2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Her gün aynı saatte uyaniyorlarsa geç uyanmaya alistirmaliyiz

Eklentiler

• Screenshot_20201122-233603.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 40
Bu uyuma saatlerini nasıl düzeltcez ya eşimde diyor gündüz ıyutma ben uyutmuyorum ki sabaha gece o saatte yatarsa gündüz uyuyor bu defa
Uykusu geldi mi uyanık tutamıyoz ki bende uyutmayım diyorum ama kafamı çevirdiğim an dalıyo çocuk biz akşam 4 gibi uyuyoz tüm gece sabah öğlen ayaktayız akşam eşim gelince uyanıyoz yemek falan olmuyor

Uyuma saatini sabaha çekiyor yani 1 buçuk 2 , 2 buçuk 3 , 3 buçuk derken yakında sabaha kadar oturcaz
Bizimkide öyle yapıyor ama en geç 11 oldu mu odaya kapanıyor um emziriyorum yatar gibi yapıp kandiriyro 3 5 dakkada bir uyanıyor ki kendi uyumak için murildanmasina rağmen yarım saat sonra derin uyku dalma süreleri varmış o ana kadar yanında duruyorim hafif ninni pis pis sonra uyuyor tabi bu her zaman becerebildigimiz bişey değil o ne istiyorsa o çoğu zaman ben uykuya dalıyorum o beni uyandırıyor

Bizde verem aşımızı vurulduk , inşallah ateşsiz atlatırız.
Kızlar sağlık ocağındaki hemşire aşıyı vurduktan sonra vücudu susuz kalmış bol su iç yada bir çay kaşığı su verebilirsin dedi. Cildinin kuruluğundan dolayı sanırım böyle birşey dedi. Aslında çok fazla su içiyorum, günde 3 litre rahat içiyorumdur çünkü sütüm yetsin diye yapmadığım kalmıyor. Acaba bir çay kaşığı su versem sıkıntı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…