2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çocukları uyumayan anneler nasıl vakit geçiriyosunuz ben bi emziriyorum yoksa mıkmık ediyor sürekli arada anakucağında sallıyorum emzirince dinleniyorum ama meme uçlarım hep yara hiç iyileşmiyor

Çocukları uyumayan anneler nasıl vakit geçiriyosunuz ben bi emziriyorum yoksa mıkmık ediyor sürekli arada anakucağında sallıyorum emzirince dinleniyorum ama meme uçlarım hep yara hiç iyileşmiyor
Oyun oynarım ben genelde şarkı açarım oyuncakları gösteririm onları konuşuyor gibi yaparım bedeninde esneme hareketlerini yaparım. baştan beri böyle yapardım etrafına koyardım oyuncaklarını uzatirdim onları arkadaşı olarak görüyor galiba biseyler anlatmaya çalışıyor oyoe yoruluyor genelde seninki gece gunduzu çok karıştırdı canım çok yorgun dusuyorsundir sen

Yok yok oyle deme, cok da kutsal cok da eglenceli bir meslek bu. Buyudukce cok daha guzellesecek, cicekler verecek
Zor ama manevi doyumu en yüksek olan zaten canım öğretmenlikte öyle mesela benim alanım özel eğitim herkes ay çok zor diyor ama benim için zor değil ve manevi olarakta doyuruyor beni mutlu ediyor en ufak birşey öğretebilmek , annelikle öyle 7 24 ömür boyu mesaisi var ama suratına bir bakışı yetiyor tüm uykusuzlugu yorgunluğu unutmak için

Valla kızlar medine hurması kadar güzel süt yapan şey görmedim.resmen fışkırttırıyor günde 6-7 tane yiyorum bazen daha da fazla
evet bir de geçen gün fark ettim boza acayip süt yaptı bende. gün içinde 1 lt ye yakın içme şansın oldu aşırı arttı sütüm

kızlar malt kullanan var mı? nasıl tüketiliyor?
Ben kullandım bol şekerli alkolsüz bira. Çok tatlı olmasını sevmedim. Malt içeceği yerine pekmez yiyorum madem şeker alacağım sağlıklı olsun dedim. Pekmez süt arttırıyor bu arada. Ayrıca her akşam içtiğim rezene çayının çok faydasını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…