2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar sipral takan var mı aranızda biz bugün 41 günlük olduk dünde adet oldum zaten hasret gideremeden o ayrı bi konu adetliyken takılıyor diye bugün gidip taktım inşallah ben istemeyene kadar beni gebelikten korur

Gece kac kez uyanıyorsun canım? En az dört saat uyusan sertleşir, canını sıkma bır de etkileme kendini
Yok canım dört saat oluyor ama sertleşmiyor kaç gündür ama uyku düzenim değişti bebek uyusa bile saat 2 2 buçuk 3 oluyor benim uykum gelene kadar sabah telafi ediyorum o uyuyunca bende uyuyup ama gün içinde hiç sert olmuyor 1 haftadır filan

Valla ben korkuyorum ondan kayar filan diye prezervatife devam 1 buçuk sene onla korunduk çok şükür bir sakatlık cıkmadı biz isteyene kadar tekrar yine korur inşAllah

Ben taktiracagim regli olmayi bekliyorum. Uyanikken mi taktirdin ve acidimi

Ebe kondomdan daha iyi korur dedi kondomun yırtılmasi falan riskini göze alamadım
Biz her defasında kontrol ediyoruz yırtılmış mı diye çıkarmadan tabi daha hala kanamam az az geliyor ama mazide kontrol ediyorduk yırtılma durumu olursa koşa koşa nöbetçi eczaneye gider artık bir hap var 72 saat boyunca içebiliyorsun hamilelik oluşmasın diye daha önce çok şükür yaşamadık ama yırtılma durumunda b planı hazır

10 gün yamadigini biliyorum iki kızımda . İkinci aylarında. Bu bebeğimde 3 gün 4 güne bir yapıyor bu aralar iki aylık olduk belirteyim. Erken müdahale ediyor olabilirsin. 10 gün kadar yapmazssa zeytinyağı kullan

Uyanıkken sık sık veriyorum açsa kapıyor memeyi değilse zaten savaş veriyor ağlıyor almıyor ağzına kafa atıyor memeye sanırsın buzağı
Ayy benimkide oyoe ilk zamalar sürekli emen çocuk şimdi ittiriyor demekki normal ama uzun süre emmese açsa saldiriyor

Görüyorum ve arttıyorum en aşşa 4 Bugün çok huysuz uyutuyorum en fazla 1 saat oturduk beraber ağladık en son
Hahha benimkide yatıyor ama kıpır kıpır gözleri aciyorr tam yattı diyip yatağa uzanıyorum tabinteorar kalkıp sallıyorum falan ama yine aynı döngü

Çok onermiyorlar onu bende onermicem aşırı tüylenme yapıp hormonları bozuyor canım haberin olsun insappah ona hiç gerek duymazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…