2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Onlardaki mantikta surekli emzirin olmasa da emzirin cogalsin oyle dedim dedim sarilik oldu cocuk mecbur verdik mama sonra da cogalmadi devam ettik yeter ki az da olsa alsin anne sutu 6 ay.

Su emzirme danismanlari da bi alem dogrusu cocuk kilo almamis bi sure takviye almakta ne gibi bi zarar var ki mamaya dusman gibiler. Herkes ister sadece anne sutu versin yavrusuna ama azsa ya da hic yoksa ne olacak ?
çok garipler bazı insanlar gerçekten de. topuk kanı vermeye gittiğimizde kendi ebemiz yoktu ve başka hemşire aldı kızımın kanını. anne sütü alıyor değil mi dedi ben de hayır sütüm çok az mama veriyorum dedim. aman allahım nasıl tepkiler nasıl mimikler anlatamam. sanki çocuğa asit veriyorum kaynar kazanlara atıyorum böyle bişey olamaz. mobbingdi yani bildiğiniz. nasıl mama verirmişim de mama obez edermiş çocuğu da anne sütü gibi olmazmış hiçbi şey de vs vs. nutuk çekiyor bayağı. dedim ki ordan bakınca keyfi yere mi mama veriyorum sizce? sütüm yok vermek zorundayım bu benim için bi zorunluluk yani aç mı kalacak çocuk? fizyolojik olarak sütüm yok ki mama veriyorum. hâlâ vıdı vıdı yarım saat birini yarım saat ötekini diyor bilmem ne. yani bu insanlar sütün olmayacağını bilebilecek insanlar bir de.

Yemin ederim ki ayni cumleler birebir ayni seyleri soyledi bana da. Verme verme diyo mama napim ac mi kalsin dedim. Bunlar insani motive edicek sozler mi sanki. Insan biraz moral verir ne bileyim 2 guzel destek cumlesi kurar yok ama nerdee

Aynısını bana geçen çocuk dr yaptı emziriyosun dimi dedi bende hem emiyo hem mama veriyoruz dedim ağzını buruşturuyo yeni doğum yapmış bi kadın her şeyi kafasına takıyo zaten ne gerek var sütümüz yetse neden mama verelim bedava sanki keyfi mama versem yara memelerimle neden emzireyim hayır bide keyfide verebilirim ayrıca ona ne kime ne mahalle baskısı bitti, bide doktorları çekiyoruz

Su emzirme danismanlari da bi alem dogrusu cocuk kilo almamis bi sure takviye almakta ne gibi bi zarar var ki mamaya dusman gibiler. Herkes ister sadece anne sutu versin yavrusuna ama azsa ya da hic yoksa ne olacak ?
Bilmiyorum mama düşmanlığı aklıma gelmedi orda doğru pozisyonda emdi 90 Gr farketti hemen belki o yüzden gerek görmemiştir

Yemin ederim ki ayni cumleler birebir ayni seyleri soyledi bana da. Verme verme diyo mama napim ac mi kalsin dedim. Bunlar insani motive edicek sozler mi sanki. Insan biraz moral verir ne bileyim 2 guzel destek cumlesi kurar yok ama nerdee
çocuk bas bas bağırıp ağlıyor açken. geçtim emzirip süt arttırmayı süt olsa bile almıyor ağlarken aç olursa gelmiş momo vormoyon sokon. çok meraklıydık hepimiz dünya kadar para verip gecenin bi körü atleti kaldırıp emzirmek varken gözlerimizden uyku akarak mama hazırlamaya sanki. yok işte yok ki mama veriyoruz

sorma. var da saklıyoruz sanki sütümüzü. hayret bişey

Ya maşallah benim ki de 65 günlük ama kafada konak yok daha ondan merak ettim demek ki olabiliyormuş erkende ama kafasi daha yumuşak değil mi taramak için ben korkarim
Ya konak gibi asiri da degil de kepek kepek duruyo bi kisminda var biraz benim bebenin cildi kuru birazcik ondan da cikmis olabilir Yag surup hafif fircalamak lazim tarakla bende kiyamam

Ya konak gibi asiri da degil de kepek kepek duruyo bi kisminda var biraz benim bebenin cildi kuru birazcik ondan da cikmis olabilir Yag surup hafif fircalamak lazim tarakla bende kiyamam
Aynen tarama şimdi fırçayla hafif hafif yap daha kafası yumuşacık sadece yağla çıkacak gibi değilse, baktın çok oldu kafası biraz sertleştiği zaman yaparsın ben ilk çocuğum da 4,5 aylıkken yapmıştım kafası konaktan görünmüyordu kafası sertlesmisti yağ sürüp ince tarakla yavaş yavaş tertemiz yapmıştım kafasını oğlumda da olurmu bilmem doğurduğum zaman kafasının önünde çok azcik vardı saçını dökünce Onlar da gitti sacla birlikte ama daha çıkarlar bence

Y
Hiç sıkma canını bir ay böyle olur kilo kaybetmemiş şükür bu ay beslersin güzelce ne misler gibi yavrunu
Yo sikmadim beterin beteri var kan aldı savunma hücreleri biraz düşük dedi hemotoloji ye git dedi hemotoloji meğer onkoloji imiş oraya girince zaten dumur oldum rabbim herseyin hayrlisini versin

Onlardaki mantikta surekli emzirin olmasa da emzirin cogalsin oyle dedim dedim sarilik oldu cocuk mecbur verdik mama sonra da cogalmadi devam ettik yeter ki az da olsa alsin anne sutu 6 ay.
Sırf öyle baskı yaptıkları için uzun süre sarılık olan bebekler var kadında süt yok gelmiyor sırf vermek için veriyor memeyi çocuk aç sarılık tavan yapmış diretiyorlar mama değil sanki zehir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…