2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Dün gece 3ten bu saate kadar uyumadı çoktan uyumuş olması gerekirdi bişi mi oldu telaşeye kapıldım hiç uyumaz mı bi bebek

Dün gece 3ten bu saate kadar uyumadı çoktan uyumuş olması gerekirdi bişi mi oldu telaşeye kapıldım hiç uyumaz mı bi bebek
Kendi haline mi birakiyorsun uyuması için yoksa uyutmaya calisiyormusun canım ala ala bilemedim ki çok uzun bir zaman dilimi ağlıyor mu peki huysuz mu ağrısı olabilir

Kendi haline mi birakiyorsun uyuması için yoksa uyutmaya calisiyormusun canım ala ala bilemedim ki çok uzun bir zaman dilimi ağlıyor mu peki huysuz mu ağrısı olabilir
Sakin uyuycak gibi oluyo geri uyanıyo anlamadım. Ben emzirirken uyutuy ya da gezerek babasına bıraktım o da genelde bebek arabasında ileri geri yapıyo. 6 buçuk gibi uyur genelde uyudu da 15 dk filan yatağına bırakınca pırtladı uyandı gazını çıkardık damla verdik uyumuyor çocuk

Kıyamam yavruya kesin bir sıkıntısı var gaz tabiki buda

Slm arkadaslar dun 2 ay asimiz yapildi. 6 kilo 60 cm olmus oglum. Bugunde doktor kontrolu vardi hersey yolunda gelisimi iyimis sadece hafif uzayan sariligi varmis test yapildi gene dusuk dedi anne sutunden de kaynaklaniyormus 3. ayinda tamamen gecer dedi bukadar uzun sarilik yasayan var mi aranizda banada biraz sari geliyodu yuzu dok soyleyince emin oldum.

Asi mahvetti bizi de Eski huzursuz huysuz hali geri geldi surekli agliyo emmiyo zor uyuyo. Atesi de 37.5 tekrar verdim ates dusurucu. Ne beter bi seymis bu asi isi. Herkesin boyle mi gecti

Bize de 45 günlükken uzayan sarılık dendi.tüm tahliller de falan yapıldı.şükür birsey çıkmadı.3 ay bitmek üzere.rengi daha normal gibi.haftaya bakalım doktor ne der

Ben bayadır kuru baklagiller yiyorum. Aşure ile başladım. Baktım sıkıntı olmayınca , yaptım yedim.
Ay ne güzel.annem 2 kez,kv bir kez,komşu 2 kez aşure getirdi ve ben içim kanaya kanaya yiyemedim annem hele ki dehşet güzel yapar ama yiyemedim korkumdan Oğlum zaten gazman günde 4 kez nurse harveys veriyorum ona rağmen sürekli kıvranıyor bir de aşureyi yesem oğlum çatlar diye yiyemedim

kızlar daha önce böyle bişey yaşadınız mı?

diliyle dokununca hareket ediyor. dokundum biraz iteledim ama ağlamadı sanırım acıtmıyor canını. ucu beyaz sivilce gibi. ne zamandır orda allah bilir dün gece tesasüfen gördüm hemen randevu aldım ☹☹

Banada aft gibi geldi resimde öyle duruyor canım

Oyyyşş maşallah ağzına bi götür bencede canım.içim rahat eder en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…