2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynısını yaşadım kan alma da kan alan kişi emiyor mu yok emmiyor dedim bi bakış attı ki sorma küvezden çıkarken mama da verin kaslar gelişmediği için memede ne çektiğini bilemeyiz kilodan düşerse tekrar küveze girer dedi doktor biberonla veriyoruz emmeyi öğrensin dye küvezden benim sağdığım sütüde biberonla verdiler evde de sağdım verdim 2 ay mamayla aç mı kalsın çocuk zaten erken doğum yapmışım psikolojim bozulmuş kadın bile bile vıdı vıdı konuşuyor arayan süt soruyor sağ sağ dolaba at hay Allahım çıldırmamak elde değildi sanki şelale var akıyor size ne dimi yok anlamazlar doğumdan sonra sırf mama vermemek için saatlerce aç kalan bebekler var ya pesss diyorum

Ben mama vermiyorum ilk zamanlar verirdim sutum yetene kadar sağlık ocağına gittim sütümü sahip giistim orda ağladı verdim görür görmez yüzünü eksittisakin mama verme diyor gercketen yetmezse napicaz aç motor kalıcak saçma psikolojik baski

İkisi aynı değil mi canım 17.00 olan 5 hatta dün 16 da kalktı gece 3 buçukta uyudu
Sabah 5 sandım tüm gün uyumadı diye korktum yaa bizimkide 16 17 gibi uyanıyor sonra ki uykuları 5 dkka 15 dakka falan ama bazen birde uyanıyor akşam bire kadar uyumadigi bile oluyor tek taktiğin acaba yeter mi ki o uyku diyorum

Basta vardi bizde de susuz kalmis cocuk verme verme diyip durdular eve gelince verdim bende

yazık değil mi o bebeklere. içinizdeyken böyle bi dertleri yoktu ama dışarda sütümüz olmadığı için aç kalıyorlar. hem de daha küçücük ve savunmasızken. yani iyi ki mamalar var olsun aç bırakmadan emzirmeye devam edin diyecekleri yerde aman aman sakın mama vermeyin bilmem ne.

aynen öyle. sana ne dicen olmayacak ama sana ne yani. bebek benim bakacak olan benim ben annesiyim ona zarar verecek bir şey yapar mıyız yani hiçbirimiz? tabii ki hayır.

Bilmiyorum mama düşmanlığı aklıma gelmedi orda doğru pozisyonda emdi 90 Gr farketti hemen belki o yüzden gerek görmemiştir
Ümmügülsüm hanım. Benim aklıma bi şey daha geliyo ama. Yani sadece pozisyon yanlış olsa cocuk ememese göğüslerini bi zaman sonra şişer size rahatsızlık verirdi süt birikmesi. Benim iki kızımda ilk 1 ay kilo aldılar ikinci ay bi tanesi çok az aldı 200 gr. Öbür kızımda hiç almamıştı tartı bozuk sanıp çok şaşırmıştım hatta. Kilo sorunu oldugunda iki farklı doktorun da aklına direkt enfeksiyon vardır deyip tahlil istemişlerdi. Biri 2012 biri 2016 doğumlu. İkisi de ikinci aylarında hiç başka belirti olmadan israr yolu enfeksiyonu oldular. Kilo almayınca doktorlar direkt ona baktı. Siz yine de bi sorsanız doktora.

İdrar da koku var mı diye baktı kendi de kokladı bilemiyorum ki bir 10 gun takip edelim dedi. Go ogus yara olunca ben tek göğsü birkaç gün emzirmedim aktı aktu bı daha da şişmedi.bir de başka sorunlarım vardı belki süt um olmadı ben farkedemedim o curcuna nin arasinda

Akşam 16 17 den gece 3 e kadar duruyor işte bende diyroum bu çocuk nasıl 10 11 saat uyanık duruyor sanki koca insan

Kızlar oyun halısı alayım diyorum onerirmisin iz yoksa boşuna mı alırım sizce ne diyorsunuz

Eklentiler

• Screenshot_20201124-084607.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar oyun halısı alayım diyorum onerirmisin iz yoksa boşuna mı alırım sizce ne diyorsunuz
Canım ben 2.çocuğumda memnun kalmıştım geçen gün yatırdım çok anlamadı sanırım Bi hafta sonra felan anlar die düşünüyorum 1saat oyalanır en azından Ecmel anlamayınca diğer ikisi yatıp oynadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…