2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende lambayı kapatıyorum ama gözler faltaşı gibi bakıyor bana canım o geç uyudukça benimde uyku düzenim bozuldu 2 den önce uykum gelmiyor artık genelde sabah oluyor o bizde yanında ben uyuyakalırmısım ağzına emziği vermeye çalışıp

Valla ben de anlamadım açlığa nasıl alisilir ki.emzirmr danışmanına yönlendirdi o da emzik gibi kullanmış sadece ucunu emmiş sit gelmemis dedi.4060dogmustu şu an 69gunluk 5kg
sen fark etmiyo muydun emerken nasıl çektiğini? nasıl alışmış açlığa ben de anlamadım. aç olsa ortalığı yıkıp bağırmaz mı? açken daha çok çekmez mi sütü?

sen fark etmiyo muydun emerken nasıl çektiğini? nasıl alışmış açlığa ben de anlamadım. aç olsa ortalığı yıkıp bağırmaz mı? açken daha çok çekmez mi sütü?
Vallahi hepsi soru işareti benim göğüs ucum yaraydi zaten emzirmek eziyet olduğu için nasil cektginin çok farkında değildim.brnim diğer çocuklarım da huysuz olduğu için bunun huysuzlugunun altında birşey aramadım açlık akkima gelmedi geçen ay 900gr almıştı bu ay yara oldu bı de aike ici başka sorunlarim vardı süt olmadı demekki yara artı ateş detken çok da gözümüz görmedi demek ki

sıkma canını dünyanın sonu değil sonuçta. mama takviyesi alırsın anında tosun gibi olur doydukça ısırmalara doyamazsın

Ah biz anneler ben çogu zaman yatak ucunda uyuya kalıyorum bizimkide ışığı kapatınca kocaman açıyor gözleri

Dr mama takviyesi dedi danışman gerek yok doğru pozisyonda emzir dedi öğleden sonra tekrar gitcem bakakim Dr a
Su emzirme danismanlari da bi alem dogrusu cocuk kilo almamis bi sure takviye almakta ne gibi bi zarar var ki mamaya dusman gibiler. Herkes ister sadece anne sutu versin yavrusuna ama azsa ya da hic yoksa ne olacak ?

Su emzirme danismanlari da bi alem dogrusu cocuk kilo almamis bi sure takviye almakta ne gibi bi zarar var ki mamaya dusman gibiler. Herkes ister sadece anne sutu versin yavrusuna ama azsa ya da hic yoksa ne olacak ?
Kesinlikle katılıyorum eskiden danışman mı varmış yani bi moda aldı başını gidiyor resmen mama düşmanları ve süt veremeyen anneleri çok etkiliyorlar ucu biraz maddiyata dayanıyor bence bu konunun

Kesinlikle katılıyorum eskiden danışman mı varmış yani bi moda aldı başını gidiyor resmen mama düşmanları ve süt veremeyen anneleri çok etkiliyorlar ucu biraz maddiyata dayanıyor bence bu konunun
Tabi canim bi arkadasim onermisti sutum gelmedigi icin dunya paralar... ve o kadar kotu etkilenmistim ki bebegime yetemiyorum ne bicim anneyim diye..keske herkes sadece anne sutu verebilse ama mumkun olamayabilir iste.

Hiç sıkma canını bir ay böyle olur kilo kaybetmemiş şükür bu ay beslersin güzelce ne misler gibi yavrunu

Tabi canim bi arkadasim onermisti sutum gelmedigi icin dunya paralar... ve o kadar kotu etkilenmistim ki bebegime yetemiyorum ne bicim anneyim diye..keske herkes sadece anne sutu verebilse ama mumkun olamayabilir iste.
Aynen öyle canım para başka bşey değil süt olsa vericez zaten olmayınca napalım mamayla beslenip sapasağlam insanlar var sütle beslenip sık hasta olanda var yani bunu kıyaslamak nedir varda vermiyoruz sanki bende bi ara çok etkilendim sütü olduğu halde sırf kendi rahatı için vermeyenler var varda var yani böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…