- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #26.581
Günaydın, öncelikle açıklaman için çok teşekkür ederim..Benim trombositlerimin değeride normale göre biraz düşük, preferik kan yayması yapıldı ama doktor çok kötü değil kadın doğumcun seni yönlendiricek dedi öncesinde hiç kan sulandırıcı kullanmadım ve bu testleri beklememi söyledi..Kadın dogumcumda reglinin 2. gunu gel dedi ama regli olana kadarrr. 2 aydır bu testten bahsetti yaptır diye şimdide birşey demiyor bakalım pkosum ben reglimde çok düzensiz..Merhaba kan pıhtılaşman var..Kan sulandırıcı kullanman gerek kullandın mı hiç ? heterozigot olduğu için taşıyıcısın faktör V heterozigot ama önemli bir gen homozigot olsaydı daha önemli olurdu ama taşıyıcısın gene de kan sulandırıcı kullanman lazım hamile kalmadan önce coraspin başlayıp sonrasın da iğneye geçiş yapılabilir bu konuda doktorun bilgilendirecektir seni sordun mu ne dediler ??
YaaKafa mi atıyor haha bizim ki yumrukluyor
Gündüz mü uyuyor canım?Yine 1 saat uyudu kalktı çıldırcam artık
Kayarsa diye korkuyorum canım çünkü sezeryan oldum zaten 2 sene dikkatli olmam lazım ve yeni atandım bunu bile baktıracak kimsem yok şuanda ki 2 tane olursa doğu görevimi tamamlamak baya bir uzun sürer doğum iznini çalıştığım süreden saymiyorlar çünkü, eşim konusuna gelecek olursak biz ilk evlendiğimizden beri prezervatif kullandık ben üniversite okuyordum hamile kalmamam lazımdı hatta ilk aylar prezervatif varken bile geri çekilme yapıyordu korkudanNeden istemiyorsun bende açıkçası istemiyorum ama eşim prezervatife yanaşmıyor geçen korka korka oldu
Rabbim senin de tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın, öncelikle açıklaman için çok teşekkür ederim..Benim trombositlerimin değeride normale göre biraz düşük, preferik kan yayması yapıldı ama doktor çok kötü değil kadın doğumcun seni yönlendiricek dedi öncesinde hiç kan sulandırıcı kullanmadım ve bu testleri beklememi söyledi..Kadın dogumcumda reglinin 2. gunu gel dedi ama regli olana kadarrr. 2 aydır bu testten bahsetti yaptır diye şimdide birşey demiyor bakalım pkosum ben reglimde çok düzensiz..
Çıkarmadan önce eşim o ucunda biriken kısmı sıkıyor dışarı filan taşacak mı diyeNasıl kontrol ediyorsun? İplere mi bakıyorsun?
Vermiyorum kuzum bu memeler beni duydu heralde bu gece sertleşmişMemede filan uyutsan kuzum, sertleşmemesi ilginç. Cok sık da emziriiyprsundur mama vermıyordun sen demı?
Bugün çıkıyor canım hadi gözün aydınBugun 40.gunumuzYarin mi 40 cikmis oluyor o hesabi ben cozemedim
Ben her defasında kontrol ediyorum bu çocuk aç mı kaldı süt mü yok böyle delleniyor diye ama süt var kendisi oyun yapıyor sankiMemede süt olmadgnda da ittirir. İttirdgnde sağın süt varsa tok, yoksa boş emmek istemedgndendir.
ayyy innnnnşallah psikolojim bitti artık ama genede şükür , mevlam isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.R
Rabbim senin de tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Var süt bakıyorumMemede süt olmadgnda da ittirir. İttirdgnde sağın süt varsa tok, yoksa boş emmek istemedgndendir.
Malesef kabul etmiyor yanaşmıyor ona spiralda aynen kesinliği yok ve adet kanamsini düzensiz yapıyor diyorlar bı kaç bişey daha dediler ondan istemiyorum bende sezeryan oldum ondna çok çok muhim gerçi geri çekilme erkek kendine hakim olursa baya güvenli gibi duruyor ablamlar ve çevremde senelerdir bu yöntemi kullanan varKayarsa diye korkuyorum canım çünkü sezeryan oldum zaten 2 sene dikkatli olmam lazım ve yeni atandım bunu bile baktıracak kimsem yok şuanda ki 2 tane olursa doğu görevimi tamamlamak baya bir uzun sürer doğum iznini çalıştığım süreden saymiyorlar çünkü, eşim konusuna gelecek olursak biz ilk evlendiğimizden beri prezervatif kullandık ben üniversite okuyordum hamile kalmamam lazımdı hatta ilk aylar prezervatif varken bile geri çekilme yapıyordu korkudanbaktık birşey olmuyor geri çekmeye gerek yokmuş bıraktık aslında eşin kabul etse senin için en güzeli prezervatif en temiz iş
Bazen evet ama geceleri resmen yumrukluyor gazı varsa el ayak hiç durmazYaabizimki elini çok nazik koyuyor tam bir hanfendi emerken
Biz nasıl koruncaz yaaaBen de taktırdım. Adetliydim. Adet kanamam hemen arttı. Uzun da sürdü. Bir de rahimi ölçtü geniş dedi. Kayabilir kontrolden sonra ilişkiye izin verdi. Yarın kontrole gidicem hala yerindeyse koruyacakmış bakalım
Ben spiral sandım. Prezervatifmiş şimdi anladım.Çıkarmadan önce eşim o ucunda biriken kısmı sıkıyor dışarı filan taşacak mı diye
Geri çekilmeyi doktorlar korunma bile kabuk etmiyor. Çok riskli. Keşke prezervatif kullansalar ama benim eşimde rahatsızoluyor. O yüzden taktırdım spirali. Görcez adet vs nasıl olucakMalesef kabul etmiyor yanaşmıyor ona spiralda aynen kesinliği yok ve adet kanamsini düzensiz yapıyor diyorlar bı kaç bişey daha dediler ondan istemiyorum bende sezeryan oldum ondna çok çok muhim gerçi geri çekilme erkek kendine hakim olursa baya güvenli gibi duruyor ablamlar ve çevremde senelerdir bu yöntemi kullanan var
Hani burda yazıyorlar saatlerce emiyo falan diye bizimki imkansız memede tutmak doydu mu ittirir dili ağzı ayağı kolu bıraksan dövecek hayırlı evladımızkızımın günahını aldım dün gece. 2 buçukta değil 2 de uyudu
şu doyduktan sonra meme istememe olayı bizde de var. tekme tokat yumruk allah ne verdiyse girişiyor bana. hayırlı evlat olacak belli
Yazarsın canım burayada ona göre bende olmadı taktirayim evet doktorlar saymıyor ama eskiden beri insanlar öyle korunuyorGeri çekilmeyi doktorlar korunma bile kabuk etmiyor. Çok riskli. Keşke prezervatif kullansalar ama benim eşimde rahatsızoluyor. O yüzden taktırdım spirali. Görcez adet vs nasıl olucak
Geri çekilme tek başına yetmeyebilir ama canım o ana kapılıp biraz geç çekse ve yumurtlama gününe denk gelirse bingoMalesef kabul etmiyor yanaşmıyor ona spiralda aynen kesinliği yok ve adet kanamsini düzensiz yapıyor diyorlar bı kaç bişey daha dediler ondan istemiyorum bende sezeryan oldum ondna çok çok muhim gerçi geri çekilme erkek kendine hakim olursa baya güvenli gibi duruyor ablamlar ve çevremde senelerdir bu yöntemi kullanan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?