2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Adeti
Ben de taktırdım. Adetliydim. Adet kanamam hemen arttı. Uzun da sürdü. Bir de rahimi ölçtü geniş dedi. Kayabilir kontrolden sonra ilişkiye izin verdi. Yarın kontrole gidicem hala yerindeyse koruyacakmış ba

İşte bu sebepten spiral caiz değildir az olan adet gününü çoğaltır mesela 5gun namaz kilmiycaksan spiral sebebiyke 10a cikiyo oruç da aynı şekilde.

Adeti

İşte bu sebepten spiral caiz değildir az olan adet gününü çoğaltır mesela 5gun namaz kilmiycaksan spiral sebebiyke 10a cikiyo oruç da aynı şekilde.
Cidden mi ya bilmeden de olsa doğru birşey yapmışım taktırmayarak o zaman hani herkes namaz oruç düşünmeyebiliyor ama benim için önemli şeyler bunlar

Cidden mi ya bilmeden de olsa doğru birşey yapmışım taktırmayarak o zaman hani herkes namaz oruç düşünmeyebiliyor ama benim için önemli şeyler bunlar
Ben bunu nerde söylesem top a tutuluyorm ama spiral in oluşmuş bebeği boğarak düşürdüğünü bu yüzden her ay bı kürtaj günahına bile girmiş olabileceğini dinlemiştim bi sohbette.neden spiral istemediğimi soran ebeye bunu sorunca evet spiral düşüğe neden olur dedi kabul etti

Mantıklı şeyler aslında söylediğin başkası ne der bilmem ama bende böyle ince ayrıntıya önem veririm hiç taktırmayı düşünmediğim için caiz olup olmadığını araştırmamıştım ki adet süresini ve sancısını artırmak haberimiz olmadan düşük yapacak olmak islami açıdan çokta onaylanacak şeyler değil ki çok şükür eşim prezervatif konusunda sıkıntı çıkarmıyor ki bunun ne benim bedenime ne onun bedenine bir zararı var arada sadece bariyer konumunda kimyasal bir tepkimesi yok vücuda bildiğim kadarıyla, hap spiral vs kullanmamı oda istemiyor zaten onlardan daha masum kalıyor prezervatif

Diyanet ilmihalinde de yazar uygun olmadigi ama cahil kadın sen surekki doğur hangi devirde yaşıyoruz öyleyse tarzında çok çirkin laflar duydum oyssa 2universite mezunuyum cahil olduğumu düşünmüyorum çağın gerisinde hiç değilim

Evet bu sebepten de ben taktırmak istemiyorum hapta olmaz süt veriyoruz sonuçta ondan herşeye dikkat etmek gerek topa tutmak yerine saygı duymaları lazım sen sonucta iyilik yapıp gözlerini açıyorsun

Kendisi cahil olanlar başkasını cahillikle suçluyor günümüzde , herkesin kendi dini görüşü nasıl kafasına yatıyorsa o şekilde yapar o şekilde yaşar çok çocukta isteyebilirsin bu senin tercihin sonuçta

Artık yaş 363de durmam lazim yoksa isterdim çok çocuk

Sadece ana kapılmaktan hariç zevk suyunda da sperm olabiliyor rabbim verecek olursa o zevk suyundan gelir bulur yumurtayı
Zaten Mevla verdikten sonra spiealde de hamile kalınıyor hatta kordon bağlatma en garanti görünür ya onla bile hamile kalan duydum ben.tedbir bizden takdir Allah dan

Sadece ana kapılmaktan hariç zevk suyunda da sperm olabiliyor rabbim verecek olursa o zevk suyundan gelir bulur yumurtayı
henüz çocuk istemediğimiz bi dönemde eşim geri çekilmişti ve ben de stresten mi bilmiyorum o ay geciktim. ödüm kopmuştu hamile kalıcam diye çok da güvenilir gelmiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…