2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Anladım ben uyutuyum da yemek yiyim filan modunda olduğum için kendimi acvbiraktm bu i de başka sebeplerden moralim bozuktu direk süt gitmis
Moral çok önemli kesinlikle. Ama kilo kaybetmemiş, korumuş kilosunu öyle düşün. İnşallah artar biraz uyku biraz beslenmeyle hallolur Allah'ın izniyle.

kangurudan memnun musunuz? solomombaby almayı düşünüyorum.

nekobaby kanguru almak istiyorum. slingden çok memnumum ama fiyatı bir türlü düşmedi. kanguru kullanan eylül annleri tavsiyelere açığım

Sonrasi biraz korkutuyo insallah ates falan yapmaz

kangurudan memnun musunuz? solomombaby almayı düşünüyorum.
Şuan için memnunum ben
kizlar kanguruyu kullanabiliyo musunuz sanki icinde oturur pozisyinda kaliyir korkuyorum
Sürekli kullanmıyorum ama kullanacağım zaman direk içine koymuyorum alt açma bezinin küçük bir yastıgı var onu poposunun altına koyup destekliyorum daha dik duruyor o zaman içinede gömülüyor kafasıda yüksekte kalıyor

Hanimlar verem asisi sonrasi bebegin kolunda iz olmayan varmi.
Kizimda ilk basta kizariklik oldu sonra yara olup izi kalmisti. Fakat Oglumda hic iz yok. 20 gun oldu asi olali.
Tutmadimi acaba

Kızlar benimki büyüdükçe benimki sahada huysuz olmaya başladı ne kucakta duruyor ne yerde duruyor etrafa ilgisi çok arttı ondan mı anlamadım gitti

Kızlar benimki büyüdükçe benimki sahada huysuz olmaya başladı ne kucakta duruyor ne yerde duruyor etrafa ilgisi çok arttı ondan mı anlamadım gitti
Aynen ya büyüdükçe akilkancaklarina deliriyorlar hayır etrafa Ilgın varsa izle.o da yok bı mutsuzluktur gidiyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…