki de gazı vardı bilmiyorum.kakasi hep mukusluydu birkaç kez kanda gördüm nokta şeklinde bildignz b.kunda boncuk arama modunda bezini incelerdim.birgun Dr a gittik anlattım herşeyi alerji gecmisnz yoksa ailede bebenin cildinde ciddi döküntü yoksa her bezde bariz kan yoksa çok da üstüne düşmeyin şimdi sizden süt ürünü iceren bı sürü besin kesilcek bebeğiniz beslenemiyck dedi üstelik neye alerji si olduğunu bulmak zor zahmetli yıpratıcı bi süreç dedi.ben de vazgecmistim

Kaka sümük gibi oluyor. Uzuyor. Bezi kapatıp açınca kakanın uzadığını anlayabilirsin. Benimkinin gazı var. Çok sancısı olunca sadece kucakta gezince sakinleşiyor.
Sanırım benimkinin de öyle ve çok gazlı bir bebek.Neden oluyormuş mukus?

Aynen cogalmasin diye temizliği önemli
Canım benim bebeğiminde sadece kaşlarında konak var. Konağın hijyen bi alakası yok diye biliyorum, eğer fazla yağlı besleniyorsan bu yağ sütünle beraber bebeğe geçiyor. Sindirim sistemleri henüz tam gelişmediği için, fazla yağı sindiremiyorlar ve ciltten atmaya çalışıyorlar. Ben beslenmemi değiştirmedim. Benim bebeğim düşüş kilolu doğdu, sanki sütüm yağsız olursa kilo alamayacak diye korkuyorum. İlgiside olmayabilir bilmiyorum, tamamen içgüdüsel

Gerçekten bulmak çok zor. ben bebeğime ne dokunuyor da bu kadar gazlaniyor diye bulmaya çalışıyorum, her gün yediğim içtiğim şeyleri keserek tespit etmeye çalışıyorum ama olmuyor bulamıyorum . laktoz mu acaba dedim inek sütünden yapılan herşeyi kestim probiyotik ev yoğurdu,kefir fln içmek istiyorum içemiyorum.iyimi kötümü geliyor bebeğime bilemedim mesela... ama değişen pek birşey olmadı .yine kendini yırtiyor gazını çıkarırken ikinmaktan mahvoluyor yavrum

Yokya hic oyle dusunme. Uyku ve su yetiyor inan. Yapabildigim.ekstralar en fazla arada cerez atistirma, gunluk protein ve sebze yiyebilme ve arada humana icme
Protein yiyorum humanada içiyorum ama gece sertleşen göğsüm birkaç gündür sertleşmiyor hiç lastik gibi oldu

Hadi yaa ben yağlı pek yiyemem hatta yağsız çok tuketirim dediğin gibi hijyenle ilgisi yok daha neler yasatcaklar bizlere neler ogretceklerr

Protein yiyorum humanada içiyorum ama gece sertleşen göğsüm birkaç gündür sertleşmiyor hiç lastik gibi oldu
Gece kac kez uyanıyorsun canım? En az dört saat uyusan sertleşir, canını sıkma bır de etkileme kendini
Belki de cilt yağlandıkca yıkamak ıyı geliyordur. Kısır döngü. Mantıklı ama söylediğiniz ter bezleri çalışmadığı gibi yağı sindiremiyor olabilirler.

Gece kac kez uyanıyorsun canım? En az dört saat uyusan sertleşir, canını sıkma bır de etkileme kendini
Belki de cilt yağlandıkca yıkamak ıyı geliyordur. Kısır döngü. Mantıklı ama söylediğiniz ter bezleri çalışmadığı gibi yağı sindiremiyor olabilirler.
Ben boşverdm senın gibi düşündüğüm için. Genelde ıkı üç gunde bir yapıyordu gecn dört gün olunca zeytinyağı içirdim yaptı ama bu kez de müdahale etmemek mı gerek bilemedim. Belkı bağırsaklarda çok durması vğcudun kilo yapma çabası olabılır.

Mama kutusu acilinca 1 ay icerisinde tuketilmeli diye biliyorum. 1 ayi gectiyse dokulmeli.

Sadece
O kadar zor ki o diyet süt yok peynir yok bisküvi kek vs hiçbir şey yok.karninin üstüne yatiryrm o zaman cikiyo benimkinin gazı benimki de ikiniyo ama normal bence bağırsak gelişimi tam değil

Merhaba kan pıhtılaşman var..Kan sulandırıcı kullanman gerek kullandın mı hiç ? heterozigot olduğu için taşıyıcısın faktör V heterozigot ama önemli bir gen homozigot olsaydı daha önemli olurdu ama taşıyıcısın gene de kan sulandırıcı kullanman lazım hamile kalmadan önce coraspin başlayıp sonrasın da iğneye geçiş yapılabilir bu konuda doktorun bilgilendirecektir seni sordun mu ne dediler ??

ayni durumdayiz 43 gunlukken 9 du degeri suan 53 gunluguz daha bakilmadi degerine.siz kac gunluksunuz,sizin ki kizmi erkekmiydi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…