2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayy benimkide oyoe ilk zamalar sürekli emen çocuk şimdi ittiriyor demekki normal ama uzun süre emmese açsa saldiriyor
Aynen bizimde açsa direk ilk hamlede kapıyor sonra doyunca çıkarıyor alacak mı diye vermek istiyorum delleniyor ağlamaya başlıyor memeye kafa filan atıyor kafasını titretiyor memeye değip değip

Çok onermiyorlar onu bende onermicem aşırı tüylenme yapıp hormonları bozuyor canım haberin olsun insappah ona hiç gerek duymazsin
Daha önce gerek olmadı çok şükür canım ama çok acil bir durum olursa b planı yani spiral taktırmak istemiyorum çünkü prezervatif bana daha rahat temiz ve koruyucu geliyor

Aynen çok yoruldum artık uykusunda söyleniyo sanki ya da ağlıyo ne derdi var söyleyebilse keşke.
Yatakta bi öyle bırakıp başka bir yere daya falan git aglayana kadar gelme canım yani müdahale etme bak bakalım kendi kendine dalıyor mu bı kere sinirlendim oyoeyken gittim salona baya bekledim sonra bı gittim dalmış kendisi müdahale istemiyormuş mesela

Daha önce gerek olmadı çok şükür canım ama çok acil bir durum olursa b planı yani spiral taktırmak istemiyorum çünkü prezervatif bana daha rahat temiz ve koruyucu geliyor
Neden istemiyorsun bende açıkçası istemiyorum ama eşim prezervatife yanaşmıyor geçen korka korka oldu

Yine 1 saat uyudu kalktı çıldırcam artık
Yattığı yere uyurken ki üstündekiler ortam sıcaklığı nemine usuyup usumemesine ve uyurken ki pozisyonuna çok ama çok dikkat et bazen onlar etkili olabiliyor kızım sırt üstü yatirmistim baktım kıpır kıpır sürekli uyanıyor yan yatırdım mışıl mışıl uyudu sonuçta iendileri ayalaryamiyor kaç günlük canım annesini yorasi var demekki

Ben de taktırdım. Adetliydim. Adet kanamam hemen arttı. Uzun da sürdü. Bir de rahimi ölçtü geniş dedi. Kayabilir kontrolden sonra ilişkiye izin verdi. Yarın kontrole gidicem hala yerindeyse koruyacakmış bakalım

Nasıl kontrol ediyorsun? İplere mi bakıyorsun?

Memede filan uyutsan kuzum, sertleşmemesi ilginç. Cok sık da emziriiyprsundur mama vermıyordun sen demı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…