2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
henüz çocuk istemediğimiz bi dönemde eşim geri çekilmişti ve ben de stresten mi bilmiyorum o ay geciktim. ödüm kopmuştu hamile kalıcam diye çok da güvenilir gelmiyor bana
Ben burayı o zaman keşfettim desem bizde istemiyorduk yumurtlama olduğu günden bihaberim eşimde geri çekildi daha adetime 10 gün vardı kendi kendine midem bulanıyor karnım ağrıyor 2 gün tuhaf tuhaf gezdim ama nasıl korkuyorum hatta buraya konu açmıştım sizce hamile olabilir miyim diye katılış tarihim o zamandan hastaneye gititk karnım ağrıyor diye kan testi de yapmadı doktor üstüne röntgen çektirdi gazın var diyip yolladı ertesi gün gebelik testi alıp öğlen vakti yapmıştım tabi tek çizgi sonra araştıra araştıra herşeyi öğrendim tabi şimdi kendime gülüyorum

bayağı iyi yalnız üyelik nedeni

Merhaba eylül anneleri 36+6 da suyunun bitmesiyle biraz erken doğan bir bebeğim var .sutumu çoğalmak için elektrikli süt sağma makinası almak istiyorum kullanıp memnun kaldığıniz marka var mıdır

Vermiyorum kuzum bu memeler beni duydu heralde bu gece sertleşmiş yarın yine lastiğe döner
Hadi maaşallah diyelim, hep böyle devam etsin. Bzmkı de kusmaya başladı ya burnu tıkalı bazen mukus cıkıyor kusunca. O ara sütler de cıkıyor tabı. Mama zate n almıyor. Merak ediyorum kılosu ne durumda. Boya mı gıttı yoksa zayıfladı mı bı ınceldı gıbı gelıyor

Merhaba eylül anneleri 36+6 da suyunun bitmesiyle biraz erken doğan bir bebeğim var .sutumu çoğalmak için elektrikli süt sağma makinası almak istiyorum kullanıp memnun kaldığıniz marka var mıdır
Lansinoh iki başlı bazen aynı anda ıkısını brden sağdığım olurdu, cok memnunum. Kızımda cok kullandım, oğlum hominigırtlak olduğu için zaten direkt mideye indiriyor sütleri:)

Ne demek yardımcı olabildiysem bende de var pıhtılaşma kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım mthfr olan gen benim de heterozigot bu durumlarda iğne veriyorlar düşüklerin sebebi pıhtılaşma olabilir.. ama kesin bir bilgi yok bu konularla ilgili doktorlar ikiye bölünmüş durumda kimisi düşük yapar diyor kimisi yapmaz diyor ama pkos olman gebeliğe engel değil hatta tedavilerde daha kolay yanıt verirsin adet düzenleyici ilaçlarla takip edilebilir.. doktorun gerekli açıklamayı yapmıyorsa içine sinmiyorsa sana iyi gelen başka bir doktorla yoluna devam et derim dr. bu konularda çok çok önemli..

Boyu uzamıştır canım sanmam zayıflasın ama kusma diyince bizimki de üşüttü mü naptı çocuk emerken duraksadı bu sabah sonra birden midesinde ne kadar süt varsa ikimizin üstüne de boşaldı baya coktu

Lansinoh iki başlı bazen aynı anda ıkısını brden sağdığım olurdu, cok memnunum. Kızımda cok kullandım, oğlum hominigırtlak olduğu için zaten direkt mideye indiriyor sütleri:)
Lansinoh la avent arasında kaldım ikisi arasında fiyat farkida çok ikisinde de çekiş gücüyle olumsuz yorum var nasıl yapsam ki

Öyle üzülüyorum ki o zamanlar. Kustuğunu telafi etmek için tabı bır seyler yiyorum. Dolayısıyla kılo aldım. Ne güzel doğumdan önceki kiloma inmiştim,nur topu gibi ıkı kilom olmuş :) dipteki yağlı kısmı çok içince de kusuyor bzmkı belkı cok gelmiştir canım senınkne de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…