2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Oyun halısına benim kızım yatmaz gibi geliyor. Hep dik durmak istiyor. Yatırınca kızıyor.
Uyku arkadaşı ben de düşünüyorum. Uykuya dalmakta çok zorlanıyor.
ana kucağı sığar mı acaba halının yüksekliğine? olmadı oyun askısı alırsın.

uyku arkadaşı ben de düşünüyorum şu yumuduk fillerden

Halılar, uyku arkadaşları nedir bunlar nolur aydınlatın yaaa çok cahilim
halılar da bebeklerin artık gündüz uyku süreleri kısalıp etraflarını keşfettikçe vakit geçirebilecekleri halılar. bildiğimiz halı gibi değil ama mat bunlar. üzerlerinde eğitici şeyler resmedilmiş irili ufaklı şeyler. çok eğlenceli

Ayy bildim bildim bende bu aralar alıcam ya yakında takilmaya baslarlar umarim Uyku arkadasi nedir uyuturken yaninda mi tutucaz oyuncak gibi bi sey mi

Ayy bildim bildim bende bu aralar alıcam ya yakında takilmaya baslarlar umarim Uyku arkadasi nedir uyuturken yaninda mi tutucaz oyuncak gibi bi sey mi
uyurlarken böyle sarılıp yatıyorlar ya da uykuya dalmada yardımcı oluyorlar. kendilerini güvende hissedip daha kolay uykuya dalıyorlar-mış. göreceğiz

Bizde şu var kızlar, müzikli ve tirreşimli aynı zamanda..biz titreşimini hiç kullanmadık, oraya ayrı pil takmak gerekiyordu , evdeki piller yeterli gelmeyince unuttuk gitti. Ortadaki alandan hafif mavi bir ışık çıkıyor, isterseniz kapatabilirsiniz de gözü rahatsız etmeyecek düzeyde ve benim bıdık çok seviyor o ışığı. Daha yeni yeni cesaretlenip oyuncaklarına uzanmaya başladı , ve gerçekten çok oyalıyor. Çok rahat birşey tavsiye ederim

benim kızı böyle taşıyacak bi babayiğit üretilmedi daha

Doktor da bana su vermeyi pek önermiyoruz onun yerine bazen mamaya az bişey fazla su koyabilirsin demişti çok az ama . Herkes farklı konusuyo napcagimizi şaşırdık
annem su vermeyi çok istiyordu benim bebeğime. en son gittiğimiz kontrolde özellikle annemin yanında sordum su işini. sakın vermeyin zaten önsütte ve mamasında su var ihtiyacı yok, demişti. ben de vermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…