2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ay çocuğu hep eşimle yıkardık 1 hafta oldu bitlencek çocuk hadi şimdi ben yıkayım dedim canım çıktı yarı köpüklü yarı durulanmış çıkardım zormuş yavrumun beceriksiz bi anası var

Bende doğduğundan bu yana yıkıyorum 2 kez teyzem yıkadı yeni doğduğunda ondan bu yana kendim yıkıyorum çünkü eşim yardım etmez

Kızlar oyun halısı alayım diyorum onerirmisin iz yoksa boşuna mı alırım sizce ne diyorsunuz
Ben aldım canım içinde çok mutlu oluyor oğluşum.oyuncaklarına vuruyor.bir de müzikli aslanı var o da dikkatini çekiyor.
Bizimki bu

Ben mama verdiğim için bir iki kaşık içiriyorum. Ama vermediğimde de içiriyordum açıkçası. Annem 3 çocuğumda da içirsim ben su diyor.

Bende ayakalri çok oynuyor bu hoşuma gitti de benimki yerde oynamayı çok seviyor ise yarar belki

File kullansan yada sünger bizimki baya hareketlendi gerçekten file olmasa yikayamam kesin file üstünde bile bildiğin koşuyor

Ayy buda çok hoşmuş kararsız kaldım piyonoluda ayakları kıpır kıpır ses cikardikca hoşlanır diyordum ama bilemedim kafam karisti

bu matlar çok güzel. çok da oyalayıcı bence. biraz daha büyümesini bekliyorum almak için. büyükçe de bulursam süper olur hatta
Ayy bulursan banada at büyük olsun istiyorum bende yuvarlansin dursun model konsuinda kararsizim şunlarda ilgimi çekiyor cunku

Eklentiler

• Screenshot_20201124-133518.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
bu halıların fiyatları da çok uygun. kara cumayı bekliyorum kara kara büyük bulursam atayım mutlaka.

uyku arkadaşı alan var mı?
Halıda daha uzun zaman debelenir hemde oyuncaklarını koyarım önüne oynar otururken falan dur bende o cumayı bekleyeyim

Çok geçmiş olsun aslında bunyeleri daha yeni dünyaya alışıyor çok normal ama çok paniklemisindir ben çok korkuyorum hastalanarak diye nasıl simdi
Saol canım.benim de boğazım ağrıyor ve kızarmış.doktor benden de geçmiş olabileceğini söyledi.oğlum da şurupların etkisiyle uyuyor ama baygın bir şekilde uyuyor

bu halıların fiyatları da çok uygun. kara cumayı bekliyorum kara kara büyük bulursam atayım mutlaka.

uyku arkadaşı alan var mı?
Oyun halısına benim kızım yatmaz gibi geliyor. Hep dik durmak istiyor. Yatırınca kızıyor.
Uyku arkadaşı ben de düşünüyorum. Uykuya dalmakta çok zorlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…