2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Günaydın, öncelikle açıklaman için çok teşekkür ederim..Benim trombositlerimin değeride normale göre biraz düşük, preferik kan yayması yapıldı ama doktor çok kötü değil kadın doğumcun seni yönlendiricek dedi öncesinde hiç kan sulandırıcı kullanmadım ve bu testleri beklememi söyledi..Kadın dogumcumda reglinin 2. gunu gel dedi ama regli olana kadarrr. 2 aydır bu testten bahsetti yaptır diye şimdide birşey demiyor bakalım pkosum ben reglimde çok düzensiz..

Neden istemiyorsun bende açıkçası istemiyorum ama eşim prezervatife yanaşmıyor geçen korka korka oldu
Kayarsa diye korkuyorum canım çünkü sezeryan oldum zaten 2 sene dikkatli olmam lazım ve yeni atandım bunu bile baktıracak kimsem yok şuanda ki 2 tane olursa doğu görevimi tamamlamak baya bir uzun sürer doğum iznini çalıştığım süreden saymiyorlar çünkü, eşim konusuna gelecek olursak biz ilk evlendiğimizden beri prezervatif kullandık ben üniversite okuyordum hamile kalmamam lazımdı hatta ilk aylar prezervatif varken bile geri çekilme yapıyordu korkudan baktık birşey olmuyor geri çekmeye gerek yokmuş bıraktık aslında eşin kabul etse senin için en güzeli prezervatif en temiz iş

R
Rabbim senin de tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Memede süt olmadgnda da ittirir. İttirdgnde sağın süt varsa tok, yoksa boş emmek istemedgndendir.
Var süt bakıyorum Papatya011 dediği gibi yumuşak benimde serlesmiyor hatta kist var başlarda çok agriri siserdi sadece çok çok uzun süre emzirmezsem kistler biraz şişiyor okadar fakat Papatya011 yumuşak olmasina rağmen kizim iki fırt çeksin ağzından çıkardığında süt çeşme gibi kendi kendine aktı masallah kendi kendine içerken kaynıyor demekki

Malesef kabul etmiyor yanaşmıyor ona spiralda aynen kesinliği yok ve adet kanamsini düzensiz yapıyor diyorlar bı kaç bişey daha dediler ondan istemiyorum bende sezeryan oldum ondna çok çok muhim gerçi geri çekilme erkek kendine hakim olursa baya güvenli gibi duruyor ablamlar ve çevremde senelerdir bu yöntemi kullanan var

Biz nasıl koruncaz yaaa

Geri çekilmeyi doktorlar korunma bile kabuk etmiyor. Çok riskli. Keşke prezervatif kullansalar ama benim eşimde rahatsızoluyor. O yüzden taktırdım spirali. Görcez adet vs nasıl olucak

kızımın günahını aldım dün gece. 2 buçukta değil 2 de uyudu

şu doyduktan sonra meme istememe olayı bizde de var. tekme tokat yumruk allah ne verdiyse girişiyor bana. hayırlı evlat olacak belli
Hani burda yazıyorlar saatlerce emiyo falan diye bizimki imkansız memede tutmak doydu mu ittirir dili ağzı ayağı kolu bıraksan dövecek hayırlı evladımız

Geri çekilmeyi doktorlar korunma bile kabuk etmiyor. Çok riskli. Keşke prezervatif kullansalar ama benim eşimde rahatsızoluyor. O yüzden taktırdım spirali. Görcez adet vs nasıl olucak
Yazarsın canım burayada ona göre bende olmadı taktirayim evet doktorlar saymıyor ama eskiden beri insanlar öyle korunuyor

Geri çekilme tek başına yetmeyebilir ama canım o ana kapılıp biraz geç çekse ve yumurtlama gününe denk gelirse bingo keşke prezervatife ikna olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…